Buba Opublikowano 21 Grudnia 2008 Opublikowano 21 Grudnia 2008 hteb czy ty czasem nie miales fajniutkiej czerwonej solniczki b16a2T i dosc ciekawej mocy???? po nicku tak kojarze z honda-crx.info. Jesli tak to widze ze duzo ludzi sie przesiada z hondy na audi [br]Dopisany: 21 Grudzień 2008, 17:29_________________________________________________ Gratuluje auta, widzę, że zapoczątkowałem przesiadkę z hond do S4 jesteś chyba trzeci (po mnie i kosiniaku). Prawie taka sama jak moja więc PIĘKNA Jak chcesz to załatwię ci płytkę do NAVI... Pozdrawiam nie tylko wy :gwizdanie:
hteb Opublikowano 21 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2008 Tia - miałem ci del Sola b16a2 miał tylko 320ps/320Nm Mało wygodne auto kasy poszło w nią na maxa i sprzedała się za grosze ... jak to w przypadku tjuningów bywa :gwizdanie: Czas było dorosnąć do Audi Gdybym to ja wiedział i budżet w S4 zainwestował to miał bym conajmniej jak SID te 430hp i parę Nm w bezawaryjnym setupie A tak ciułam na coolery od rs4 Zrymowałem - dzizas
Buba Opublikowano 21 Grudnia 2008 Opublikowano 21 Grudnia 2008 niom pamietam jak ja sprzedawales. fakt mody byly przednie tez mialem solniczke i calkiem fajnie sie smigalo. coprawda tylko b16 ale cabrio to cabrio :gwizdanie: lachony byly zawsze [br]Dopisany: 21 Grudzień 2008, 17:43_________________________________________________poza tym fura kox :good:
Buszek Opublikowano 21 Grudnia 2008 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Gratuluje auta, widzę, że zapoczątkowałem przesiadkę z hond do S4 jesteś chyba trzeci (po mnie i kosiniaku). Prawie taka sama jak moja więc PIĘKNA Jak chcesz to załatwię ci płytkę do NAVI... Pozdrawiam No pięknie Niech będzie że ja po Kosim a Kosi po Tobie z hondy (Volvo) się przesiedliśmy Po płytę navi już walę na pw mówisz Tomek_S4 ze masz płytę do navi? mapka polski? jak tak to też bym był chętny
Jose Jalapeno Opublikowano 21 Grudnia 2008 Opublikowano 21 Grudnia 2008 hteb czy ty czasem nie miales fajniutkiej czerwonej solniczki b16a2T i dosc ciekawej mocy???? po nicku tak kojarze z honda-crx.info. Jesli tak to widze ze duzo ludzi sie przesiada z hondy na audi Też poprzednio jeździłem Hondą.
miguel. Opublikowano 22 Grudnia 2008 Opublikowano 22 Grudnia 2008 no proszę kolejna eska! ale co sie dziwić jak ktoś ma na auto 30k i do wyboru s4 albo prawie nowego szewroleta wybor jest oczywisty :> :> :>
hteb Opublikowano 22 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2008 no proszę kolejna eska! ale co sie dziwić jak ktoś ma na auto 30k i do wyboru s4 albo prawie nowego szewroleta wybor jest oczywisty :> :> :> wiele innych opcji było lecz to było marzenie Wolał bym starym audi niż nowym fiatem
2fast4you Opublikowano 30 Grudnia 2008 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Znam to auto od podszewki gratuluje zakupu mimo ze balem sie ze nikt nie kupi za ten przebieg ale naprawde dobrze trafiles
hteb Opublikowano 30 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2008 Znam to auto od podszewki gratuluje zakupu mimo ze balem sie ze nikt nie kupi za ten przebieg ale naprawde dobrze trafiles Dziękuję Spotkałem się właśnie z paroma opiniami podobnymi do Twojej Przebieg słuszny to fakt może i odstraszać Rozumiem, że jak będzie potrzeba to śmiało mogę do Was przyjeżdżać ... i przy esie pomożecie ?
kosiniak Opublikowano 30 Grudnia 2008 Opublikowano 30 Grudnia 2008 a co to za przebieg, wcale nie jest duzy, pewnie wiekszosc ma taki albo i lepszy, wazny jest stan i jak byla uzytkowana! a jak widze jest ok
2fast4you Opublikowano 31 Grudnia 2008 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Co do stanu to recze wlasna reka Oczywiscie zapraszam ale nie wiem czy bedzie potrzebna moja praca przy tym aucie w najblizszym czasie chyba ze towarzysko to rowniez zapraszam
hteb Opublikowano 20 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2009 Uwaga, uwaga Kto podpowie gdzie najlepiej udać się celem montażu coolerów od rs4 ? Czekam na sugestie
Iverson Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 masz www.sportmile.pl podobno ogarniają esy
Iverson Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 podobno tylko tyle ? zadzwoń to się dowiesz wszystkiego , kilka aut zrobili więc coś tam wiedzą na ten temat
kosiniak Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 zlozyc do kupy to kazdy umie, z tego co wiem nie ogarniaja zbyt dobrze bo nie umieja wystroic jak nalezy.........
Flyer Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 podobno tylko tyle ? pm motorsport na pulawskiej / diagtronik w jankach
hteb Opublikowano 20 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2009 Kosi: Czyli po zmianie coolera na nieco większy z miejsca mam stroić ? Nie ma jednak jak honda i hondata - sama na wszystko reagowała Chciałem poczekać na wydech itd - może wtedy ale raczej lajt bym chciał by nie katować turbin jakoś dmuchaniem na maxa Diagtronik to drogotronik - nie sądzę by chcieli dłubać coś z coolerami - a jeżeli już tak to poproszą pewno parę tysi za zdjęcie zderzaka Za skasowanie błędu u nich zapłaciłem 250pln... i wywaliło mi go ponownie... Wolę Panów omijać - tym bardziej że wolą chyba turbo gnojki niż turbo benzyny [br]Dopisany: 20 Styczeń 2009, 20:07_________________________________________________ zlozyc do kupy to kazdy umie No właśnie kolo który miał to umieć poddał się więc szukam. Przez telefon to wszyscy umieją a jak przychodzi do rzeczy to "panie się nie da". Nie wiadomo może kto mi to zrobi profi ? Chodzi o to że nie chcę by było nieszczelnie i by nie poobcinać wszystkiego co się da + zderzak by w miarę możliwości przytwierdzili na miejsce [br]Dopisany: 20 Styczeń 2009, 20:12_________________________________________________ podobno tylko tyle ? pm motorsport na pulawskiej Sami to robią czy ktoś im to robi ?
Flyer Opublikowano 21 Stycznia 2009 Opublikowano 21 Stycznia 2009 Kosi: Czyli po zmianie coolera na nieco większy z miejsca mam stroić ? Nie... Zapytaj Norbiego gdzie zmienial u siebie coolery na RS4.
Rekomendowane odpowiedzi