Fr0styyy. Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Filtr MANNa Olej 5w40 Motul/Millers/Fuchs/Amsoil/Statoil Płukanka Millersa/Liqui Moly/Motula Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyszek_7 Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Potwierdzam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peelos Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Dzięki za pomoc, dopytam jeszcze o sprawdzonego sprzedawce na allegro jeśli chodzi o olej - nie wiem jak z dostępnością olejów w moim mieście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan kierownik Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 A na cholerę Ci to Allegro?! Masz przecież zaufanych sprzedawców na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyszek_7 Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Napisz do kolegi: TOM77 lub DZIK. Sprzedadzą Ci oleje i filtry w dobrych cenach i masz pewność że będą to oryginały czego nigdy nie będziesz pewien kupując na Allegro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emay Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Osobiście kupowałem od DZIK, paczka na następny dzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyszek_7 Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Ja kupowałem olej od Tom77 i również wszystko w porządku przebiegło więc polecam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARAF Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Macie jakieś doświadczenia odnoście płukanek (oraz innych produktów) STP? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyszek_7 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Ja użyłem płukanki firmy Motul, nie wiem na ile poskutkowała ale olej zleciał mi zupełnie czarny. Miałem wtedy mineralny Castrola i pewnie dlatego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel_tl Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Nie polecam Shella, u mnie skutkowało to produkcją smalcu. a u mnie jak na razie w porzadku, zrobione na tym oleju 5kkm dolalem około 300ml ale troszke odmą sączy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARAF Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Ja użyłem płukanki firmy Motul, ...i ja też zamówiłem płukankę MOTULa od TOMa do tego X-CESS 8100 i jazda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolunio Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 ja jezdze na mobil 5w50 i chyba zmienie na motul bedzie lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal-L Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 ja od Marcina ( Dziki ) kupilem millersa Csf 5w30 z plukanka, przedtem kupowalem u niego Motula , przes zawsze na drugi dzien, zreszta bardzo wporzakdu chlopak... zawsze biore u Dzikiego all i jestem mega zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolunio Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 oki dzięki ---------- Post dopisany 23-04-2012 at 11:51 ---------- Poprzedni post napisany 22-04-2012 at 21:56 ---------- aso zaleca castrol 5w30 takie leją do audi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emay Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 oki dzięki---------- Post dopisany 23-04-2012 at 11:51 ---------- Poprzedni post napisany 22-04-2012 at 21:56 ---------- aso zaleca castrol 5w30 takie leją do audi Które ASO tak zaleca i do jakich silników ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes1150 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 oki dzięki---------- Post dopisany 23-04-2012 at 11:51 ---------- Poprzedni post napisany 22-04-2012 at 21:56 ---------- aso zaleca castrol 5w30 takie leją do audi Które ASO tak zaleca i do jakich silników ? ASO leją castrole ale zamiast tego śmiało można zalać schella Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal-L Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Castrol wygral przetarg i dlateog leja ten szajs do audi teraz;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolunio Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 aso lublin tak zaleca leją do wszystkich audi i kolega też ma 3.0 i jezdzi na castrolu 5w30 nie narzeka także tak to wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emay Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Przecież to jest jakaś kpina. Działają ewidentnie na szkode silnika i klienta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onkel Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 aso lublin tak zaleca leją do wszystkich audi i kolega też ma 3.0 i jezdzi na castrolu 5w30 nie narzeka także tak to wygląda No niech leje dalej nikt mu nie broni. Zobaczymy jak za jakis czas zdejmie pokrywę zaworów bo cos będzie się dziać i zobaczy piekny widok galarety to zmieni na inny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi