hteb Opublikowano 16 Grudnia 2008 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Witam, MODEL: 2000, S4 AVANT, 5-drzwi SILNIK: 2,7 bi-turbo AGB UKLAD DOLOTOWY: stock w planach ic z Rs4 mocniejsze gumska w dolocie UKLAD WYDECHOWY: stock - (wywalone katy) - w palnach jakiś przelot (cichy w miarę) ELEKTRONIKA: wirus VTG, Greedy turbo timer, Defi boost + Egt UKLAD NAPĘDOWY: stock TORSEN ZAWIESZENIE: chyba stock UKLAD HAMULCOWY-tarcze ZIMMERMAN, klocki ferrodo, Motul rbf660, przewody w stalowym oplocie BODY-KIT: stock ŚRODEK: fotele RECARO, full opcja Navi/TV, BOSE sound system, itd.. Moc: 295 HP / 469Nm - plany może kiedyś korekta softu Przedstawiałem się chwilę temu pozwólcie że przedstawię moją senioritę Swoje w życiu przejechała lecz mam zamiar pieścić ją nadal z szacunkiem godnym oszałamiącego widoku faktury zakupu w polskim salonie w 2000r Przebieg słuszny - chyba nie kręcony (290kkm). Auto użytkowane świadomie nie jak w ogłoszeniach bywa że przez kobietę Foty: Wygląda jak wiele innych - do tego nie ma żadnych oznaczeń Nawet Quattro wywalone Fotele w realu czarne jak i całe wnętrze: Trochę nietypowa kierownica jak na Esę - ma sterowanie radia i jest podgrzewana (za choinki sorry - przewietrzałem auto) Tv i navi (nie mam mapy - żona ma papierową to wystarczy) Troszkę planuje pozmieniać. Auto jest po wymianie turbin na nowe więc chwilę pośmiga (program na jakieś prawie 300ps i 470Nm). Dojdą Coolery od Rs, wydech, coś do hamulca w oplocie jakies tam gumy fajniejsze i felga - lecz bez hardcore. Auto ma jeździć a nie latać. No i tąpnięcia przy zmianie biegów się chciał bym pozbyć z czasem. Plany są - wszystko kwestia czasu
letallec Opublikowano 16 Grudnia 2008 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Piekna S4 . Gratuluje zakupu i koniecznie podjedz na warszawskiego spota na jazdy testowe Jakby co piewszy rezerwuje Z plytka do navi chyba jestem w stanie pomoc :gwizdanie:
marcin j Opublikowano 16 Grudnia 2008 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Hmmmmmmmmm esa , piekna, szkoda , tylko , że helmuty wsadzili recaro , ale nie w skórze.Płytki do navi piszukaj w serwisach aukcyjnych, jestem tego zdania skoro coś jest w aucie trzeba to wykorzystać. Miłej jazdy.
mcm Opublikowano 16 Grudnia 2008 Opublikowano 16 Grudnia 2008 fajniutka, i jak na 290 kkm ładnie utrzymana
hteb Opublikowano 16 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2008 Jazdy testowe powodują wir w baku Auto fruwać przy tej masie nie będzie Fajnie się odpycha to fakt Przesiadłem się jak Kosiniak z hondy więc tu jest ciężko ale naprawdę w porzo Jestem na tak dla napędu audi Skóra czy bez - dla mojej pupci małej (hehehe) jest spoko. Łatwiej skórę utrzymać to fakt ale dupsko jeździ trochę i zimno niby zimą (puki nie podgrzejesz) a latem się klei Jest jak jest - wybierałem auto tak by było bez dzwona i takie mam [br]Dopisany: 16 Grudzień 2008, 22:17_________________________________________________ fajniutka, i jak na 290 kkm ładnie utrzymana Brudas był - dywaniki zafajdane Fakt że Maciek dbał o suczkę bardzo Co mnie tym bardziej cieszy bo krzywdy nie chcę jej zrobić a dbać jak o pierworodnego
hteb Opublikowano 16 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2008 Ładna szkoda że nie czarna Mogła by być Wiesz jak jest z używanymi Lepiej zdrowe jak ładny kolor WYpas też jest - mam wszelakie możliwe poduchy i inne pierdy więc jest goood Na lato może pożyczka w providencie i walniem ją na biało
Suli Opublikowano 16 Grudnia 2008 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Michale mój imienniku Pochwal się, ile Ci teraz pali po mieście
kosiniak Opublikowano 16 Grudnia 2008 Opublikowano 16 Grudnia 2008 ehh ci Hondziarze bardzo ladna szutka
hteb Opublikowano 17 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2008 Michale mój imienniku Pochwal się, ile Ci teraz pali po mieście Średnie w kompie mi wychodzi 13,6 ale ją zamulam - nie dogrzewa się - coś z termostatem :| Vag pokazuje tą samą temp co wskaźnik więc to pewno nie czujnik... Termo zakupione no i zbieram resztę gratów to się przy wymianie rozrządu wymieni i termo i czujnik na wszelki wypadek
Suli Opublikowano 17 Grudnia 2008 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Nooo to nie narzekaj proszę, bo mi pali 17 - 18l/100 :gwizdanie: Też ma problem z termostatem Wpadnij na spota Własnie, wpadłbyś kiedyś na spota
hteb Opublikowano 17 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2008 Nooo to nie narzekaj proszę, bo mi pali 17 - 18l/100 :gwizdanie: Też ma problem z termostatem Wpadnij na spota Własnie, wpadłbyś kiedyś na spota Nie narzekam na spalanie ...problem z termostatem rozumiem że jest na tapecie ?
Suli Opublikowano 17 Grudnia 2008 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Taaa... tylko ja dowiedziałem się o tym dopiero jakiś czas po wymianie rozrządu
ajax Opublikowano 17 Grudnia 2008 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Tv i navi (nie mam mapy - żona ma papierową to wystarczy) Tia, kobieta i mapa jeszcze nigdzie nie dojechalem w takiej kombinacji Piekna eSa Sam sie na taka powoli zastawiam ale na sedana
hteb Opublikowano 17 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2008 fajniutka seria Seria z wyglądu - coś tam namodzone już ma. Program, wywalone katy itd Coś jeszcze poprawimy ale to z czasem [br]Dopisany: 17 Grudzień 2008, 14:21_________________________________________________ Tv i navi (nie mam mapy - żona ma papierową to wystarczy) Tia, kobieta i mapa jeszcze nigdzie nie dojechalem w takiej kombinacji Piekna eSa Sam sie na taka powoli zastawiam ale na sedana Niestety muszę mieć kumbi Mam sporo gratów do wożenia - gram na bębnach
PERSHINGUS Opublikowano 17 Grudnia 2008 Opublikowano 17 Grudnia 2008 NO FAKTYCZNIE PIĘKNA SKÓRY RZECZ GUSTU( JA MAM ) A MOTOR MARZENIE
hteb Opublikowano 17 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2008 Skóra kojarzy mi się bardziej z luksusem a nie sportem S4 sportowe nie jest - luksusowe tez nie Wszystko kwestia podejścia. Mam prosta budę - to jest dla mnie skarb
Rekomendowane odpowiedzi