arki Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 Ja potraktowałbym to jako gadżet, jednym się spodoba innym nie. Widziałem kilka razy podświetlane VW w passacie i golfie, jednak do wykonania tomi76 wiele im brakuje. Dajcie mu troszku czasu, aż sprawę dopracuje i dopieści
Dibo Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 Wiemy i dlatego nie poganiamy Tymbardziej że napewno będzie wielu chętnych na taki znaczek. Oczywiście jak się upora z tą powłoką
Tas2die4 Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 Tez czekam na nowe znaczki z lepsza powloka, bo moj to juz tylko do wyrzucenia
Dibo Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 Tez czekam na nowe znaczki z lepsza powloka, bo moj to juz tylko do wyrzucenia Jak możesz to zrób zdjęcie z bliska Twojego znaczka.
Dibo Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 tomi rób "black edition" i "front edition"
tomi76 Opublikowano 18 Marca 2009 Autor Opublikowano 18 Marca 2009 Odebrałem dzisiaj nowe znaczki. Musze je teraz zaopatrzyć w pianke do montażu i postaram się porozsyłać znaczki do osób, które już je nabyli. Powłoka faktycznie jest teraz nakładana w inny sposób i mam nadzieję, że tym razem zgodnie z zapenieniami wykonawcy owej powłoki będzie trwała. Tak na wszelki wypadek, proszę o przypomnienie się na PW wszystkich, którym będę wymieniał znaczek. Na razie ani "blak edition" ani "front edition" nie wchodzi w grę - brak funduszy na testowanie poszczególnych rozwiązań i póki co na dalszy rozwój.
Dibo Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 Odebrałem dzisiaj nowe znaczki. Musze je teraz zaopatrzyć w pianke do montażu i postaram się porozsyłać znaczki do osób, które już je nabyli. Powłoka faktycznie jest teraz nakładana w inny sposób i mam nadzieję, że tym razem zgodnie z zapenieniami wykonawcy owej powłoki będzie trwała. I jak z jakością tych nowych znaczków ?
jareks Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 jak komuś zabraknie pomysłu pod co podłączyć znaczek (migacze / stopy / pozycyjne) to ten na przedniej atrapie można pod zapalniczkę podpiąć
Tas2die4 Opublikowano 27 Marca 2009 Opublikowano 27 Marca 2009 Ja mam zamontowany u siebie z nowej serii no i juz na pierwszy rzut oka wydaje sie jakis porzadniejszy. Przeszedl juz test sniegu, deszczu i myjni dotykowej i na razie ok, tylko mam jedno zastrzezenie- klej Mimo ze przykleilem go prawidlowo (powierzchnias ciepla, odtluszczona, czysta) to i tak w niektorych miejscach nie zlapal i znaczek (jak sie przyjrzec od gory) odstaje troche, choc sie trzyma.
rav Opublikowano 27 Marca 2009 Opublikowano 27 Marca 2009 Witam W moim aucie nie ma tylnego znaczka tak więc mam problem z głowy. :> A tak serio to według mnie - podświetlany tylny znaczek :thumbdown: ______________ Pozdrawiam Rafał
wentyl Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 jak komuś zabraknie pomysłu pod co podłączyć znaczek (migacze / stopy / pozycyjne) to ten na przedniej atrapie można pod zapalniczkę podpiąć :polew: :polew:
veyron79 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Błagam nie róbcie wiochy. Maluchy tak tuningowali, bo nie stać ich było na porządny samochów. A4 nie trzeba przerabiać. Dziwię się tym którzy tak oszpecają swoje auto i wystawiają się przy okazji na pośmiewisko. WSTYD...................
Kowi87 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Błagam nie róbcie wiochy. Maluchy tak tuningowali, bo nie stać ich było na porządny samochów. A4 nie trzeba przerabiać. Dziwię się tym którzy tak oszpecają swoje auto i wystawiają się przy okazji na pośmiewisko. WSTYD................... Czego wstyd i posmiewisko widziałes ten znaczek chociaż na żywo??? moze na jakimś maluchu takie cos widziałeś?? Napisz poprostu mi sie nie podoba a nie wyśmiewasz sie z pomysłu którego jak dotąd nigdzie nie wymyślili
mily Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zazdrości bo go nie stać na ten znaczek A czy jest jakaś szansa na przednią atrapę z białymi ledami??
Cineksik Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zazdrości bo go nie stać na ten znaczek dziecinada :gwizdanie:
mily Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zazdrości bo go nie stać na ten znaczek dziecinada :gwizdanie: Czyżby słabe poczucie humoru, to był żarcik.
Ukasz699 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Takim znaczko ja osobiscie mowie NIE!! :thumbdown: Co za duzo to niezdrowo choinkowo
Rekomendowane odpowiedzi