adadur Opublikowano 7 Marca 2007 Opublikowano 7 Marca 2007 O to trze uważąć ... bo zaczniemy cię od wariatek nazywac i jeszcze nam z forum znikniesz
wit.s Opublikowano 7 Marca 2007 Opublikowano 7 Marca 2007 O to trze uważąć ... bo zaczniemy cię od wariatek nazywac i jeszcze nam z forum znikniesz Chyba żartujesz. To absolutnie nie Brynia :biggrin: Co najwyzej jakaś srebrna B6 kombi z prędkością 240 grzmotnie Cię gdześ w ciemnej ulicy
Wihajster Opublikowano 7 Marca 2007 Opublikowano 7 Marca 2007 Co najwyzej jakaś srebrna B6 kombi z prędkością 240 grzmotnie Cię gdześ w ciemnej ulicy 245 wiec troszke wiecej
MAx Opublikowano 7 Marca 2007 Autor Opublikowano 7 Marca 2007 no jelsi chodzi o identyfikator lustrator to mi moj gdzies wcielo ale za to na dworze znalazlem identyfikator Murzyna, no ale z kojarzenim mojej geby to tez chyab niktr problemu nie mial :eek: Do dzisiejszego dnia nie wiem kto mi kielbe zjadł z grilla nie tylko Ty jeden :twisted: Moja tez sie gdzieś zapodziała :twisted: Ja se wrzuciłem dwie, a co ! do tego sie podłączam i jutro pisze pismo do nich a ja tam porządnie kaszaneczke winkiem grzanym oblałem czyz bys lubil czarne,i wilgotne no i latwe :biggrin: cos widze ze ktos tu pije do Murzyna buahahahahha ale tam nei ma nic o wygolonych :biggrin: wazne ze jest czarne i wilgotne a wlosy moze mu odrosna na nastepny zlot moze z wrazen po zlocie owlosieje :biggrin: nie ma mowy ale jest jedno fajne zjdecie jak Murzynka po glowie oklepuja Poziek z ono Lukas, Poziek nie oklepuje Murzyna tylko sprwadza czy cebule puscily pierwsze pnacza a ja myslalem ze to jakies cudowne uzdrowienie dla tych cebulek a tu byl test no bo to byl test - cudownego uzdrowienia tylko ze golym okiem nie dalo sie nic stwierdzic na zlocie, moze za wczesnie czy cóś. Dobrze by bylo jak facet sie pochwalil, zapodal jakos fote-moze jakies makro murzynek machnie zdjecie z technikum a tam afro na glowie nie no chwile mnie nie bylo i juz jakas zadyma - "zamknij morde, zamknij morde" i "mysl logicznie", bo jak wpadne w szau Mowilem przeciez, ze nic mi tak w zyciu nie wyszlo jak wlosy pozatym w temacie uzytkownicy przedstawcie sie jest foto j jakastam iloscia owlosienia Łyse jest lepsze moze i lepsze bo ma mniejsze opory powietrza jestes bardziej oplywowy to gdzie ten temat z nowymi wyrazeniami ze zlotu no sam widzesz Murzyn chwiel Cie nie bylo a oni jada po Tobie jak po łysej kobyle ... a wszystko zaczęło się od kiełbasy :twisted: ale ja nadal nie wiem kto tyle zjadl bo nie tylko ja nie posmakowalem ładna parabola sie zrobila....hmm ale cos powoli sie gubie w tej niekontrolowanej bajerze [ Dodano: 06-03-2007, 22:31 ] hehe...ale i tak wszystkiemu winny jest sprinter :twisted: :twisted: :twisted: no oczywiscie ze wszystkiemu jest winny Sprinter bo sprintem zaciagnol kielby z rusztu no i moze 20 % udzialu ma byle owłosienie Murzyna
wit.s Opublikowano 7 Marca 2007 Opublikowano 7 Marca 2007 no jelsi chodzi o identyfikator lustrator to mi moj gdzies wcielo ale za to na dworze znalazlem identyfikator Murzyna, no ale z kojarzenim mojej geby to tez chyab niktr problemu nie mial :eek: Do dzisiejszego dnia nie wiem kto mi kielbe zjadł z grilla nie tylko Ty jeden :twisted: Moja tez sie gdzieś zapodziała :twisted: Ja se wrzuciłem dwie, a co ! do tego sie podłączam i jutro pisze pismo do nich a ja tam porządnie kaszaneczke winkiem grzanym oblałem czyz bys lubil