miron78 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Opublikowano 14 Czerwca 2017 (edytowane) Czas budowy zakończony - przyszedł czas na kolejną zmianę wozidła Budżet po inwestycji w dom nie pozwalał na szaleństwo ale jak każda zmiana fury - cieszy Zmiana może nie duża bo z racji dojazdu do domu w dalszym ciągu potrzebuję czegoś delikatnie wyższego a z racji że choćby nie wiem jak ładne A4 jak jest wysokie wygląda z "d...py" wybór padł na B8 allroad 3.0tdiQ CCWA Allroad bo problem dojazdu rozwiązany, podwyższony a wygląda naturalnie no i oczywiście w stosunku do zwykłej B8 nadkole potrafiądużo zmieścić więc i z wklęsłością nie ma problemu Produkcja 2009 rejestracja 2010 Autko po programie 302ps i 622Nm Listę wypasu sobie podaruję bo furka z wypasem średnim - głównie zależało mi na 3.0 i kolorze i to też się trafiło Po za tym fajnie że są już fotele sport bo rezać nie trzeba, oczywiście ledy, klima 3 strefy, grzane stołki, navi i parę innych Nie obyło się też oczywiście bez modów w pierwszym tygodniu i wpadło: - ori ROTOR RS5 jak widać nie grafit jak to do tej pory (wiem, wiem - 6 rotor to lekka przesada - ale jestem zakochany w tym wzorze) - lampy tył neon z polifta - ściema tylnych szyb i to w sumie tyle - na jakiś czas wystarczy - inne mody może kiedyś Edytowane 5 Października 2018 przez miron78
granatowy Opublikowano 14 Czerwca 2017 Opublikowano 14 Czerwca 2017 (edytowane) C6 było za duże czy chciałeś po prostu zmienić samochód ? Biały dobrze pasuje do B8 . Jaki rozmiar mają opony ? Na elewacji masz drewno ( jakie ) czy płytki ? Edytowane 14 Czerwca 2017 przez granatowy
miron78 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2017 nie było za duże - C6 allroad to super uniwersalna furka - ale nie pasuje mi do koloru tynku a taniej było zmienić auto niż przemalować dom Po drugie zostały mi białe okulary z A5 i starsznie się w nich męczyłem w C6 Jakoś tak mega miałem ciśnienie powrotu do białego koloru no i wreszcze znowu mam duże możliwości zabawy kołami Opony 255/35/20 (przełożyłem z C6) A na elewacji mam imitacje drewna (dużo łatwiejsza do utrzymania w czystości i nie wymaga pielęgnacji jak drewno)
granatowy Opublikowano 14 Czerwca 2017 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Bardzo dobry powód do zmiany samochodu
black4 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Witaj, Gratulacje zakupu nowego wozidła Obrodziło dziś na forum allroadami ! Fajna sztuka ! Wszystkie ważne opcje na pokładzie ;D Do jasnych allroadów pasują nadkola i zderzaki w lakierze (fajnie to wygląda z alu wstawkami): http://www.audizine.com/forum/showthread.php/516436-B8-Audi-Allroad-Lowered-with-staggered-fitment W te nadkola concave wejdzie już konkretny ;D Tam tiptronic siedzi? Bezawaryjnej jazdy! Pozdrawiam
granatowy Opublikowano 14 Czerwca 2017 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Na ostatnim zdjęciu widać manual.
marcin_o23 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Opublikowano 14 Czerwca 2017 fajne są te allroad-y, plus za kolorek, fajnie że rotor cały srebrny ale jakoś na allroadzie mi się nie widzi ale wiem że lubisz rotory , rotor dobrze wygląda na obniżonym aucie a przy takiej kozicy cosik brakuje, gdybym miał kupować a4 to też chyba padłoby na allroada
Gibons Opublikowano 14 Czerwca 2017 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Fajny allroadzik. w PL kupiłeś czy znowu wycieczka do De ?
turzol Opublikowano 14 Czerwca 2017 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Kozak, biały jednak robi robote. Szukam allroada
tomi790 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Opublikowano 14 Czerwca 2017 19 minut temu, turzol napisał: Kozak, biały jednak robi robote. Szukam allroada Czyli jednak już nie Q5? ? Fajna furmanka i fajnie allroady jeżdżą ?
Gibons Opublikowano 14 Czerwca 2017 Opublikowano 14 Czerwca 2017 35 minut temu, stanley napisał: Jak na angola to ładny Miron to jeszcze teraz trzeba tą moc zatrzymać nie chcesz hebli ? PS lampy dużo dały
miron78 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2017 (edytowane) nie - hebli nie chce - na razie tak zostaje - a jak się droga dojazdowa polepszy to się go odpowiednio odniży i wtedy będzie robić robote przy tej możliwości koła Teraz mam ori rs5 9j ET26 i jeszcze są dalikatnie schowane - piękny prezencik od allroada Ps. a jeżeli chodzi o białego allroada to tylo i wyłącznie ciemne dodatki i brak chroku na relingach i obwódkach szyb - że już nie wspomną że nic a nic mi się allroad nie podoba jak ma te dokładki w kolorze nadwozia - tak jak w posiadanym C6 allroad mi to nie przeszkadza tak w B8 mnie odstarsza Edytowane 14 Czerwca 2017 przez miron78
miron78 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2017 2 godziny temu, marcin_o23 napisał: fajne są te allroad-y, plus za kolorek, fajnie że rotor cały srebrny ale jakoś na allroadzie mi się nie widzi ale wiem że lubisz rotory , rotor dobrze wygląda na obniżonym aucie a przy takiej kozicy cosik brakuje, gdybym miał kupować a4 to też chyba padłoby na allroada Każde 20 cali źle wygląda na kozie - zdaję sobie z tego sprawę - ale nie miałem nic mniejszego w garażu
tomekhxc Opublikowano 16 Czerwca 2017 Opublikowano 16 Czerwca 2017 Fajne wozidło no dobra mów jakie auto bedzie następne
HouseNight Opublikowano 17 Czerwca 2017 Opublikowano 17 Czerwca 2017 Jaki to ma prześwit to Allroad? Z 15 cm czy więcej?
Cuber Opublikowano 17 Czerwca 2017 Opublikowano 17 Czerwca 2017 Miron graty furmanki Bardzo ładny ten allroad z słusznym silnikiem ps. szkoda ze męskiego koloru nie było
Kamyk Opublikowano 17 Czerwca 2017 Opublikowano 17 Czerwca 2017 Dnia 14/06/2017 o 17:47, miron78 napisał: ... i z wklęsłością nie ma problemu no to całe szczęście
Rekomendowane odpowiedzi