wesz82 Opublikowano 7 Lutego 2019 Opublikowano 7 Lutego 2019 1 godzinę temu, misiek95 napisał: Szarpanie przy ruszaniu, jak na zaolejonej tarczy albo rozpadniętym dwumasie I tak jestem w szoku ze oddali kase. Wazne ze juz jest git. Jednak to amorki tlukly???
misiek95 Opublikowano 8 Lutego 2019 Autor Opublikowano 8 Lutego 2019 (edytowane) W dniu 7.02.2019 o 08:48, wesz82 napisał: I tak jestem w szoku ze oddali kase. Wazne ze juz jest git. Jednak to amorki tlukly??? Tak, amorki. Przy wymianie sprzęgła zauwazyłem że przedni przegub wału ma dość. Wpadł nowy spidan. Podobno z jakiegoś fiata starego ? Przegub pasuje 1;1. Osłona, jakieś uszczelki i seger zostały stare Edytowane 21 Lutego 2019 przez misiek95
golden87 Opublikowano 8 Lutego 2019 Opublikowano 8 Lutego 2019 (edytowane) 2 godziny temu, misiek95 napisał: Przy wymianie sprzęgła zauwazyłem że przedni przegub wału ma dość. Wpadł nowy spidan. Podobno z jakiegoś fiata starego ? Przegub pasuje 1;1. Osłona, jakieś uszczelki i seger zostały stare Jak możesz lub masz jeszcze gdzies pudełko podaj numer przyda sie napewno potomnym PS. wywazales jeszcze raz wał po montazu tego? Edytowane 8 Lutego 2019 przez golden87
misiek95 Opublikowano 8 Lutego 2019 Autor Opublikowano 8 Lutego 2019 (edytowane) W dniu 8.02.2019 o 11:00, golden87 napisał: Jak możesz lub masz jeszcze gdzies pudełko podaj numer przyda sie napewno potomnym PS. wywazales jeszcze raz wał po montazu tego? Taki jest numer na pudełku Wału nie wyważałem i uważam że nie ma potrzeby. Stary przegub miał taki luz promieniowy że aż dzwoniło przy ruszaniu góra dół ręką. Conajmniej 2mm. Objawów nie było żadnych. Kiedyś mi sie wydawało że jest jakiś pogłos w okolicy 90km/h ale później już tego nie słyszałem. Nie sądze żeby Spidan zrobił przegub o więszkej odchyłce osi niż to: Edytowane 21 Lutego 2019 przez misiek95 1
misiek95 Opublikowano 18 Lutego 2019 Autor Opublikowano 18 Lutego 2019 (edytowane) W tylne drzwi wróciły firanki- bo chwile zajęło znalezienie takich boczków Edytowane 21 Lutego 2019 przez misiek95
MarcinL Opublikowano 18 Lutego 2019 Opublikowano 18 Lutego 2019 8 minut temu, misiek95 napisał: W tylne drzwi wróciły firanki- bo chwile zajęło znalezienie takich boczków Hmmm... z boku drzwi białe lampki to tak specjalnie?
misiek95 Opublikowano 18 Lutego 2019 Autor Opublikowano 18 Lutego 2019 (edytowane) 5 minut temu, MarcinL napisał: Hmmm... z boku drzwi białe lampki to tak specjalnie? nie. brakuje mi jednej czerwonej? btw jak by ktoś potrzebował to moge odpsrzedać pare sztuk takich ori ledów nowych z jakiegoś nowego audi bo mi zostały Edytowane 18 Lutego 2019 przez misiek95
BartoszBB Opublikowano 18 Lutego 2019 Opublikowano 18 Lutego 2019 Gdzie się podziały poprzednie zdjęcia!?
misiek95 Opublikowano 19 Lutego 2019 Autor Opublikowano 19 Lutego 2019 8 godzin temu, BartoszBB napisał: Gdzie się podziały poprzednie zdjęcia!? a których brakuje, tych starych? Bo ja widze wszystkie
wesz82 Opublikowano 19 Lutego 2019 Opublikowano 19 Lutego 2019 Nie widac wszystkich fot. Wczoraj bylo ok a pozniej juz nie chodzily.