czarne,i wilgotne no i latwe :biggrin: cos widze ze ktos tu pije do Murzyna buahahahahha ale tam nei ma nic o wygolonych :biggrin: wazne ze jest czarne i wilgotne a wlosy moze mu odrosna na nastepny zlot moze z wrazen po zlocie owlosieje :biggrin: nie ma mowy ale jest jedno fajne zjdecie jak Murzynka po glowie oklepuja Poziek z ono Lukas, Poziek nie oklepuje Murzyna tylko sprwadza czy cebule puscily pierwsze pnacza a ja myslalem ze to jakies cudowne uzdrowienie dla tych cebulek a tu byl test no bo to byl test - cudownego uzdrowienia tylko ze golym okiem nie dalo sie nic stwierdzic na zlocie, moze za wczesnie czy cóś. Dobrze by bylo jak facet sie pochwalil, zapodal jakos fote-moze jakies makro murzynek machnie zdjecie z technikum a tam afro na glowie nie no chwile mnie nie bylo i juz jakas zadyma - "zamknij morde, zamknij morde" i "mysl logicznie", bo jak wpadne w szau Mowilem przeciez, ze nic mi tak w zyciu nie wyszlo jak wlosy pozatym w temacie uzytkownicy przedstawcie sie jest foto j jakastam iloscia owlosienia Łyse jest lepsze moze i lepsze bo ma mniejsze opory powietrza jestes bardziej oplywowy to gdzie ten temat z nowymi wyrazeniami ze zlotu no sam widzesz Murzyn chwiel Cie nie bylo a oni jada po Tobie jak po łysej kobyle ... a wszystko zaczęło się od kiełbasy :twisted: ale ja nadal nie wiem kto tyle zjadl bo nie tylko ja nie posmakowalem ładna parabola sie zrobila....hmm ale cos powoli sie gubie w tej niekontrolowanej bajerze [ Dodano: 06-03-2007, 22:31 ] hehe...ale i tak wszystkiemu winny jest sprinter :twisted: :twisted: :twisted: no oczywiscie ze wszystkiemu jest winny Sprinter bo sprintem zaciagnol kielby z rusztu no i moze 20 % udzialu ma byle owłosienie Murzyna A tak a propos jeża (czyli nie na temat) ciekaw jestem kiedy wątek pierdyknie przez takie cytowanie :biggrin:
Gość Murzyn Opublikowano 7 Marca 2007 Opublikowano 7 Marca 2007 Ale mażna by ogłosić "Konkurs na Miss zlotu" dino, ale Ty mysl logicznie :exclaim: :exclaim: no to Dino zapunktował u wariatki cale zycie z wariatami :twisted: nie piszmy o urodzie naszych pieknych forumowiczek bo uwazam ze wszystkie maja to cos potwierdzam Poziek, a skąd Ty wiesz że ja lubię jak się na mnie wariatka mówi a kto nie lubi no jelsi chodzi o identyfikator lustrator to mi moj gdzies wcielo ale za to na dworze znalazlem identyfikator Murzyna, no ale z kojarzenim mojej geby to tez chyab niktr problemu nie mial :eek: Do dzisiejszego dnia nie wiem kto mi kielbe zjadł z grilla nie tylko Ty jeden :twisted: Moja tez sie gdzieś zapodziała :twisted: Ja se wrzuciłem dwie, a co ! do tego sie podłączam i jutro pisze pismo do nich a ja tam porządnie kaszaneczke winkiem grzanym oblałem czyz bys lubil czarne,i wilgotne no i latwe :biggrin: cos widze ze ktos tu pije do Murzyna buahahahahha ale tam nei ma nic o wygolonych :biggrin: wazne ze jest czarne i wilgotne a wlosy moze mu odrosna na nastepny zlot moze z wrazen po zlocie owlosieje :biggrin: nie ma mowy ale jest jedno fajne zjdecie jak Murzynka po glowie oklepuja Poziek z ono Lukas, Poziek nie oklepuje Murzyna tylko sprwadza czy cebule puscily pierwsze pnacza a ja myslalem ze to jakies cudowne uzdrowienie dla tych cebulek a tu byl test no bo to byl test - cudownego uzdrowienia tylko ze golym okiem nie dalo sie nic stwierdzic na zlocie, moze za wczesnie czy cóś. Dobrze by bylo jak facet sie pochwalil, zapodal jakos fote-moze