Lukas Opublikowano 7 Marca 2007 Opublikowano 7 Marca 2007 Kiedy kota nie ma no tak bo Prezes tez nie dostal :biggrin:
dark79 Opublikowano 7 Marca 2007 Opublikowano 7 Marca 2007 hmm SKŻ mozesz zostac ojcem zalozycielem Hehehe, ja to powinienem być JawnyKiełbasoŻerca, gdzie są Ci co wrąbali całą resztę Jeden skrytozerca wlasnie do Japoni polecial :biggrin: :biggrin: ale mowila za nie ma to jak polska kielbasa :twisted:
seeker76 Opublikowano 7 Marca 2007 Opublikowano 7 Marca 2007 Witojcie Można powiedzieć, że częściowo byłem na zlocie (przez czysty przypadek). Byłem akurat na kuligu w Wiśle. Idę sobie ulicą a tu nagle jakaś kawalkada :biggrin: Muszę przyznać, że robiło to WRAŻENIE !!! :biggrin: Kumpel popstrykał trochę fotek, załączam je w linku poniżej. http://seeker76.fotosik.pl/albumy/145686.html PWS Pozdrawiam Wszystkich Serdecznie P.S. Byłem autobusem :redface: przepraszam :confused:
Gość spedyt Opublikowano 7 Marca 2007 Opublikowano 7 Marca 2007 seeker76 Fajnie że podzieliłeś się fotkami, dzięki
Gość zdeniu Opublikowano 8 Marca 2007 Opublikowano 8 Marca 2007 proponuje aby zamknąć temat ponieważ jego zawartość zaczyna przypominać płody dzieci neostrady żenada
podsi Opublikowano 8 Marca 2007 Opublikowano 8 Marca 2007 Witojcie Można powiedzieć, że częściowo byłem na zlocie (przez czysty przypadek). Byłem akurat na kuligu w Wiśle. Idę sobie ulicą a tu nagle jakaś kawalkada :biggrin: Muszę przyznać, że robiło to WRAŻENIE !!! :biggrin: to gratuluje ze udalo ci sie odnalezc nasze forum i jeszcze raz dzieki za fotki mysle ze pierwsze zaleglosci nadrobisz na spociku slaskim kontakt z KEZORKIEM I NA NASTEPNY zlot juz bedziesz obecny w 100%
adadur Opublikowano 8 Marca 2007 Opublikowano 8 Marca 2007 proponuje aby zamknąć temat ponieważ jego zawartość zaczyna przypominać płody dzieci neostrady żenada jak się o kiełbasach dyskutuje to faktycznie
wit.s Opublikowano 8 Marca 2007 Opublikowano 8 Marca 2007 proponuje aby zamknąć temat ponieważ jego zawartość zaczyna przypominać płody dzieci neostrady Nie zamykać! Można podyskutować nt poziomu tekstów, ale potrzeba obgadania wszystkiego jest. jak się o kiełbasach dyskutuje to faktycznie Pewnie jesteś jednym z pożeraczy mojej i chcesz teraz zatuszować temat :twisted: A tak poważnie. Jak widać jest potrzeba popitolenia głupot, podzielenia sie wrazeniami z rozpaczliwego poszukiwania kiełbasy, czy widelca. Jak nikt nie będzie nakręcał temat kiełby sam zdechnie. :biggrin: :biggrin: :biggrin:
adadur Opublikowano 8 Marca 2007 Opublikowano 8 Marca 2007 adadur napisał/a:jak się o kiełbasach dyskutuje to faktycznie Pewnie jesteś jednym z pożeraczy mojej i chcesz teraz zatuszować temat Niestety byłem w tym czasie 700 km od WIsły - mam świadków
Lukas Opublikowano 8 Marca 2007 Opublikowano 8 Marca 2007 jedno mnie tylko dziwi ze na zlocie bylo 50 klubowiczow a tylko wrazenia maja 20 osob reszcie sie nie podobalo :eek:
wiki Opublikowano 8 Marca 2007 Opublikowano 8 Marca 2007 proponuje aby zamknąć temat ponieważ jego zawartość zaczyna przypominać płody dzieci neostrady żenada proponuję zamknąć go w rocznicę tego zlotu - czyli tydzień (zamykamy w piątek o godzinie 0.00, bo tydzień pitolenia o imprezce wystarczy ) a jeśli chodzi o zaginione kiełbaski to sprawa musi się oprzeć o Biuro Detektywistyczne Rutkowski tego tak zostawić nie można :eek:
Lukas Opublikowano 8 Marca 2007 Opublikowano 8 Marca 2007 Takie tematy zawsze same umieraja podobnie bylo z impreza na mazurach 2 tyg i po sprawie mi zostal jeszcze film płytki sa juz gotowe tylko materialu na nie brak cos mi sie wydaje ze nie wszyscy wrzucili swoje zdjecia ze Zlotu
schiller Opublikowano 8 Marca 2007 Opublikowano 8 Marca 2007 cos mi sie wydaje ze nie wszyscy wrzucili swoje zdjecia ze Zlotu zgadza sie. ja jeszcze tego nie zrobilem ale niestety bede mial czas dopiero w sobote :confused: a co do znikajacych kielbasek to ja swoja "zamawiana" zjadelem caly osprzent do tego tez mialem wiec jest git :biggrin: ale co dziwne kielbachy zniknely a grzaniec zostal. probowalismy to mala grupka zmienic ale jakos sie nie dalo
Wihajster Opublikowano 8 Marca 2007 Opublikowano 8 Marca 2007 a ja bylem bardzo kulturalny i zjadem co mi sie nalezało tzn 1 kielbaske i 1 kaszaneczke oczywiscie nóż i widelec byl tylko zamienilem winko grzane na jaska z colą :twisted: ps.ciekawe kto wypil moja porcje winka
wit.s Opublikowano 8 Marca 2007 Opublikowano 8 Marca 2007 ps.ciekawe kto wypil moja porcje winka Grilowy. I zakąsił kapuchą, którą smyrał chochlą
Lukas Opublikowano 8 Marca 2007 Opublikowano 8 Marca 2007 ale i tak ten zlot byl lepszy niz poprzedni bo na mazurach w hotelu nie chca nas juz widziec a tutaj nas zapraszali :eek:
spanky Opublikowano 8 Marca 2007 Opublikowano 8 Marca 2007 jedno mnie tylko dziwi ze na zlocie bylo 50 klubowiczow a tylko wrazenia maja 20 osob reszcie sie nie podobalo :eek: ile czasu mozna sie podniecac zlotem ..... :twisted: (nie pierwszy i nie ostatni)
Lukas Opublikowano 8 Marca 2007 Opublikowano 8 Marca 2007 (nie pierwszy i nie ostatni) to zamykamy ten i otwieramy nowy temat na letni
poziek Opublikowano 8 Marca 2007 Opublikowano 8 Marca 2007 a niw widziałem jeszcze Adiego żeby coś pisal...
spanky Opublikowano 8 Marca 2007 Opublikowano 8 Marca 2007 (nie pierwszy i nie ostatni) to zamykamy ten i otwieramy nowy temat na letni dokladnie ... :exclaim: czas zaczac o tym myslec .... :twisted:
Rekomendowane odpowiedzi