Reggi Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Poziu sprzedaj mamuśce Siwka I kup sobie za tą kaskę Eve
Hugo Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Poziu sprzedaj mamuśce Siwka I kup sobie za tą laskę Eve Głodnemu zawsze chleb na myśli
Reggi Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Poziu sprzedaj mamuśce Siwka I kup sobie za tą laskę Eve Głodnemu zawsze chleb na myśli Prez maczałeś w tym swoje paliuchy :polew:
poziek Opublikowano 7 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2009 Panowie... :gwizdanie: A suzuki sx4 ?
swiezak84 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 za taka kaske to rozejrzalbym sie za fiacikiem - albo najbogatsze grande punto, albo bravo ale biedaka. ladniutkie samochodziki i zlych opinii o żadnym nie słyszałem
Madas Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 proponuje Opla Corse (bardzo fajnie się jeździ) albo Kia Ceed dobre warunki gwarancyjne i pozytywne opinie w branży samochodowej dostaje.....[br]Dopisany: 07 Styczeń 2009, 16:50_________________________________________________ Panowie... :gwizdanie: A suzuki sx4 ? chodzi o ten ?? http://www.suzuki.com.pl/car/aktualnosci_info.php?id=060228_3
Gość mmcv Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Suzuki 4x4 jest bardzo fajna opcja, pozatym CEED - slyszalem dobre opinie jak chyba wszyscy Ktos tu pisal o daci logan ze lubi - fajnie ale JA NIE !!! (co to wogole za samochod jest materialy to chyba najgorszej jakosci - widzialem kiedys test moze i praktynczne i tanie ale...) Fiat - jak dla mnie to odpada mimo ze nawet znaczek zmienili zeby zerwac z opinia ze Fiot jest gowno wort. Corsa jestem za Citryna jaka kolwiek odpada - bo to jest elektroniczne nieporozumienie :> -wg mnie oczywiscie. Leon jestem bardzo za :good: i30 to mi przypomina z daleka 1dynke (a to wg mnie gdyby nie ceny bylaby najlepsza opcja auto :kox: :kox: mowie oczywiscei o bmw 1)
pre_pl Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 oo poź, według mnie fajna opcyja z tą suzi... jednak kwestia czy się będzie podobać ? ceed vs i30 miałem możliwość porównania obu, wygrywa ceed - mimo, że to "te same auta" niby... Aż sam się dziwię, ceed całkiem mi się podoba i jest to niezła oferta
rafalekx Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Przerabiałem podobny problemik jakieś 2-3 miesiące temu :gwizdanie: Ktoś z rodzinki brał nowe autko, ale do 45 tysi. Seat: Ibiza (jeszcze w poprzedniej budzie) jest dostępna tylko z silnikiem 1,4 TDI albo 1,4 benz. ceny spoko, 2 rodzaje wypasu, ale autko wg mnie strasznie małe Nowa Ibiza zbyt droga Już lepiej kupić Leona, 2 m-ce temu leona można było kupić za 54 tysie 1,9TDI 105KM, klima itp. fajna promocja, ale mnie interesowało coś do 45 :gwizdanie: Fiat: Grande Punto kupisz jakie chcesz, full wypas itp. ale diesle fiata to nic ciekawego :gwizdanie: Bravo piękne, ale diesle są dość drogie i też nie są ciekawe... 1,4 benz. z klimą można kupić za 47 chyba. Skoda: Fabia wnętrze ma super, ale ten wygląd zewnętrzny Chyba da radę kupić diesla 1,4 TDI w tej kasie co chcesz. Octavianki są jeszcze te w starej budzie i teraz jest lift nowej Octavii więc może jakiś spory upust się trafi. Peugeot: drogo, drogo i jeszcze raz drogo Kia: Cee'd fajny, wszystko cacy, ale za klimę kazali sobie dopłacić 3500 Wszystko pięknie ale Cee'd 1,4 benz. z klimą za 47 tysi. chyba był. Sporo... Ford: nawet nie odwiedzałem VW: Polo małe autko, nic specjalnego w nim nie ma, a ceny duże Golf V trzeba ostro szukać, bo już raczej ciężko... chyba że kombi. Ogólnie coś bardzo VW nie zrobiło upustu na Golfa V po wprowadzeniu VI. Toyota: Może Auris albo Yaris? ale chyba tylko w benzynie, diesle drogie, no chyba że Yarisa się uda. Nawet nie wchodziłem do Toyoty bo Yaris nie odpowiadał osobie która chciała kupić autko z mojej rodzinki. a Auris drogi. Honda: Jazz z tego co wiem to 1,4 benz. z klimą za 49 chyba jest, Civic jest baaaardzo drogi Opel: Corsa, nie wiem nie interesowałem się, bo osoba która poleciła mi poszukiwania autka nie chciała Opla - złe doświadczenia z przeszłości :gwizdanie: Chyba wszystkie marki wymieniłem... Oprócz tej która