jakies makro murzynek machnie zdjecie z technikum a tam afro na glowie nie no chwile mnie nie bylo i juz jakas zadyma - "zamknij morde, zamknij morde" i "mysl logicznie", bo jak wpadne w szau Mowilem przeciez, ze nic mi tak w zyciu nie wyszlo jak wlosy pozatym w temacie uzytkownicy przedstawcie sie jest foto j jakastam iloscia owlosienia Łyse jest lepsze moze i lepsze bo ma mniejsze opory powietrza jestes bardziej oplywowy to gdzie ten temat z nowymi wyrazeniami ze zlotu no sam widzesz Murzyn chwiel Cie nie bylo a oni jada po Tobie jak po łysej kobyle ... a wszystko zaczęło się od kiełbasy :twisted: ale ja nadal nie wiem kto tyle zjadl bo nie tylko ja nie posmakowalem ładna parabola sie zrobila....hmm ale cos powoli sie gubie w tej niekontrolowanej bajerze [ Dodano: 06-03-2007, 22:31 ] hehe...ale i tak wszystkiemu winny jest sprinter :twisted: :twisted: :twisted: no oczywiscie ze wszystkiemu jest winny Sprinter bo sprintem zaciagnol kielby z rusztu no i moze 20 % udzialu ma byle owłosienie Murzyna A tak a propos jeża (czyli nie na temat) ciekaw jestem kiedy wątek pierdyknie przez takie cytowanie :biggrin: sie chlopaki wkrecily i szukaja "SkrytoKielbasoŻerców" hehe moze powstanie na forum nowa grupa, podobna w formie do GWA
poziek Opublikowano 7 Marca 2007 Opublikowano 7 Marca 2007 no jelsi chodzi o identyfikator lustrator to mi moj gdzies wcielo ale za to na dworze znalazlem identyfikator Murzyna, no ale z kojarzenim mojej geby to tez chyab niktr problemu nie mial :eek: Do dzisiejszego dnia nie wiem kto mi kielbe zjadł z grilla nie tylko Ty jeden :twisted: Moja tez sie gdzieś zapodziała :twisted: Ja se wrzuciłem dwie, a co ! do tego sie podłączam i jutro pisze pismo do nich a ja tam porządnie kaszaneczke winkiem grzanym oblałem czyz bys lubil czarne,i wilgotne no i latwe :biggrin: cos widze ze ktos tu pije do Murzyna buahahahahha ale tam nei ma nic o wygolonych :biggrin: wazne ze jest czarne i wilgotne a wlosy moze mu odrosna na nastepny zlot moze z wrazen po zlocie owlosieje :biggrin: nie ma mowy ale jest jedno fajne zjdecie jak Murzynka po glowie oklepuja Poziek z ono Lukas, Poziek nie oklepuje Murzyna tylko sprwadza czy cebule puscily pierwsze pnacza a ja myslalem ze to jakies cudowne uzdrowienie dla tych cebulek a tu byl test no bo to byl test - cudownego uzdrowienia tylko ze golym okiem nie dalo sie nic stwierdzic na zlocie, moze za wczesnie czy cóś. Dobrze by bylo jak facet sie pochwalil, zapodal jakos fote-moze jakies makro murzynek machnie zdjecie z technikum a tam afro na glowie nie no chwile mnie nie bylo i juz jakas zadyma - "zamknij morde, zamknij morde" i "mysl logicznie", bo jak wpadne w szau Mowilem przeciez, ze nic mi tak w zyciu nie wyszlo jak wlosy pozatym w temacie uzytkownicy przedstawcie sie jest foto j jakastam iloscia owlosienia Łyse jest lepsze moze i lepsze bo ma mniejsze opory powietrza jestes bardziej oplywowy to gdzie ten temat z nowymi wyrazeniami ze zlotu no sam widzesz Murzyn chwiel Cie nie bylo a oni jada po Tobie jak po łysej kobyle ... a wszystko zaczęło się od kiełbasy :twisted: ale ja nadal nie wiem kto tyle zjadl bo nie tylko ja nie posmakowalem ładna parabola sie zrobila....hmm ale cos powoli sie gubie w tej niekontrolowanej bajerze [ Dodano: 06-03-2007, 22:31 ] hehe...ale i tak wszystkiemu winny jest sprinter :twisted: :twisted: :twisted: no oczywiscie ze wszystkiemu jest winny Sprinter bo sprintem zaciagnol kielby z rusztu no i moze 20 % udzialu ma byle owłosienie Murzyna A tak a propos jeża (czyli nie na temat) ciekaw jestem kiedy wątek pierdyknie przez takie cytowanie :biggrin: ja to bałbym sie ostrzeżeń od Moda Murzyna Wściekłego
