was002 Opublikowano 19 Maja 2017 Autor Opublikowano 19 Maja 2017 (edytowane) kluczowy jest tutaj statyw i wyzwalacz czasowy (używam takiego na pilota IR, aparat ustawiony dodatkowo na 2s opóźnienia mimo wyzwolenia zdalnego) - wszystko po to, żeby mieć idealnie ostre foty (przy czasie naświetlania rzędu 2 sekundy to jednak ważne). Do tego warto by było mieć jasny obiektyw - niestety wtedy to już robi się mało "amatorskie", więc moje foty z kitowego obiektywu robione Dostałem wycenę części do dużego przeglądu i z miejsca widę oszczędności... może ktoś podpowie jakie numery OEM mają oleje i filtry DSG? ceny w AED, co przy dzisiejszym kursie PLN/USD mówimy o 1AED=1PLN. - Znalazłem już świece NGK - więc już stówa (conajmniej) w kieszeni [link] - Filtry powietrza (o zgrozo!) też wymienione już wcześniej na K&N, więc tylko płukanie i w kieszeni kolejne 550PLN. Zastanawiam się czy dać im kupić te oleje czy szukać samemu... Edytowane 19 Maja 2017 przez was002
was002 Opublikowano 22 Maja 2017 Autor Opublikowano 22 Maja 2017 Pozamawiałem jakieś bzdury z alleg...liexpressu i w końcu wszystko dotarło. Zatyczki na wentyle rumienią się dumnie: Gekon na tylnej klapie też fajnie wygląda: Założyłem też lśniące osłonki na uchwyty zamka drzwi (nie wiem czy to ma jakąś nazwę?), ale nie wróżę im długiego żywota - jakość wykonania fajna, ale ta cienka blaszka wygląda jakby je jutro miała rdza zeżreć... Zobaczymy: No i na koniec - nie wszystkie zakupy są udane. To miało pasować idealnie... nie pasuje Za małe...
Mango155 Opublikowano 22 Maja 2017 Opublikowano 22 Maja 2017 Czy Ty odkleiles znaczek RS4 w zamian za gekona? Jeśli tak, to (moim zdaniem) gekon pod emblematem RS4 znacznie lepiej się prezentował (jak w poście na górze strony).
Mango155 Opublikowano 22 Maja 2017 Opublikowano 22 Maja 2017 4 minuty temu, k232 napisał: Ten gekon to chyba z drugiej strony jest Masz rację. Ale w dalszym ciągu podtrzymuje zdanie, że pod RS4 ładniej.
was002 Opublikowano 23 Maja 2017 Autor Opublikowano 23 Maja 2017 life goes on... ale miałem stracha nie powiem - odruchy prawidłowe, jakbym był bliżej (a czasami mi się cham&agresor włącza jak ciężarówka z lewego na prawy przez 3 pasy skręca bo kierowca sobie przypomniał o skręcie), to bym teraz pewnie musiał lakierować maskę...
Kosmita Opublikowano 23 Maja 2017 Opublikowano 23 Maja 2017 Nieźle. Prawidłowo o ile spojrzałeś, że lewa wolna
tomo.td Opublikowano 24 Maja 2017 Opublikowano 24 Maja 2017 No ciekawie ciekawie. Mogło skończyć się tragicznie. Gratulacje refleksu.
k232 Opublikowano 24 Maja 2017 Opublikowano 24 Maja 2017 5 godzin temu, tomo.td napisał: No ciekawie ciekawie. Mogło skończyć się tragicznie. Gratulacje refleksu. To nie kierowca ma refleks, Audi włożyło czujnik do auta i ten czujnik wykrywa kilka metrów przed zdarzeniem i samoczynnie zmienia pas
tomo.td Opublikowano 24 Maja 2017 Opublikowano 24 Maja 2017 59 minut temu, k232 napisał: To nie kierowca ma refleks, Audi włożyło czujnik do auta i ten czujnik wykrywa kilka metrów przed zdarzeniem i samoczynnie zmienia pas ACC? Czy aktywny tempomat?
was002 Opublikowano 24 Maja 2017 Autor Opublikowano 24 Maja 2017 tja, zmienia... kierownik zmienia jak wie że nic nie ma z lewej. Jak nie wie, to hebel w tym przypadku trochę nie chciałem hamować bo bym tego ciecia z toyoty za mną dość mocno zaskoczył.
Kosmita Opublikowano 24 Maja 2017 Opublikowano 24 Maja 2017 was zaplanuj sobie bukowinę na marzec 2018 r. Parę osób chętnie Cię pozna osobiście z Twoją eRSą
komoornik Opublikowano 24 Maja 2017 Opublikowano 24 Maja 2017 14 minut temu, tomo.td napisał: ACC? Czy aktywny tempomat? ACC to aktywny tempomat.
Kosmita Opublikowano 24 Maja 2017 Opublikowano 24 Maja 2017 13 minut temu, k232 napisał: Ja żartuje Ale ten system jest w nowej b9. Omijania przeszkody. Nie jest to ACC ale jako oddzielny system nawet jak sam prowadzisz auto.
k232 Opublikowano 24 Maja 2017 Opublikowano 24 Maja 2017 Dobrze wiedzieć, tak sobie strzeliłem a to jednak takie coś istnieje
Mango155 Opublikowano 24 Maja 2017 Opublikowano 24 Maja 2017 5 godzin temu, Kosmita napisał: was zaplanuj sobie bukowinę na marzec 2018 r. Parę osób chętnie Cię pozna osobiście z Twoją eRSą Popieram! Może i ja zawitam w przyszłym roku.
was002 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2017 Taki prezent na urodziny sobie zrobiłem wczoraj: Przypunktowałem 5km poniżej limitu zabrania samochodu na miesiąc... (104 na 60) na bocznej drodze zjazdowej z autostrady... :facepalm wstyd, bo w sumie bez powodu... ehh... noga z gazu...
st4yKool Opublikowano 15 Czerwca 2017 Opublikowano 15 Czerwca 2017 Heja, fajny watek.. Tez sobie marze o takim RS4 albo B7.. zanim wszystko bedzie elektryczne.. Troche mnie przeraza zasieg.. mnie 650km denerwuje, bo czesto musze tankowac na przypadokwych stacjach.. a 400+ to juz byly stres.. no ale cos za cos Jaki masz obecnie przebieg i jak s-tronic sie sprawuje? Mierzyles auto na hamowni moze kiedys?
Rekomendowane odpowiedzi