BartoszBB Opublikowano 20 Lutego 2019 Opublikowano 20 Lutego 2019 W dniu 19.02.2019 o 07:26, misiek95 napisał: a których brakuje, tych starych? Bo ja widze wszystkie Dokładnie, u mnie też niektóre widać niektóre nie , znaczek z minusem tak jakby ,,ograniczony dostęp'' chociażby na stronie 5 niektóre zdjęcia są niektóre nie.
misiek95 Opublikowano 21 Lutego 2019 Autor Opublikowano 21 Lutego 2019 W dniu 20.02.2019 o 09:55, BartoszBB napisał: Dokładnie, u mnie też niektóre widać niektóre nie , znaczek z minusem tak jakby ,,ograniczony dostęp'' chociażby na stronie 5 niektóre zdjęcia są niektóre nie. Dzięki, coś się w googlu wysypało jak sie przelogowałem na inne konto. Przerzuciłem wszystko na postimage, powinno być ok. Zakupiłem dziś 288 z osłonami quattro, ale będzie musiał poczekać bo nie mam weny na zrobienie z nim porządku teraz Z ciekawszych rzeczy to przymierzałem taką rozpórkę JOM'a dedykowaną do b6/b7. Marne rozwiązanie w stosunku do tej wspawanej w bude w przypadku aut z zawieszeniami twardszymi, no ale nie będę tego wspawywał do siebie, nie ma opcji. A co do joma to chętnie bym ją zamontował, tylko nie wiem jak. Tak średnio to pasuje kształtem w miejscu mocowań no i przy zbiorniczku wyrównawczym jest ciasno. Nie moge znaleźć nigdzie nawet żadnej fotki jak to ma być zmontowane. Macie jakiś pomysł?
misiek95 Opublikowano 12 Marca 2019 Autor Opublikowano 12 Marca 2019 Amortyzatory dostałem nowe od mts. Już zamontowane, jest cisza w końcu? Przy okazji założyłem lato. Jeszcze dekielki musze dokupić nowe. 288 też zamontowane, dociera sie Chciałem wymienić czujnik pdc bo już dawno nie działał. Kupiłem używke, zdjąłem zderzak zakładam - padnięty. Dostałem zwrot kasy, kupiłem kolejny - przyszedł mi z b6. Sprzedający obiecał dosłać kolejny - dostałem jakieś scierwo sprayem pomalowane. Dopiero za 4 razem udało sie kupić sprawny czujnik w kolorze. Ciężko kupić dobrą używaną część. Pod zderzakiem znalazłem antenke do zegara radiowego. Niestety uszkodzona. Ale to i tak dobra informacja, bo zawsze chciałem to mieć a nie chciało mi sie kabli ciągnąć. A tak wpadł moduł nowszego typu z q7 i mam nadzieje że palma wróci na zegary 2
Adam87 Opublikowano 12 Marca 2019 Opublikowano 12 Marca 2019 Michał super autko Modzisz nieźle Jak się jeździ na gwincie mts???
misiek95 Opublikowano 12 Marca 2019 Autor Opublikowano 12 Marca 2019 (edytowane) 2 godziny temu, Adam87 napisał: Michał super autko Modzisz nieźle Jak się jeździ na gwincie mts??? Dzięki. Jeździ sie dobrze ale po tej reklamacji to już zawsze będzie mi sie źle kojarzył No i odbiła palma? Edytowane 12 Marca 2019 przez misiek95
kamil-vag Opublikowano 12 Marca 2019 Opublikowano 12 Marca 2019 To trafiłeś na palemkę jak ja hehe całkiem przypadkiem ^^ tylko u mnie wisiała sama wtyczka, a belke z czujnikiem ktoś zapomniał chyba założyć ?
MarcinL Opublikowano 12 Marca 2019 Opublikowano 12 Marca 2019 3 godziny temu, misiek95 napisał: Dzięki. Jeździ sie dobrze ale po tej reklamacji to już zawsze będzie mi sie źle kojarzył No i odbiła palma? Co ta palma daje?
misiek95 Opublikowano 12 Marca 2019 Autor Opublikowano 12 Marca 2019 4 minuty temu, MarcinL napisał: Co ta palma daje? Dłuższą liste wyposażenia jak sie robi ogłoszenie na otomoto Najbardziej nieprzydatna opcja wyposażenia z możliwych w mojej opinii
Adam87 Opublikowano 12 Marca 2019 Opublikowano 12 Marca 2019 10 minut temu, misiek95 napisał: Dłuższą liste wyposażenia jak sie robi ogłoszenie na otomoto Najbardziej nieprzydatna opcja wyposażenia z możliwych w mojej opinii Dokładnie
Rekomendowane odpowiedzi