srb38vx Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 świetnie wygląda tak jak jest obecnie, ja bym nic nie zmieniał.. co prawda to prawda:wink: a jak już musisz coś zmienić ,to zafarbuj sie włosy na głowie
jochan41 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Opublikowano 31 Grudnia 2012 witam....piekna niunia....mam pytanie jak zamontowales tylne lampy ledowe z a6 c6..trzeba cos przerabiac?
danielo Opublikowano 31 Grudnia 2012 Opublikowano 31 Grudnia 2012 mam pytanie jak zamontowales tylne lampy ledowe z a6 c6..trzeba cos przerabiac? Musisz przełożyć bebechy lamp a6 do lamp b7 troche rzeźby z tym jest rezystorki bądź żarówki trzeba wlutować bo będą błędy spalonej żarówki. Tomek sorki za OT
H4mm3R Opublikowano 31 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2012 mam pytanie jak zamontowales tylne lampy ledowe z a6 c6..trzeba cos przerabiac? Musisz przełożyć bebechy lamp a6 do lamp b7 troche rzeźby z tym jest rezystorki bądź żarówki trzeba wlutować bo będą błędy spalonej żarówki. Tomek sorki za OT I kolega już wszystko wie
jochan41 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Opublikowano 31 Grudnia 2012 ok wszystko gra tylko ze swiatelko cofania jest w tej lampie w klapy bagaznika w a6 a w a4 jest w lampie z blotnika
H4mm3R Opublikowano 10 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2013 ok wszystko gra tylko ze swiatelko cofania jest w tej lampie w klapy bagaznika w a6 a w a4 jest w lampie z blotnika A kto powiedział że wszystko musi być tak samo Nie szuka ktoś hebli 320/288 ---------- Post dopisany 10-01-2013 at 22:20 ---------- Poprzedni post napisany 02-01-2013 at 20:12 ---------- Dziś była wizyta w Dynosoft I kreski po korekcie
Młody_drog Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Grubo jak na multi nie:wink: Ładnie się odpycha??
badboy Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 gratki Hammerku, w końcu to jedzie
Bart-S Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Poniżej 400Nm powinna dać radę. Prognozy są obiecujące po tym co widziałem w skrzyni ostatnim razem ...jeśli nie będzie katował jej od dołu, skrzynka sobie poradzi
variocustoms Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 chyba wcześniej już to w miarę jechało fajny filmik
H4mm3R Opublikowano 10 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2013 Podziękować czuć że auto odpycha się lepiej przy wyższych prędkościach. Aligator położył bardziej płasko kreski żeby nie obciążać skrzyni od dołu i tak jak mówi Bartek to nie skrzynia żeby stawać na kreski i tego się trzymam
Młody_drog Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Ale ekscytujący ten filmik Tomek, oglądam oglądam i myślę, zatrzyma się? A może to samolot ląduje? A może koło nagle się zacznie kręcić do tyłu, a może fajerwerki będą:decayed: A tu nuda, tylko się kręci:grin::gicior:
H4mm3R Opublikowano 10 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2013 Ale ekscytujący ten filmik Tomek, oglądam oglądam i myślę, zatrzyma się? A może to samolot ląduje? A może koło nagle się zacznie kręcić do tyłu, a może fajerwerki będą:decayed: A tu nuda, tylko się kręci:grin::gicior: Specjalnie nakręcilem go dla Ciebie, bo wiem że się czymś takim jarasz i żebyś sobie nie myślał... pamiętam o filmiku dla Ciebie jak bix robi zeza
Młody_drog Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Ale ekscytujący ten filmik Tomek, oglądam oglądam i myślę, zatrzyma się? A może to samolot ląduje? A może koło nagle się zacznie kręcić do tyłu, a może fajerwerki będą:decayed: A tu nuda, tylko się kręci:grin::gicior: Specjalnie nakręcilem go dla Ciebie, bo wiem że się czymś takim jarasz i żebyś sobie nie myślał... pamiętam o filmiku dla Ciebie jak bix robi zeza AA to dziękuje :hi: A ten filmik dla mnie nakręcasz już ze 3 miesiące...
Arturoo Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Niezłe cyfry cycu .....nie ma lipy ....gratki nie zazdroszczę bo nie wypada ale przewieziesz kiedy na jakiego kebsa
blutucz Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Kolego masz moze jakies foty z tego jak przerabiales tylne lampy na led?
Rekomendowane odpowiedzi