krystian3769 Opublikowano 4 Czerwca 2020 Opublikowano 4 Czerwca 2020 9 godzin temu, JawoR36 napisał: Więc mianuje Cię testerem, montuj i daj znać ?? Też jestem ciekaw ...?
sowiq Opublikowano 4 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2020 @JawoR36 @krystian3769 dobra, a co mi tam. Zamówiłem, dam znać co i jak jak już będę miał ten moduł w ręku.
JawoR36 Opublikowano 4 Czerwca 2020 Opublikowano 4 Czerwca 2020 16 minut temu, sowiq napisał: @JawoR36 @krystian3769 dobra, a co mi tam. Zamówiłem, dam znać co i jak jak już będę miał ten moduł w ręku.
krystian3769 Opublikowano 4 Czerwca 2020 Opublikowano 4 Czerwca 2020 (edytowane) 2 godziny temu, JawoR36 napisał: 3 godziny temu, sowiq napisał: @JawoR36 @krystian3769 dobra, a co mi tam. Zamówiłem, dam znać co i jak jak już będę miał ten moduł w ręku. Chwała Ci za to Edytowane 4 Czerwca 2020 przez krystian3769
sowiq Opublikowano 9 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2020 Ten sklep to jakaś porażka Zamówiłem, a po 5 dniach anulowali moje zamówienie z lakonicznym wyjaśnieniem: `Sorry no address changes for any paypal paid order.`. Od razu przelali mi kasę na PayPal, więc na dobry początek jestem w plecy na podwójnym przewalutowaniu Spróbuję jeszcze coś podziałać, ale trochę mnie zniechęcili takim podejściem.
krystian3769 Opublikowano 9 Czerwca 2020 Opublikowano 9 Czerwca 2020 15 minut temu, sowiq napisał: Ten sklep to jakaś porażka Zamówiłem, a po 5 dniach anulowali moje zamówienie z lakonicznym wyjaśnieniem: `Sorry no address changes for any paypal paid order.`. Od razu przelali mi kasę na PayPal, więc na dobry początek jestem w plecy na podwójnym przewalutowaniu Spróbuję jeszcze coś podziałać, ale trochę mnie zniechęcili takim podejściem. Lipa ?
MaciekPL Opublikowano 24 Lipca 2020 Opublikowano 24 Lipca 2020 "Wygluszenie" bagaznika było za dopłatą? B&O Wersja bieda
vvv Opublikowano 24 Lipca 2020 Opublikowano 24 Lipca 2020 Czy ktoś się orientuje jak wygląda kwestia sterowania nawiewem przed pasażerem w wersji poliftowej? Pytanie dotyczy klimatyzacji 3 strefowej. W wersji przed liftem można było ustawić czy nawiew ma być otwarty czy zamknięty, teraz nie widzę takiej możliwości. Może jest jakaś reguła kiedy działa, a kiedy nie? Wczoraj próbowałem się bawić ustawieniami klimatyzacji, żeby go wywołać, ale nic z tego. 2018 Audi A4 / S4 – Owner's Manual – Page #80 – PDF OWNERSMANUALS2.COM 2020 Audi A4 / S4 – Owner's Manual – Page #91 – PDF OWNERSMANUALS2.COM
sowiq Opublikowano 27 Lipca 2020 Autor Opublikowano 27 Lipca 2020 @vvv Szczerze? Bawiłem się tym ustawieniem i w przedlifcie nie widzę absolutnie żadnej różnicy czy ten nawiew jest otwarty czy zamknięty. Próbowałem, testowałem i nie zauważyłem, żeby powietrze wydobywało się z tej szerokiej kratki nad schowkiem. Swoją drogą, czy w polifcie naprawili problem z nawiewem z tyłu i zrobili prawdziwą 3-strefową klimę? Bo w przedlifcie jak w zimę włączasz grzanie, to z tyłu nie będzie wiało jeśli kierowca ma nawiewy ustawione na Auto ASO mówi, że tak ma być
vvv Opublikowano 27 Lipca 2020 Opublikowano 27 Lipca 2020 (edytowane) Właśnie u mnie w przedlifcie ta szeroka kratka działała ogólnie klima była bardzo efektywna, teraz mam wrażenie, że jakoś słabiej chłodzi. W przedlifcie jeździłem z ustawieniem na Eco i Auto 21 stopni, a w weekend to do 20 zjechałem i jakoś ciepło mi było. Czytałem o tym problemie z tyłem i 3 strefową klimą, ale z reguły jeżdżę sam (w dwie osoby), więc nie testowałem. Potestuję wieczorem i dam znać, ale nie spodziewam się zmiany na lepsze... Właśnie testowałem, przy ustawieniach na auto i zwiększeniu temperatury z tyłu na max nawiew nie działa, przy obniżeniu temperatury na lo nawiew działa. Szeroka kratka nie zadziałała ani razu przy podobnych próbach z przodu i zmianie ustawień nawiewu. Edytowane 27 Lipca 2020 przez vvv