Gość Murzyn Opublikowano 7 Marca 2007 Opublikowano 7 Marca 2007 Moda Murzyna Wściekłego pierdyklem i sie turlam
wit.s Opublikowano 7 Marca 2007 Opublikowano 7 Marca 2007 no jelsi chodzi o identyfikator lustrator to mi moj gdzies wcielo ale za to na dworze znalazlem identyfikator Murzyna, no ale z kojarzenim mojej geby to tez chyab niktr problemu nie mial :eek: Do dzisiejszego dnia nie wiem kto mi kielbe zjadł z grilla nie tylko Ty jeden :twisted: Moja tez sie gdzieś zapodziała :twisted: Ja se wrzuciłem dwie, a co ! do tego sie podłączam i jutro pisze pismo do nich a ja tam porządnie kaszaneczke winkiem grzanym oblałem czyz bys lubil czarne,i wilgotne no i latwe :biggrin: cos widze ze ktos tu pije do Murzyna buahahahahha ale tam nei ma nic o wygolonych :biggrin: wazne ze jest czarne i wilgotne a wlosy moze mu odrosna na nastepny zlot moze z wrazen po zlocie owlosieje :biggrin: nie ma mowy ale jest jedno fajne zjdecie jak Murzynka po glowie oklepuja Poziek z ono Lukas, Poziek nie oklepuje Murzyna tylko sprwadza czy cebule puscily pierwsze pnacza a ja myslalem ze to jakies cudowne uzdrowienie dla tych cebulek a tu byl test no bo to byl test - cudownego uzdrowienia tylko ze golym okiem nie dalo sie nic stwierdzic na zlocie, moze za wczesnie czy cóś. Dobrze by bylo jak facet sie pochwalil, zapodal jakos fote-moze jakies makro murzynek machnie zdjecie z technikum a tam afro na glowie nie no chwile mnie nie bylo i juz jakas zadyma - "zamknij morde, zamknij morde" i "mysl logicznie", bo jak wpadne w szau Mowilem przeciez, ze nic mi tak w zyciu nie wyszlo jak wlosy pozatym w temacie uzytkownicy przedstawcie sie jest foto j jakastam iloscia owlosienia Łyse jest lepsze moze i lepsze bo ma mniejsze opory powietrza jestes bardziej oplywowy to gdzie ten temat z nowymi wyrazeniami ze zlotu no sam widzesz Murzyn chwiel Cie nie bylo a oni jada po Tobie jak po łysej kobyle ... a wszystko zaczęło się od kiełbasy :twisted: ale ja nadal nie wiem kto tyle zjadl bo nie tylko ja nie posmakowalem ładna parabola sie zrobila....hmm ale cos powoli sie gubie w tej niekontrolowanej bajerze [ Dodano: 06-03-2007, 22:31 ] hehe...ale i tak wszystkiemu winny jest sprinter :twisted: :twisted: :twisted: no oczywiscie ze wszystkiemu jest winny Sprinter bo sprintem zaciagnol kielby z rusztu no i moze 20 % udzialu ma byle owłosienie Murzyna A tak a propos jeża (czyli nie na temat) ciekaw jestem kiedy wątek pierdyknie przez takie cytowanie :biggrin: ja to bałbym sie ostrzeżeń od Moda Murzyna Wściekłego Na wściekliznę też pewnie przyjdzie czas :twisted: A w pierwszej kolejności wyjaśnienia. Odnośnie pochłoniętej kiełby (o której ja też tylko usłyszałem) - to ja jeszcze rozumiem. Ale co komu były potrzebne widelczyki, tak, że kapustę wpitalać musiałem nożem :eek: - to ja nie rozumiem :biggrin:
Gość Murzyn Opublikowano 7 Marca 2007 Opublikowano 7 Marca 2007 no jelsi chodzi o identyfikator lustrator to mi moj gdzies wcielo ale za to na dworze znalazlem identyfikator Murzyna, no ale z kojarzenim mojej geby to tez chyab niktr problemu nie mial :eek: Do dzisiejszego dnia nie wiem kto mi kielbe zjadł z grilla nie tylko Ty jeden :twisted: Moja tez sie gdzieś zapodziała :twisted: Ja se wrzuciłem dwie, a co ! do tego sie podłączam i jutro pisze pismo do nich a ja tam porządnie kaszaneczke winkiem grzanym oblałem czyz bys lubil czarne,i wilgotne no i latwe :biggrin: cos widze ze ktos tu pije do Murzyna buahahahahha ale tam nei ma nic o wygolonych :biggrin: wazne ze jest czarne i wilgotne a wlosy moze mu odrosna na nastepny zlot moze z wrazen po zlocie owlosieje :biggrin: nie ma mowy ale jest jedno fajne zjdecie jak Murzynka po glowie oklepuja Poziek z ono Lukas, Poziek nie oklepuje Murzyna tylko sprwadza czy cebule puscily pierwsze pnacza a ja myslalem ze to jakies cudowne uzdrowienie dla tych cebulek a tu byl test no bo to byl test - cudownego uzdrowienia tylko ze golym okiem nie dalo sie nic stwierdzic na zlocie, moze za wczesnie czy cóś. Dobrze by bylo jak facet sie pochwalil, zapodal jakos fote-moze jakies makro murzynek machnie zdjecie z technikum a tam afro na glowie nie no chwile mnie nie bylo i juz jakas zadyma - "zamknij morde, zamknij morde" i "mysl logicznie", bo jak wpadne w szau Mowilem przeciez, ze nic mi tak w zyciu nie wyszlo jak wlosy pozatym w temacie uzytkownicy przedstawcie sie jest foto j jakastam iloscia owlosienia Łyse jest lepsze moze i lepsze bo ma mniejsze opory powietrza jestes bardziej oplywowy to gdzie ten temat z nowymi wyrazeniami ze zlotu no sam widzesz Murzyn chwiel Cie nie bylo a oni jada po Tobie jak po łysej kobyle ... a wszystko zaczęło się od kiełbasy :twisted: ale ja nadal nie wiem kto tyle zjadl bo nie tylko ja nie posmakowalem ładna parabola sie zrobila....hmm ale cos powoli sie gubie w tej niekontrolowanej bajerze [ Dodano: 06-03-2007, 22:31 ] hehe...ale i tak wszystkiemu winny jest sprinter :twisted: :twisted: :twisted: no oczywiscie ze wszystkiemu jest winny Sprinter bo sprintem zaciagnol kielby z rusztu no i moze 20 % udzialu ma byle owłosienie Murzyna A tak a propos jeża (czyli nie na temat) ciekaw jestem kiedy wątek pierdyknie przez takie cytowanie :biggrin: ja to bałbym sie ostrzeżeń od Moda Murzyna Wściekłego Na wściekliznę też pewnie przyjdzie czas :twisted: A w pierwszej kolejności wyjaśnienia. Odnośnie pochłoniętej kiełby (o której ja też tylko usłyszałem) - to ja jeszcze rozumiem. Ale co komu były potrzebne widelczyki, tak, że kapustę wpitalać musiałem nożem :eek: - to ja nie rozumiem :biggrin: widelczyki to juz naprawde przegiecie yhh a gdzie w piramidce zginal moj post?? ostrzezenie bedzie sie chlopaki wkrecily i szukaja "SkrytoKielbasoŻerców" hehe moze powstanie na forum nowa grupa, podobna w formie do GWA
marcin j Opublikowano 7 Marca 2007 Opublikowano 7 Marca 2007 no jelsi chodzi o identyfikator lustrator to mi moj gdzies wcielo ale za to na dworze znalazlem identyfikator Murzyna, no ale z kojarzenim mojej geby to tez chyab niktr problemu nie mial :eek: Do dzisiejszego dnia nie wiem kto mi kielbe zjadł z grilla nie tylko Ty jeden :twisted: Moja tez sie gdzieś zapodziała :twisted: Ja se wrzuciłem dwie, a co ! do tego sie podłączam i jutro pisze pismo do nich a ja tam porządnie kaszaneczke winkiem grzanym oblałem czyz bys lubil czarne,i wilgotne no i latwe :biggrin: cos widze ze ktos tu pije do Murzyna buahahahahha ale tam nei ma nic o wygolonych :biggrin: wazne ze jest czarne i wilgotne a wlosy moze mu odrosna na nastepny zlot moze z wrazen po zlocie owlosieje :biggrin: nie ma mowy ale jest jedno fajne zjdecie jak Murzynka po glowie oklepuja Poziek z ono Lukas, Poziek nie oklepuje Murzyna tylko sprwadza czy cebule puscily pierwsze pnacza a ja myslalem ze to jakies cudowne uzdrowienie dla tych cebulek a tu byl test no bo to byl test - cudownego uzdrowienia tylko ze golym okiem nie dalo sie nic stwierdzic na zlocie, moze za wczesnie czy cóś. Dobrze by bylo jak facet sie pochwalil, zapodal jakos fote-moze jakies makro murzynek machnie zdjecie z technikum a tam afro na glowie nie no chwile mnie nie bylo i juz jakas zadyma - "zamknij morde, zamknij morde" i "mysl logicznie", bo jak wpadne w szau Mowilem przeciez, ze nic mi tak w zyciu nie wyszlo jak wlosy pozatym w temacie uzytkownicy przedstawcie sie jest foto j jakastam iloscia owlosienia Łyse jest lepsze moze i lepsze bo ma mniejsze opory powietrza jestes bardziej oplywowy to gdzie ten temat z nowymi wyrazeniami ze zlotu no sam widzesz Murzyn chwiel Cie nie bylo a oni jada po Tobie jak po łysej kobyle ... a wszystko zaczęło się od kiełbasy :twisted: ale ja nadal nie wiem kto tyle zjadl bo nie tylko ja nie posmakowalem ładna parabola sie zrobila....hmm ale cos powoli sie gubie w tej niekontrolowanej bajerze [ Dodano: 06-03-2007, 22:31 ] hehe...ale i tak wszystkiemu winny jest sprinter :twisted: :twisted: :twisted: no oczywiscie ze wszystkiemu jest winny Sprinter bo sprintem zaciagnol kielby z rusztu no i moze 20 % udzialu ma byle owłosienie Murzyna A tak a propos jeża (czyli nie na temat) ciekaw jestem kiedy wątek pierdyknie przez takie cytowanie :biggrin: ja to bałbym sie ostrzeżeń od Moda Murzyna Wściekłego Na wściekliznę też pewnie przyjdzie czas :twisted: A w pierwszej kolejności wyjaśnienia. Odnośnie pochłoniętej kiełby (o której ja też tylko usłyszałem) - to ja jeszcze rozumiem. Ale co komu były potrzebne widelczyki, tak, że kapustę wpitalać musiałem nożem :eek: - to ja nie rozumiem :biggrin: widelczyki to juz naprawde przegiecie yhh a gdzie w piramidce zginal moj post?? ostrzezenie bedzie sie chlopaki wkrecily i szukaja "SkrytoKielbasoŻerców" hehe moze powstanie na forum nowa grupa, podobna w formie do GWA I na następny zlot napiszą na kratce A4 przyklejonej na tylnej szybie tekst: Szkolna Wycieczka S K Ż :biggrin:
Lukas Opublikowano 7 Marca 2007 Opublikowano 7 Marca 2007 no jelsi chodzi o identyfikator lustrator to mi moj gdzies wcielo ale za to na dworze znalazlem identyfikator Murzyna, no ale z kojarzenim mojej geby to tez chyab niktr problemu nie mial :eek: Do dzisiejszego dnia nie wiem kto mi kielbe zjadł z grilla nie tylko Ty jeden :twisted: Moja tez sie gdzieś zapodziała :twisted: Ja se wrzuciłem dwie, a co ! do tego sie podłączam i jutro pisze pismo do nich a ja tam porządnie kaszaneczke winkiem grzanym oblałem czyz bys lubil czarne,i wilgotne no i latwe :biggrin: cos widze ze ktos tu pije do Murzyna buahahahahha ale tam nei ma nic o wygolonych :biggrin: wazne ze jest czarne i wilgotne a wlosy moze mu odrosna na nastepny zlot moze z wrazen po zlocie owlosieje :biggrin: nie ma mowy ale jest jedno fajne zjdecie jak Murzynka po glowie oklepuja Poziek z ono Lukas, Poziek nie oklepuje Murzyna tylko sprwadza czy cebule puscily pierwsze pnacza a ja myslalem ze to jakies cudowne uzdrowienie dla tych cebulek a tu byl test no bo to byl test - cudownego uzdrowienia tylko ze golym okiem nie dalo sie nic stwierdzic na zlocie, moze za wczesnie czy cóś. Dobrze by bylo jak facet sie pochwalil, zapodal jakos fote-moze jakies makro murzynek machnie zdjecie z technikum a tam afro na glowie nie no chwile mnie nie bylo i juz jakas zadyma - "zamknij morde, zamknij morde" i "mysl logicznie", bo jak wpadne w szau Mowilem przeciez, ze nic mi tak w zyciu nie wyszlo jak wlosy pozatym w temacie uzytkownicy przedstawcie sie jest foto j jakastam iloscia owlosienia Łyse jest lepsze moze i lepsze bo ma mniejsze opory powietrza jestes bardziej oplywowy to gdzie ten temat z nowymi wyrazeniami ze zlotu no sam widzesz Murzyn chwiel Cie nie bylo a oni jada po Tobie jak po łysej kobyle ... a wszystko zaczęło się od kiełbasy :twisted: ale ja nadal nie wiem kto tyle zjadl bo nie tylko ja nie posmakowalem ładna parabola sie zrobila....hmm ale cos powoli sie gubie w tej niekontrolowanej bajerze [ Dodano: 06-03-2007, 22:31 ] hehe...ale i tak wszystkiemu winny jest sprinter :twisted: :twisted: :twisted: no oczywiscie ze wszystkiemu jest winny Sprinter bo sprintem zaciagnol kielby z rusztu no i moze 20 % udzialu ma byle owłosienie Murzyna A tak a propos jeża (czyli nie na temat) ciekaw jestem kiedy wątek pierdyknie przez takie cytowanie :biggrin: ja to bałbym sie ostrzeżeń od Moda Murzyna Wściekłego Na wściekliznę też pewnie przyjdzie czas :twisted: A w pierwszej kolejności wyjaśnienia. Odnośnie pochłoniętej kiełby (o której ja też tylko usłyszałem) - to ja jeszcze rozumiem. Ale co komu były potrzebne widelczyki, tak, że kapustę wpitalać musiałem nożem :eek: - to ja nie rozumiem :biggrin: widelczyki to juz naprawde przegiecie yhh a gdzie w piramidce zginal moj post?? ostrzezenie bedzie sie chlopaki wkrecily i szukaja "SkrytoKielbasoŻerców" hehe moze powstanie na forum nowa grupa, podobna w formie do GWA I na następny zlot napiszą na kratce A4 przyklejonej na tylnej szybie tekst: Szkolna Wycieczka S K Ż :biggrin: ale pojechalismy z tymi okienkami co do widelcow to fakt mi kazali jesc kaszanke dwoma nozami
podsi Opublikowano 7 Marca 2007 Opublikowano 7 Marca 2007 piramidka postow to juz malo powiedziane dopiero po 3 dnaich nadrobilem zaleglosci bo zawsze z braku czasu zostawalo mi kilk astron do przeczytania al ew koncu was doonilem chyba
Wihajster Opublikowano 7 Marca 2007 Opublikowano 7 Marca 2007 przestancie juz tak cytowac bo tego juz sie czytac nie da :twisted:
Gość Murzyn Opublikowano 7 Marca 2007 Opublikowano 7 Marca 2007 ale pojechalismy z tymi okienkami moze juz przyhamujce bajere, bo strasznie kiepsko sie to czyta
Lukas Opublikowano 7 Marca 2007 Opublikowano 7 Marca 2007 no my dzisiaj z Lookierem odswiezalismy piatkowy wieczor bo malo Chlopak pamieta :biggrin:
Gość Murzyn Opublikowano 7 Marca 2007 Opublikowano 7 Marca 2007 hmm SKŻ mozesz zostac ojcem zalozycielem
adadur Opublikowano 7 Marca 2007 Opublikowano 7 Marca 2007 O to trze uważąć ... bo zaczniemy cię od wariatek nazywac i jeszcze nam z forum znikniesz No nie, nic z tych rzeczy :biggrin: przeciez napisałam że mam do tego duży sentyment i starzy znajomi z poprzedniej firmy do dzisiaj tak do mnie mówią :biggrin: :biggrin: :biggrin: Tak tak... koleżanka sie przesiądzie na jakieś BMW i tak też o nas będzie wspominać.
Wihajster Opublikowano 7 Marca 2007 Opublikowano 7 Marca 2007 mój Łukasz już dostał po głowie za podkreślania zalet BMW na zlocie zgadza sie do dzis ma pewnie celibat
Rekomendowane odpowiedzi