Opublikowano 4 Czerwca 20215 l Co chcesz dokupuć? Konektory (te piny)? siedzące w tych kostkach? Wstaw fotkę tych kostek tak jak kolega wyżej prosił. Dodatkowo na kostkach jest wytłoczony nr części
Opublikowano 4 Czerwca 20215 l Jeśli to taka wtyczka to czysto teoretycznie etka wyrzuca takie numery pinów
Opublikowano 7 Czerwca 20215 l W dniu 4.06.2021 o 22:08, qujot napisał: Jeśli to taka wtyczka to czysto teoretycznie etka wyrzuca takie numery pinów @qujot to ta kostka dzięki. To Etka na komputer?
Opublikowano 10 Sierpnia 20214 l Witam powie mi ktoś czy do przedlifta można wsadzić przednie lampy matrix i czy do tego też trzeba zmieniać coś typu maska , zderzak czy tylko lampy
Opublikowano 11 Sierpnia 20214 l 14 godzin temu, barca8585 napisał: Witam powie mi ktoś czy do przedlifta można wsadzić przednie lampy matrix i czy do tego też trzeba zmieniać coś typu maska , zderzak czy tylko lampy Lampy i zderzak mocowania lamp itp
Opublikowano 11 Sierpnia 20214 l 20 minut temu, WydRos napisał: Lampy i zderzak mocowania lamp itp A dużo roboty z kablami jest
Opublikowano 11 Sierpnia 20214 l Do lamp Matrix musisz mieć dużą kamerę na przedniej szybie, do tego sterownik MCE musi obsługiwać też matrixy. Edytowane 11 Sierpnia 20214 l przez Muskel1
Opublikowano 11 Sierpnia 20214 l 25 minut temu, Muskel1 napisał: Do lamp Matrix musisz mieć dużą kamerę na przedniej szybie, do tego sterownik MCE musi obsługiwać też matrixy. A jak ta kamera wyglada żebym wiedział jak coś czy ewentualnie można to dołożyć czy trzeba tez szybę wymienić ?
Opublikowano 11 Sierpnia 20214 l 34 minuty temu, barca8585 napisał: A jak ta kamera wyglada żebym wiedział jak coś czy ewentualnie można to dołożyć czy trzeba tez szybę wymienić ? Daj sobie spokój z tym modem bo taniej i prościej będzie przedlifta sprzedać i kupić polifta z matrixami. Nie wiem czy kogoś znajdziesz kto jest w stanie to dołożyć.
Opublikowano 11 Sierpnia 20214 l Tak pytam narazie bo jestem przed kupnem auta i robię wywiad co i jak
Opublikowano 26 Sierpnia 20214 l Autor Panowie, Ma ktoś jakieś felgi 20 lub 21 " do sprzedania ? Do Audi A6 C7 polift ?
Opublikowano 20 Września 20214 l witam rozglądam się za c7 i mam pytanie jakie są skrzynie w automacie
Opublikowano 20 Września 20214 l Wszystkie możliwe, manual, multitronic, s-tronic, tiptronic. Zależne od jednostki i rocznika.
Opublikowano 20 Września 20214 l 2 godziny temu, barca8585 napisał: witam rozglądam się za c7 i mam pytanie jakie są skrzynie w automacie Zależy jaki silnik szukasz