sowiq Opublikowano 28 Lipca 2020 Autor Opublikowano 28 Lipca 2020 W dniu 27.07.2020 o 11:41, vvv napisał: Właśnie testowałem, przy ustawieniach na auto i zwiększeniu temperatury z tyłu na max nawiew nie działa, przy obniżeniu temperatury na lo nawiew działa. Szeroka kratka nie zadziałała ani razu przy podobnych próbach z przodu i zmianie ustawień nawiewu. A zapłaciliśmy jak za 3-strefową
vvalery Opublikowano 28 Lipca 2020 Opublikowano 28 Lipca 2020 (edytowane) 9 godzin temu, sowiq napisał: A zapłaciliśmy jak za 3-strefową U mnie z tylu wszystko działa. Ta szeroka kratka z przodu to żaden nawiew tylko atrapa. Możecie sobie tam walnąć coś takiego?: Edytowane 28 Lipca 2020 przez vvalery
proarnes Opublikowano 29 Lipca 2020 Opublikowano 29 Lipca 2020 15 godzin temu, vvalery napisał: U mnie z tylu wszystko działa. Ta szeroka kratka z przodu to żaden nawiew tylko atrapa. Możecie sobie tam walnąć coś takiego?: Działa Ci ogrzewanie z tylnego nawiewu? Byłoby to dziwne bo temat był poruszany w zimie i kilka osób potwierdziło, że tylko chłodzenie tam działa
vvalery Opublikowano 29 Lipca 2020 Opublikowano 29 Lipca 2020 (edytowane) 10 godzin temu, proarnes napisał: Działa Ci ogrzewanie z tylnego nawiewu? Byłoby to dziwne bo temat był poruszany w zimie i kilka osób potwierdziło, że tylko chłodzenie tam działa Działa to i to . Jak ktoś ma blisko to zapraszam, żeby poczuć na własnej skórze. ? Edytowane 29 Lipca 2020 przez vvalery
JawoR36 Opublikowano 30 Lipca 2020 Opublikowano 30 Lipca 2020 Warto robić do tego jakiś poradnik na forum czy raczej drugi głupek do takiego drutowania w B9 się nie znajdzie ? 2
krystian3769 Opublikowano 31 Lipca 2020 Opublikowano 31 Lipca 2020 (edytowane) W dniu 30.07.2020 o 12:19, JawoR36 napisał: Warto robić do tego jakiś poradnik na forum czy raczej drugi głupek do takiego drutowania w B9 się nie znajdzie ? Hehe a to Ty na fb szalejesz z tym modem ? Dawaj opis coś tam lepił ? Edytowane 31 Lipca 2020 przez krystian3769
dymekn Opublikowano 31 Lipca 2020 Opublikowano 31 Lipca 2020 Panowie. Nie działa mi oświetlenie nóg. Nawet nie zauważyłem kiedy przestało działać . Dodam że jedyne kodowania jakie zrobiłem to test zegarów i wyłączyłem start stop. Nie wiem czy to mogło mieć jakiś wpływ. Ma ktoś jakiś pomysł?
Bodzio_s40 Opublikowano 31 Lipca 2020 Opublikowano 31 Lipca 2020 czy ktoś może potwierdzić, że pasuje do B9 sedan 2020?
Michu1996 Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Opublikowano 1 Sierpnia 2020 W dniu 27.07.2020 o 11:41, vvv napisał: Właśnie u mnie w przedlifcie ta szeroka kratka działała ogólnie klima była bardzo efektywna, teraz mam wrażenie, że jakoś słabiej chłodzi. W przedlifcie jeździłem z ustawieniem na Eco i Auto 21 stopni, a w weekend to do 20 zjechałem i jakoś ciepło mi było. Czytałem o tym problemie z tyłem i 3 strefową klimą, ale z reguły jeżdżę sam (w dwie osoby), więc nie testowałem. Potestuję wieczorem i dam znać, ale nie spodziewam się zmiany na lepsze... Właśnie testowałem, przy ustawieniach na auto i zwiększeniu temperatury z tyłu na max nawiew nie działa, przy obniżeniu temperatury na lo nawiew działa. Szeroka kratka nie zadziałała ani razu przy podobnych próbach z przodu i zmianie ustawień nawiewu. Z tej długiej, szerokiej kratki leciało Ci powietrze ?
vvalery Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Opublikowano 2 Sierpnia 2020 19 godzin temu, Michu1996 napisał: Z tej długiej, szerokiej kratki leciało Ci powietrze ? Cuda Panie cuda. ???
Rekomendowane odpowiedzi