Cuber Opublikowano 4 Marca 2007 Opublikowano 4 Marca 2007 wróciłem i powiem niech żałują Ci których nie było z Nami wczorajsza imprezka była rewelacyjna morze alkoholu.......
podsi Opublikowano 4 Marca 2007 Opublikowano 4 Marca 2007 no o wrazeniach ze zlotu to ju zni ema co pisac wiadomo co bylo lepiej byc niz opisywac:) mi sie podobal tez zorganizowany powrot mala kolumna 6 aut z warszawki i jak Q7 chcialo sie podpiac do szyku ale zrobilem na swiatlach specjalnie ONOwi miejsce i mu pokazali co tj a4 a potem jak widzial ze cal akolumna nawet b5 go biora to odpuscil bo widzial brawure w oczach :biggrin:
Gość spedyt Opublikowano 4 Marca 2007 Opublikowano 4 Marca 2007 Już w domku Imprezka świetna i niech żałują co nie byli
Gość Murzyn Opublikowano 4 Marca 2007 Opublikowano 4 Marca 2007 b5 go biora to odpuscil bo widzial brawure w oczach hahaha, no swietne to bylo
schiller Opublikowano 4 Marca 2007 Opublikowano 4 Marca 2007 no o wrazeniach ze zlotu to ju zni ema co pisac wiadomo co bylo lepiej byc niz opisywac:)mi sie podobal tez zorganizowany powrot mala kolumna 6 aut z warszawki i jak Q7 chcialo sie podpiac do szyku ale zrobilem na swiatlach specjalnie ONOwi miejsce i mu pokazali co tj a4 a potem jak widzial ze cal akolumna nawet b5 go biora to odpuscil bo widzial brawure w oczach :biggrin: chodzi ci o takiego czarnego 3.0 TDI ? znami tez sie chwilke bujal. a tak poza tym my juz rowniez dawno w domku. fotki wrzuce albo w nocy albo jutro bo teraz trzeba na kolejna impe jechac. :twisted: ja ja to wytrzymam :confused:
Damianus Opublikowano 4 Marca 2007 Opublikowano 4 Marca 2007 My też już w domku, wrażenia niezapomniane
marcin j Opublikowano 4 Marca 2007 Opublikowano 4 Marca 2007 My również niedawno wrócilśmy, atmosfera super. Bardzo mi się podobało. A wjazd na rynek w Wiśle robił wrażenie. Dzięki za zabawę.
Gość MorgothDBMA Opublikowano 4 Marca 2007 Opublikowano 4 Marca 2007 Ja utknęłem w Katowicach do jutra Ale impreza FULL WYPAS. Chlamy teraz wiśniówę Ahoj!!!
Kunio Opublikowano 4 Marca 2007 Opublikowano 4 Marca 2007 jak zobaczylem ile autek tam stalo to zaluje ze mojego nie bylo ale na jakis letni spocik juz musze jechac
podsi Opublikowano 4 Marca 2007 Opublikowano 4 Marca 2007 hodzi ci o takiego czarnego 3.0 TDI ? znami tez sie chwilke bujal. tak czarnego ale czy to ten sam to nie wiem
Krisu Opublikowano 4 Marca 2007 Opublikowano 4 Marca 2007 Dzięki Chłopaki za wszystko ! Szczególne podziękowania dla poźka i ono :exclaim: Było naprawdę zajefajnie Do następnego raza
fordenir Opublikowano 4 Marca 2007 Opublikowano 4 Marca 2007 Wrażenia po zlocie bezcenne Wjazd na rynek tyloma furkami to niezły efekt czekamy na następne spotkanie
Gość rob Opublikowano 4 Marca 2007 Opublikowano 4 Marca 2007 zlot zajefajny, im bliżej końca tym atmosfera była przyjemniejsza, szkoda tylko, że integracja piewszego dnia niespełniła moich oczekiwań
talib1990 Opublikowano 4 Marca 2007 Opublikowano 4 Marca 2007 Dzięki wszystkim i za wszystko.. hehe widzieliście jak w sobote wyglądałem masakra.. byłem nie w stanie.. impreza za***ista niezapomniana.. jestem zaskoczony szczególnie cche podziękować Dawid835 za transport do Wisły Poziek- za pokazanie ostrej jazdy 1.8 TQ i ta twoja bajera z Onem ONO za przejażdżke tym potworem.. masakra... ! REX za miły powrót Adamoo za wpuszczanie na powrocie nas przed siebie Pods1 za wpuszczenie ONA na swoje miejsce obok Q7 haa ale dostała masakra... wogóle Adamoo ten koleś w tym B6 Avancie nie chciał wziąść kalendarzyka przy 140 km/h Dziękuje wszystkim za przybycie i za klimat.. oraz za to, że o co bym nie zapytał na temat OOOO dostałbym odpowiedź... DZIęKI !
Gość Murzyn Opublikowano 4 Marca 2007 Opublikowano 4 Marca 2007 szkoda tylko, że integracja piewszego dnia niespełniła moich oczekiwań tzn czego oczekiwales?? :twisted:
BossBest Opublikowano 4 Marca 2007 Opublikowano 4 Marca 2007 Witam. Ja teraz dopiero dotarlem do domu (whisky z Malym w Wisle do 16) Musialem dac poprowadzic mojej ukochanej :biggrin: Bylo Super Zaluje ze dopiero dotarlem w sobote. Pozdrawiam Wszystkich
slawek66 Opublikowano 4 Marca 2007 Opublikowano 4 Marca 2007 My tez jesteśmy już w domciu. Wszystko co dobre szybko sie kończy Dla tych co nie byli - impreza zajefajna :biggrin: Zaczynam odliczać czas do września :exclaim: Podziękowania dla wszystkich obecnych na zlocie za wspaniałe towarzystwo p.s. NiuniaA4 masz buziaka od Sebastiana :biggrin:
Gość rob Opublikowano 4 Marca 2007 Opublikowano 4 Marca 2007 szkoda tylko, że integracja piewszego dnia niespełniła moich oczekiwań tzn czego oczekiwales?? :twisted: nie oczekiwałem tak silnego podziału na grupy :twisted:
wit.s Opublikowano 4 Marca 2007 Opublikowano 4 Marca 2007 Eeeech zarąbiście było. Rozwinę się bardziej jutro z roboty. Jak doję do siebie :-D O podziałach na grupy długo by dyskutować. Eeeech - jutro, jutro. Dziś tylko czytam
Lukas Opublikowano 4 Marca 2007 Opublikowano 4 Marca 2007 A4 WARSAW TEAM rowniez w domku Droga miodzio i szybko kilka osob wyleczonych Dziekuje Wszystkim za Miła Zabawe :exclaim:
Rekomendowane odpowiedzi