lucas-9 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Autko kupiłem latem zeszłego roku. Sprowadzone z Niemiec przez mojego kolegę. Podobno nie bite serwisowane. Z jestem bardzo zadowolony, po dokonaniu paru drobnych napraw śmiga świetnie. Dla rodzinki 2+2 Wyposażenie: klimatronik, xenony, podgrzewane fotele, 4 poduchy, lusterka grzane, szybki tylko 2 elektr. Przebieg 220 tyś. (podobno dobrze dotarty) A oto fotki No i jak
topor Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 ladne to ladne:D i nawet kolko daje rade hehe:D:) Dbaj o nia a bedziesz sie nia dlugo cieszyl;) a co do przebiegu to jakas setke krecony ;(
łukasz a4 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 ładna i na dodatek te felaszki mi sie podobaja mam ochote sprawic sobie takie
Michuck Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Bardzo ładnie się prezentuje, cieszy oko btw. ładna i na dodatek te felaszki mi sie podobaja mam ochote sprawic sobie takie nie tylko Ty
lucas-9 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2009 Teraz śmigam na komplecie zimowym, a te chętnie zmienią właściciela Mam na oku inne, ale czekam do wiosny
topor Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 widze ze wszystkim podoba sie 17" silv :gwizdanie:er OEM;)
Michuck Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 @lucas-9: jakbyś je sprzedawał podaj cenę na PW EOT
Reniu Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 widze ze wszystkim podoba sie 17" silv :gwizdanie: er OEM;) Przyłączam się do fanclubu tych kół Szkoda tylko że komuś kołpaczki/dekielki się spodobały Autko fajniutkie, tylko pozbył bym się brewek i zrobił relingi w chromie a na wykończenie trzasnął polerkę końcówek :gwizdanie:
slawek k Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 No bardzo ladna bryczka Ciekawy klolor drewna. Acha i masz ciemnogranatowe plastiki czy tak na fotce wyszlo?? Chyba zawsze sa czarne :gwizdanie:
łukasz a4 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 napisz mi cene ile bys chcial za te kolka :gwizdanie:
lucas-9 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2009 Co do brewek to są solidnie przyklejone a mi się podobają mają swój urok Środek jest taki jak na zdjęciach granacik tylko ta skóra na kierownicy trochę wytarta Ale samochodzik jest cacy :>
szybki34 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Fajna - CB masz założone tak jak ja.
Azunia Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 ładna znajome fele, nasza ma takie felgi ale na lato albo na wiosnę planujemy zmienić na inne
pawcio1979 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 autko fajne ale z tym miejscem na 4 osoby to trochę przesadziłeś . Ja u siebie jak przesunę odpowiednio fotel kierowcy z tyłu już nikt nie usiądzie
emisiek1 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Na powiekszeniu fotki zauwazylem ze miedzy tym brazowym paskiem co imituje drewno i schowkiem jest szczelina... mam tak samo tylko ze bardziej widoczne... jak to usunac..... chyba trzeba rozebrac cala konsole przednia..?;/
topor Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 wystarczy schowek spasowac. -roboty na 5min.
Yelo Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Hehe, widzę że fanklub tych felg się powiększa, ale i podaż rośnie.
Rekomendowane odpowiedzi