została wybrana :gwizdanie: Przypadkowo trafiłem do salonu Citroena, który nawet nie był brany pod uwagę... C4 po lifcie jest dostępne od 52 tys. 1,6 benz. z klimą, ale jak ja byłem trafiła się ciekawa promocja, Citroenik C4 z silnikiem 1,6 HDI 92KM (silnik CR ale bez FAPa - na szczęście, silniczek bardzo chwalony przez użytkowników) klima, tempomat, elektryka, centralny, komputer, radio cd, inne szmery bajery :gwizdanie: Jak to w Citroenie. Identyczny model po lifcie jest dostępny za 59 tys. Ktoś z mojej rodzinki wyjechał tym autkiem za 45 tys. (przedliftowym - różnica po lifcie: przedni zderzak i w środku obrotomierz przeniesiony obok prędkościomierza). Czy autko będzie awaryjne? hmmm z tego co wiem, to jak pojawi się kontrolka stop na komputerze to trzeba odłączyć aku i jazda Autko pali baaaardzo mało, spokojnie można zejść poniżej 5 litrów w mieście, pali mniej niż mój AFNik o ponad litr. A autko jest dość żwawe, na miasto super. Na trasie... trochę brakuje. Ogólnie autko daje radę, jak za taką kasę jest ok. Blachy mają ocynk dwustronny, nie to co w Fordzie Miejsca w środku jest baaardzo dużo, szczególnie na kanapie tył jest dużo więcej miejsca niż w A4 B5 Wygląd autka też może się podobać Tyle z mojej strony
alpin Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Jeśli chodzi o Ceeda to miałem okazje jezdzić takim ale Combi ogólnie to same pozytywy jak za tą kase bardzo przestronny z przodu i z tyłu i naprawde mozna dużo wynegocjować gratisów i 7 lat gwarancji. Lada moment będzie nowa Meganka ze zdjęc nawet nawet szczególnie w wersji coupe
tomi33 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 pomykam cytryną c4 prawie rok , gorszego g..... już nie ma chyba , zaczynając od zawiechy poprzez drobne detale wykończenia na. odpadające podszybie , osłona klapy bagażnika, przepalające się żarówki po 25pln i inne. jedyny plus to spalanie 1.6benz ok 120kucy 7-8l. koszt przeglądu przy 60tyś 990pln po rabacie.prowadzenie w porównaniu do grande punto totalna porażka.
tklimczak Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 kolega ma kia ceed 1.6 benzyna w prawie najwyższej wersji wyposażenia, zapłacił w zeszłym roku 66 tys. - sporo tym jeździłem, naprawdę przyzwoity samochód, zaskoczył mnie pozytywnie
rafalekx Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 koszt przeglądu przy 60tyś 990pln po rabacie. A gdzieś Ty ten przegląd robił? Mi przedstawili znacznie niższy koszt przeglądu Z tego co się orientowałem to w innych serwisach ceny przeglądów są równie wysokie... Tak jak np. w Kii, warunkiem tej 7mio letniej gwarancji oczywiście jest serwis w ASO, a koszty przeglądów bardzo podobne do innych serwisów. Tylko takie wady miałeś do tej pory w tym aucie? Że coś Ci odpadło? To może wynikać też z użytkowania A zawieszenie to chodzi Ci o tył? Z tym trzeba wybrać się na gwarancyjną wymianę tych pierdółek co tak się psują, podobno kwestia wymiany na inne lepsze i będzie ok :gwizdanie: A te żarówki, ciężko je zmienić, ale żeby się przepalały często? Co ile je zmieniasz? A i jeśli można wiedzieć ile rok temu dałeś za to auto?[br]Dopisany: 08 Styczeń 2009, 09:57_________________________________________________Ja się nie interesowałem sx4 bo ceny spore, 1,6 benz. od 48 tys., a może sporo palić w tym aucie.
poziek Opublikowano 8 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2009 Ja się nie interesowałem sx4 bo ceny spore, 1,6 benz. od 48 tys., a może sporo palić w tym aucie. własnie też się tego obawiam że koło 10L będzie łykał
spanky Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Ceed/I30 - wszystko fajnie pieknie tylko koszty przegladow i wymiany klockow/tarcz itp podczas trwania gwarancji [5-7 lat] sa z doopy wyjete [2 razy drozsze niz np Ibiza/Leon]
tomaszu Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 dzisiaj jedziemy po Leona Fajne auto. Myślę, że to będzie rozsądny wybór. Rozumiem, że decyzja już jest?
rafalekx Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 dzisiaj jedziemy po Leona Też byłem bardziej za Leonem, ale cena była o kilka tys. wyższa, niż kasa którą ktoś z mojej rodzinki chciał wydać
Rekomendowane odpowiedzi