Tapo94 Opublikowano 13 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2016 A w przedliftach była wgl 3-ramienna ? Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
enczu Opublikowano 13 Grudnia 2016 Opublikowano 13 Grudnia 2016 Mówisz o a4? Nie było, ale pisałeś o a3, a tam była ale okropna moim zdaniem
Tapo94 Opublikowano 13 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2016 Chciałbym po prostu kupić kierownice 3-ramienna i wymienić bez większej ingerencji Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
Marcin10m19 Opublikowano 13 Grudnia 2016 Opublikowano 13 Grudnia 2016 Bez większej ingerencji pasuje kierownica z S4 przed liftem
Kowi87 Opublikowano 13 Grudnia 2016 Opublikowano 13 Grudnia 2016 (edytowane) Oczywiscie że była w a4 kiera trójramienna na mały wieloklin, spokojnie dorwiesz taka kiere, zamiennie z a4/6/8, tylko przed zakupem pytaj o srednice wieloklinu, powinna mieć 17mm, albo kupujesz redukcje(fabryczna jest) kiere z wieloklinem 26mm i do tego tasma pod nowy wieloklin(czyli od 98r.). A co do zawieszenia, dobry kit kompletny kosztuje nie wiele mniej jak gwint, tanich nowych gwintów nie kupuj, to sprzet pod sprzedaż auta, albo na tzw pomnik, właściwosci jezdne tragedia a pózniej opinia ze gwint nie nadaje sie do jazdy... Edytowane 13 Grudnia 2016 przez Kowi87
Tapo94 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2016 Oooo i taka odp mnie satysfakcjonuje Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
Zbychuwow Opublikowano 15 Grudnia 2016 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Oczywiscie że była w a4 kiera trójramienna na mały wieloklin, spokojnie dorwiesz taka kiere, zamiennie z a4/6/8, tylko przed zakupem pytaj o srednice wieloklinu, powinna mieć 17mm, albo kupujesz redukcje(fabryczna jest) kiere z wieloklinem 26mm i do tego tasma pod nowy wieloklin(czyli od 98r.). A co do zawieszenia, dobry kit kompletny kosztuje nie wiele mniej jak gwint, tanich nowych gwintów nie kupuj, to sprzet pod sprzedaż auta, albo na tzw pomnik, właściwosci jezdne tragedia a pózniej opinia ze gwint nie nadaje sie do jazdy... Polejcie mu dobrze gada Ja swoim avantem lekko 30 tys rocznie robię i latam na gwincie z tym ze nie mts a kw i jak tylko sb ustawisz na rozsądnej wysokości to naprawdę jest bajka no i nie male znaczenie ma tu opona, bo jesli wrzucisz 215/35 no to niestety i tak bd to czuł Ale tak jak w moim przypadku rozsądna wysokość zmniejsza się z każdym sezonem to chyba uzależnia
Tapo94 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2016 (edytowane) Póki co tysiak odłożony Przyjechały listwy do audi początkowo miały isc do obklejenia fola 5D ale stwierdziłem podczas szlifowania że zostana satynowe ładnie rozjaśnią deskeTaki efekt Co o tym myślicie ? Czy występowały fotele kubełkowe poza tymi RS ?Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Edytowane 18 Grudnia 2016 przez Tapo94
Brzeziak Opublikowano 20 Grudnia 2016 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Recaro robiła świetne fotele do b5.
OficeR Opublikowano 20 Grudnia 2016 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Kubelki z s4 tez sa produkcji Recaro
enczu Opublikowano 20 Grudnia 2016 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Recaro z rsa, a zwykłe recaro to w zasadzie różniło się głównie tym, że miało napis RS Te co kolega pokazał to zwykłe kubły coś ala vadery z bmw. Całkiem spoko się w tym siedzi, chociaż nie zamieniłbym się za moje recaro Ale jakby nie patrzeć cenowo jest delikatna przepaść między kubłami, a recaro. A jeśli chodzi Ci o taką kierownicę przy okazji to już właśnie inny wieloklin.
Tapo94 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2016 Kubły jak na zdjęciu ale zdjęcie było by pokazać listwy jakie chce zrobić kierownica będę myśleć jeszcze jaka będzie Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
Tapo94 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2017 (edytowane) Pytanie za 100 punktów będę zmieniał płyn hamulcowy i zastanawiam się czy dalej dot 4 czy 5.1 i na co zmienić hamulcowe tył żeby się wiecznie nie zapowietrzaly Dzisiaj upalałem auto dziewczyny Megane II i bardzo do gustu przypadł mi system HandsFree. Dało by rade takie coś wyrezeć w B5 ?? Edytowane 29 Stycznia 2017 przez Tapo94
Tapo94 Opublikowano 3 Lutego 2017 Autor Opublikowano 3 Lutego 2017 Jak z Trwałością tych lampWysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
lukaszwidz3 Opublikowano 5 Lutego 2017 Opublikowano 5 Lutego 2017 Co do trwałości nie wiem ale kolego w tych pieniądzach kupił dzielone lampy i o ile wygląda to znośnie to świeci tragicznie. Ja mam w dzielonych lepsze żarówki i moje lampy oświetlają lepiej ;/
Tapo94 Opublikowano 5 Lutego 2017 Autor Opublikowano 5 Lutego 2017 No właśnie wszyscy pchają zespolone a te dzielone też ładne ale jak świeca tragedia to trzeba będzie coś rozkminicWysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
lukaszwidz3 Opublikowano 5 Lutego 2017 Opublikowano 5 Lutego 2017 ja wpychał bym zespolone trochę rezania ale za to efekt jak dla mnie ok
Tapo94 Opublikowano 5 Lutego 2017 Autor Opublikowano 5 Lutego 2017 A jak że swieceniem??Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
Tapo94 Opublikowano 1 Marca 2017 Autor Opublikowano 1 Marca 2017 Wkoncu umyta Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi