_Solar_ Opublikowano 11 Maja 2009 Opublikowano 11 Maja 2009 Chełm a co znowu Ci zderzak opadł :gwizdanie:
rafalekx Opublikowano 11 Maja 2009 Opublikowano 11 Maja 2009 Chełm a co znowu Ci zderzak opadł :gwizdanie: eee pewnie hostessy się pytały o Ciebie Chcą Ci auto umyć
_Solar_ Opublikowano 11 Maja 2009 Opublikowano 11 Maja 2009 Chełm a co znowu Ci zderzak opadł :gwizdanie: eee pewnie hostessy się pytały o Ciebie Chcą Ci auto umyć łooo Jezusie zapomniałem to chyba nie będe mył auta aż do wojewódzkiego spota
Mareckip Opublikowano 11 Maja 2009 Opublikowano 11 Maja 2009 zderzak to mi odpadł zaraz po spocie tzn. tydzień później marecka tak zaparkowała że jak cofała to zostawiła go na krawężniku ale te same wkręty dały rade
_Solar_ Opublikowano 11 Maja 2009 Opublikowano 11 Maja 2009 ja zawsze staram sie parkować tyłem wiadomo od kogo miałeś wkręty
nike21 Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 Zapraszam wszystkich chętnych do zakupu flagi klubowej >>>KLIK<<<
chudineze Opublikowano 17 Maja 2009 Autor Opublikowano 17 Maja 2009 Przypominam o spociku Wszystkim zainteresowanym, który już niedługo bo 17.05.2009 w tym samym miejscu co zawsze. Zapraszam serdecznie [br]Dopisany: 13 Maj 2009, 13:16_________________________________________________No i po spocie raptem było nas trzech w sumie to dwóch z forum bo kolega, który przyjechał A4 B7 ojca i który nie jest na naszym forum wpadł przypadkowo nie wiedząc że takie coś jest akurat dziś w Zamościu. Więc co dalej następuje to poprostu zawieszam organizowanie spotów do września może i wogóle nie będzie bo frekwencja jest tak wielka, że szkoda gadać. Widać, że region zamojski jest tak zaangażowany że jest sporo osób i każdy ma to daleko we d..ie. Na tym kończę, bo szkoda moich słów bo to i tak nic nie zmieni
jarko Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 Nowa kolekcja odzieży klubowej >> WIOSNA - LATO 2009 << Serdecznie Wszystkich zapraszam na zakupy
czaki22 Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 zapraszam do zakupu , nowa seria nowa edycja http://www.a4-klub.pl/smf/logo_wersja_chromowana_metalowa_lakierowana_dwukolorowa-t56021.0.html
PARAF Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 Jak tylko będzie znana dokładna data wrześniowego spotu w ZMC to na 99% przyjadę ...z kolegami Pozdrawiam
chudineze Opublikowano 28 Maja 2009 Autor Opublikowano 28 Maja 2009 Z Pruszkowa do Zamościa ale serdecznie zapraszam
PARAF Opublikowano 30 Maja 2009 Opublikowano 30 Maja 2009 Mam rodzinę w Zamościu i pewnie przyjadę ją odwiedzić ( przy okazji ). Szkoda tylko, że po ostatnim spocie szanowny kolega nie ma ochoty zorganizować czegoś w wakacje - tylko dopiero we wrześniu... Aczkolwiek ostatnia frekwencja była naprawdę imponująca... Wydaje mi się, że po tym mieście jeździ trochę A4'ek...
chudineze Opublikowano 30 Maja 2009 Autor Opublikowano 30 Maja 2009 Jeździ i to sporo ale prawie wszyscy tylko jeżdżą.
RadekA4 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Nie chce się wypowiadac za innych którzy może nie maja nawet zamiaru sie pojawiac na spotach ale wakacyjny termin byłby odpowiedni(przynajmniej dla mnie) i bardzo chetnie sie zjawie. Teraz tylko czy jest ktos jeszcze kto mógłby to nakręcić?? Wakacyjna pogoda i blask wypolerowanych czwórek chyba lepiej przemawia niz pierwsze zimowe spotkań o wiadomej frekfencji... chudineze co Ty na to? no i liczymy na gości....
chudineze Opublikowano 4 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2009 Dobry by był ten pomysł z letnim spotem ale w gorszych porach było więcej ludzi niż jak jest ciepło. Dla mnie można i by było się spotkać z rodzinami i dziewczynami czy chłopakami zależy kto tam z kim jest na jakimś grillu nad woda czy cos takiego no ale jesli frekwencji nie bedzie to nie ma co zaczynać. Dla mnie druga połowa lipca jest do opanowania. Jeżeli znajdzie sie więcej osób na 100% zadeklarowanych to mogę podjąć się zorganizowania coś takiego.
RadekA4 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Dla mnie druga połowa lipca to tez dobry termin. no mysle ze juz choc chwile kazdy moze poswiecic na takie spotkanie, gdyby frekwencja od poczatkow była lepsza to moglibysmy sie pokusic o zorganizowanie np grilla we własnym gronie ale narazie to chyba nie wchodzi w rachube... tak wiec chyba czekamy na zgłoszenia jest jeszcze sporo czasu zeby jakos zaplanowac spocik
elmo814 Opublikowano 15 Czerwca 2009 Opublikowano 15 Czerwca 2009 w sumie koncowka lipca moze byc , ale konkretnego terminu nie ustalono ??, mam nadzieje ze niebawem ustali sie termin ,albo piszczie propozycje , [br]Dopisany: 15 Czerwiec 2009, 21:52_________________________________________________piszcie propozcje bedzie latwiej
chudineze Opublikowano 29 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2009 No i jak widać przez 2 tygodnie nikt nie podał żadnego terminu, więc chyba wszystko jasne po co kogoś na siłę uszczęśliwiać
Rekomendowane odpowiedzi