kamil-vag Opublikowano 9 Lipca 2018 Opublikowano 9 Lipca 2018 No i poszło z tunelem byś się umęczył w środku, na zewnątrz całkiem inne podejście Wygląd wnętrza na plus ! A gałkę od B8 wsadz, ja taką mam i wygląda super Ci powiem, zerknij w temat i zobacz.
Adam87 Opublikowano 9 Lipca 2018 Autor Opublikowano 9 Lipca 2018 27 minut temu, karol1981 napisał: NO widzisz ,nie taki diabeł straszny, teraz to już jest wypasik we wnętrzu ?? Teraz TAK Jeszcze tylko kamerkę zamontuję (jest w drodzę, tak jak i moduł do tej kamerki ) 12 minut temu, Marcin Lipiński napisał: To teraz ogarnąć rączkę od biegów i kamerka cofania Jest różnica w brzmieniu muzyki? Póki co RNS-E LED jest na mojej liście do zrobienia kiedyś tam jw, kamerka w drodze Muzyki jeszcze tak nie słuchałem żeby się wsłuchiwać ale dam znać czy różnica.. A gałkę od biegów narazie zostawię tą a w zime jak mnie wku... jej temperatura to wrzuce od b8 jak Kamil pisze
Norbas Opublikowano 9 Lipca 2018 Opublikowano 9 Lipca 2018 Malina Panie brakuje jesZcse podgrzewanych siedzeń w panelu klimy ?
Adam87 Opublikowano 9 Lipca 2018 Autor Opublikowano 9 Lipca 2018 5 minut temu, Norbas napisał: Malina Panie brakuje jesZcse podgrzewanych siedzeń w panelu klimy ? Dzięki Norbercik Panel to w sumie mogłem taki kupić.. ale po co Zobaczymy jak się zmieni siedzenia na grzane to panel już będzie najmniejszy problem
Adam87 Opublikowano 9 Lipca 2018 Autor Opublikowano 9 Lipca 2018 4 godziny temu, siemian napisał: W razie co mam galeczki ładne ? Będe w razie co pisał na pw.. A możesz podrzucić jakieś zdjęcie jak wygląda??
kamil-vag Opublikowano 9 Lipca 2018 Opublikowano 9 Lipca 2018 Chciałem jeszcze dodać, że na żywo sedanik prezentuje się mega. Brakuje mi tu w temacie tylko porządnej sesji Adam dla Twojej fury, musisz pomęczyć Karola o jakieś dobre szoty
Adam87 Opublikowano 9 Lipca 2018 Autor Opublikowano 9 Lipca 2018 3 minuty temu, kamil-vag napisał: Chciałem jeszcze dodać, że na żywo sedanik prezentuje się mega. Brakuje mi tu w temacie tylko porządnej sesji Adam dla Twojej fury, musisz pomęczyć Karola o jakieś dobre szoty Dzięki Kamil za dobre słowo Jak byliśmy w Bukowinie to fotki porobił takie że ... och Zapytam czy coś da się wymodzić
K4rol81 Opublikowano 10 Lipca 2018 Opublikowano 10 Lipca 2018 10 godzin temu, Adam87 napisał: Dzięki Kamil za dobre słowo Jak byliśmy w Bukowinie to fotki porobił takie że ... och Zapytam czy coś da się wymodzić Adam dostał foty z Bukowiny ale jakoś się wstydzi ich pokazać ???
Adam87 Opublikowano 10 Lipca 2018 Autor Opublikowano 10 Lipca 2018 12 minut temu, karol1981 napisał: Adam dostał foty z Bukowiny ale jakoś się wstydzi ich pokazać ??? No faktycznie ... mam na e-mailu Odpale kompa to postaram się uaktualnić pierwszy post
Adam87 Opublikowano 12 Lipca 2018 Autor Opublikowano 12 Lipca 2018 Godzinę temu, karol1981 napisał: Jednak kupiłeś od q7 Jak gadaliśmy to już było zamówione u @siemian Moduł już jest zrobiony, jeszcze @woszu pisał że test i wysyła
Adam87 Opublikowano 13 Lipca 2018 Autor Opublikowano 13 Lipca 2018 38 minut temu, Norbas napisał: Oho bedzie monitoring na dzielni Ale tylko z tyłu
kamil-vag Opublikowano 14 Lipca 2018 Opublikowano 14 Lipca 2018 Najbardziej to żonka pewnie będzie z moda zadowolona łatwiej będzie tyłem manewrować...
Adam87 Opublikowano 14 Lipca 2018 Autor Opublikowano 14 Lipca 2018 Godzinę temu, kamil-vag napisał: Najbardziej to żonka pewnie będzie z moda zadowolona łatwiej będzie tyłem manewrować... W sumie to najbardziej o nią chodzi? choć nie powiem że ja nie będę zadowolony
Adam87 Opublikowano 27 Lipca 2018 Autor Opublikowano 27 Lipca 2018 Kamerka jeszcze niestety nie podpięta bo nie było czasu.. teraz w niedziele wyjeżdżam także musi poczekać do września jak wróce Narazie przed wyjazdem tylko serwis..
Rekomendowane odpowiedzi