Nosfer Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 [..] nie ma tam jakiegoś placu co by kręcioła ustawić i poupalać kapkie? Podoba mi się prostota myślenia i zawiłość wypowiedzi
jarko Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 A nie da rady tak jeszcze przed pijaństwem zrobić jakiejś próby drogowej, nie ma tam jakiegoś placu co by kręcioła ustawić i poupalać kapkie? To jest główny kierunek Naszych działań, ale... :gwizdanie:
Norbi Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 A nie da rady tak jeszcze przed pijaństwem zrobić jakiejś próby drogowej, nie ma tam jakiegoś placu co by kręcioła ustawić i poupalać kapkie? To jest główny kierunek Naszych działań, ale... :gwizdanie: Pomijam "ale" reszta mnie się podobuje
jarko Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 A nie da rady tak jeszcze przed pijaństwem zrobić jakiejś próby drogowej, nie ma tam jakiegoś placu co by kręcioła ustawić i poupalać kapkie? To jest główny kierunek Naszych działań, ale... :gwizdanie: Pomijam "ale" reszta mnie się podobuje ale nie powiem, czymś Was musimy zaskoczyć
marcin j Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 rzut w dal kołem zapasowym dobre Na wszelki wypadek wezme jakąś stalówke z oponą
DeeJay_Kill Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 pchanie fury na czas? rysujemy kreskę i pchamy - w ten sposób np. 1,9 tdi można wygrać z 2,7 bit Do tego bardzo hardkorowy konkurs, ale nagroda musi być odpowiednia - najwytrwalszy abstynent na zlocie :> Potem to tradycyjnie - skoki przez ognisko, jazda zręcznościowa na wstecznym, zabawa w chowanego po pokojach Pomysły ogranicza tylko nasza wyobraźnia...i ilość alkoholu
Suli Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 (...) zabawa w chowanego po pokojach Pomysły ogranicza tylko nasza wyobraźnia...i ilość alkoholu Panowie szukają pań Rozumiem, że to już w ramach warsztatów w podgrupach :polew:
Madas Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Rozumiem, że to już w ramach warsztatów w podgrupach :polew: chyba w parach
Azunia Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 rzut w dal kołem zapasowym dobre Na wszelki wypadek wezme jakąś stalówke z oponą może samą oponą, będzie bezpieczniej :gwizdanie:
kokos Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Ja mam dobrą konkurencje ... Przepicie Poźka to do tego az trzeba zawody robic? ,no nic ja moge sprobowac i wystartowac,nawet jak przegram to bede wygrany - rozumiem ze sprzet do zawodow zapewnia organizator :gwizdanie:
jarko Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Ja mam dobrą konkurencje ... Przepicie Poźka rozumiem ze sprzet do zawodow zapewnia organizator :gwizdanie: Tak, miejsce do spania i ewentualnego umycia się
kokos Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Ja mam dobrą konkurencje ... Przepicie Poźka rozumiem ze sprzet do zawodow zapewnia organizator :gwizdanie: Tak, miejsce do spania i ewentualnego umycia się
tetis Opublikowano 28 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2009 Do tego bardzo hardkorowy konkurs, ale nagroda musi być odpowiednia - najwytrwalszy abstynent na zlocie :> Może znajdzie się jakiś hardkorowiec-ja raczej nim nie będę [br]Dopisany: 28 Styczeń 2009, 21:54_________________________________________________ Rozumiem, że to już w ramach warsztatów w podgrupach :polew: chyba w parach [br]Dopisany: 28 Styczeń 2009, 21:56_________________________________________________ Zawsze mozna potraktować to jako trening i rozgrzewkę
Suli Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Rozumiem, że to już w ramach warsztatów w podgrupach :polew: chyba w parach Jak zawał tak zwał Wiemy o co chodzi :polew: :polew:
tetis Opublikowano 26 Lutego 2009 Autor Opublikowano 26 Lutego 2009 Co raz bliżej zlotu,a tu temat calkiem ucichł Czyżby temperamenty przez zimę się ostudziły
Madas Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 pewnie organizy szykują coś specjalnego :gwizdanie:
Cuber Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 pewnie organizy szykują coś specjalnego :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
tetis Opublikowano 26 Lutego 2009 Autor Opublikowano 26 Lutego 2009 pewnie organizy szykują coś specjalnego :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :mysli: ciekawie się zapowiada
Madas Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 pewnie organizy szykują coś specjalnego :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: dyskrecja ostatnio w modzie
tetis Opublikowano 26 Lutego 2009 Autor Opublikowano 26 Lutego 2009 dyskrecja ostatnio w modzie nie wspomnę o wcielaniu sie pzez Ciebie w Colombo ..... :polew:
Rekomendowane odpowiedzi