Szamek Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 Łukasz a Ty mi lepiej powiedz co tam się znajduje w tej "buteleczce" czyżby jakiś bimberek?
wypsiu Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Ma moze ktoś nr.tel. do Lukasera bo zgubiłem
KODATHLON Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 mnie nie ma na święta tak jak pisałem niestety a co do Bukowiny to hm.. w kutnie bezrobocie to i brak e na rejestracjach.Wiele osób ma audi ale wiele nie ma internetu a już nie każdy wie że mamy a4club:> ja sam znalazłem na google i się zapisałem tak to by mnie nie było:D pozdrowionka i smacznego jajka oraz mokrego dyngusa życzę
lukasera Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Łukasz a Ty mi lepiej powiedz co tam się znajduje w tej "buteleczce" czyżby jakiś bimberek? Cytrynóweczka, na każdy stół stawiali taki gąsiorek :gwizdanie:
heniooo Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 to jest takie szczotkowane aluminium tak jak mowisz, nie blyszczy sie, nie jest sliskie a jak sie dotknie to tak szumi jak bys po jakies matowej powierzchni tarł
lukasera Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2010 to jest takie szczotkowane aluminium tak jak mowisz, nie blyszczy sie, nie jest sliskie a jak sie dotknie to tak szumi jak bys po jakies matowej powierzchni tarł przyjedziesz na spota, bo chciałbym je bliżej obejrzec A w ogóle to jak sie w koncu umawiamy? ja jednak pracuje w sobote,ale gdzies do 16, wiec np 17.30 - 18 mi odpowiada,zeby sie spotkac.
heniooo Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 oczywiscie ze przyjade:) mi również pasuje, wiec jest nas już dwóch, jeszcze ze dwie furki i robimy spota!!
lukasera Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2010 to spotykamy sie na tym samym parkingu co ostatnio, postaram sie byc przed 18.
heniooo Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 na ty co ostatnio czyli na placu wolnosci tak?
lukasera Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2010 NO TO CHŁOPAKI WESOŁYCH !!! MIĘKKIEGO JAJKA I TWARDEJ KIEŁBASY
Szamek Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 radosnych jajek, smacznego dyngusa i pogodnej choinki
Fipomat Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Obfitego dyngusa, po świętach braku nygusa, pisanek bez liku, wódy w koszyku, udanej polerki, braku fuszerki i wszystkiego najlepszego z okazji święta tego.
lukasera Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2010 http://vimeo.com/10690683 filmik z bukowiny
lukasera Opublikowano 24 Maja 2010 Autor Opublikowano 24 Maja 2010 Masakra!!! co chwile w Kutnie widać nowe B5 i B6, a tu u nas cisza, aż wstyd!
wypsiu Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 Masakra!!! co chwile w Kutnie widać nowe B5 i B6, a tu u nas cisza, aż wstyd! ...dziwne społeczeństwo w tym centrum polski no nie Łukasz... :gwizdanie:
Fipomat Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 że już o b7 b8 sie nie wspomni bo też widziałem:p he he cicho się zrobiło ale teraz pogoda może się poprawi to polepszy się frekwencja:)
KODATHLON Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 Właśnie pisac kiedy odpada u mnie od 3 do 14 czerwca wyjeżdżam.[br]Dopisany: 24 Maj 2010, 19:07_________________________________________________bo na autka maja a internetu niemaja moze ze wsi:D
Rekomendowane odpowiedzi