srebny87 Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Co tu pisać ogladajcie i komentujcie;](jestem tu nowy a autko mam od 7m-cy) A w środeczku wygląda tak:): Zimą przybiera taki wygląd:P Komentujcie nie oszczędzajcie:)Pytania tez mile widziane:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZABA Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 ladna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Autko fajne ale własciciel nie lubi czytać regulaminu forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Murzyn Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 wlascicel jak juz przeczyta to dalej bedziemy zachwalac jego sliczne autko narazie zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość spedyt Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Ładna i ładne te 18, a chciało Ci się zmieniać kółka żeby zrobić fotki w wersji zima/lato? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-audi Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Fajna 17 w 1,6 rozumiem, ale 18 to juz przesada - chyba wogole nie jedzie ?? :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość spedyt Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 chyba wogole nie jedzie ?? Nie przesadzaj, jak by nie jeździło to by nie zakładał :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Ładny sedanik,widac że utrzymany,18 tki super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boberro Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 super tylko 18 cali i 1.6 to typowy miastowy bulwarowiec :biggrin:, masz obniżone auto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 też mi się podoba na tych osiemnastkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 ładny wozik, na "18 daje rade poprawiłbym mocowanie ruły..nieładnie wisi :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Ładna, kolorek taki jak mój no ale z tą końcowką rury coś zrób bo patrzy w asfalt jak w dieslu :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TTom3k Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Fajna fajna mi sie podoba A w roczniku 99 nie masz komputerka pokladowego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-audi Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Napewno jakos jedzie ... Mam kolege ktory mial Golfa IV 1,4 i zalozyl 18'' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek321 Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 ładny sprzęt w takim samym kolorze jak mój :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szewczenko7 Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 ładne autko... 1.6 i 18'' no no teraz chyba nie zle pali i przy okazji strasznego mula musisz miec na starcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srebny87 Opublikowano 26 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Ładna i ładne te 18, a chciało Ci się zmieniać kółka żeby zrobić fotki w wersji zima/lato? Specjalnie nie zmienialem;] na 18"byly robione latem a na 15" niedawno;] [ Dodano: 26-02-2007, 22:12 ] super tylko 18 cali i 1.6 to typowy miastowy bulwarowiec :biggrin:, masz obniżone auto? Nie orginalne zawieszenie ma;] A propo tego że nie jedzie to racja:P na15" jakoś sie toczy:P [ Dodano: 26-02-2007, 22:14 ] Ładna, kolorek taki jak mój no ale z tą końcowką rury coś zrób bo patrzy w asfalt jak w dieslu :twisted: A z tą rurą to dużo roboty.Niemiec tuningował sobie wydech ale prowizorke odwalil;/ [ Dodano: 26-02-2007, 22:16 ] Fajna fajna mi sie podoba A w roczniku 99 nie masz komputerka pokladowego ? Niestety nie ma;/ termometrem musze sie zadowolić A co do spalania to troche pali na tych 18"(niedość że nie jedzie to jeszcze wira ma:P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hincó Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 My jak kupiliśmy po paru dziurach idento rura wisiała, kawał druta spawarka i spokój jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srebny87 Opublikowano 26 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 My jak kupiliśmy po paru dziurach idento rura wisiała, kawał druta spawarka i spokój jest Musiałbym troszke rure skrócić bo tłumika nie ma i dospawana jest jakas prowizora;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Musiałbym troszke rure skrócić bo tłumika nie ma i dospawana jest jakas prowizora;] To ten niemiec jakiś wiejski tunning odwalił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi