Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Olsztyńskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zasadniczo i pobieżnie, to obecnie mieszkam w W-wie

ale do nas tez nie przyjechales wczoraj oj Elb :bicz:

• Odpowiedzi 12,7 tys.
  • Wyświetleń 459,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Chciałbym rozeznać sprawę kto byłby chętny na spotkanie grillowe. W związku z tym że nie znalazłem odpowiedniego miejsca na Mierzeji proponuję relaksacyjne miejsce w lesie kilka km za Elblągiem (Wyżyna Elbląska) zwane Jelenią Doliną. Myślę o spotkaniu od ok. 12 do wieczora wszak długi dzień teraz mamy. Jedyny warunek to ciepła i bezdeszczowa pogoda. Termin najbliższa niedziela 20.05.2007 lub za tydzień 27.05.2007 ("odległy termin" trudno mi powiedzieć czy będzie mi pasowało).

Zdjecia mijejsca:

http://www.haribo.flusso.pl/fotos/22102005/

http://www.bikerelblag.hg.pl/sgtym61.htm

Opublikowano

do tych tablic no name świetnie pasowały by ramki klubowe :wink::a4fan:

Opublikowano

ale do nas tez nie przyjechales wczoraj oj Elb

Bo cos mi sie odkręciło przy wydechu i dzwoni jak w jakims starym żuku. Wstyd sie tak pokazywać :-)

Opublikowano

Robson a lata u was w Olsztynie jeszcze ta B6 Avant z tej firmy budowlanej (ArtBet czy jakoś tak) z ul. Warszawskiej ??

Opublikowano

Może lata, może Robson widział..., a może to auto z sanepidu...guzik mnie to interesuje

skupmy się na zlotach warmińsko-mazurskich :evil:

Opublikowano

taktuś Ty chyba nie czytałeś o czym piszą na spotach warszawskich a poza tym pytanie nie było kierowane do Ciebie no chyba że masz 2. konto jako Robson :evil:

Opublikowano

Chciałbym rozeznać sprawę kto byłby chętny na spotkanie grillowe. W związku z tym że nie znalazłem odpowiedniego miejsca na Mierzeji proponuję relaksacyjne miejsce w lesie kilka km za Elblągiem (Wyżyna Elbląska) zwane Jelenią Doliną. Myślę o spotkaniu od ok. 12 do wieczora wszak długi dzień teraz mamy. Jedyny warunek to ciepła i bezdeszczowa pogoda. Termin najbliższa niedziela 20.05.2007 lub za tydzień 27.05.2007 ("odległy termin" trudno mi powiedzieć czy będzie mi pasowało).

Zdjecia mijejsca:

http://www.haribo.flusso.pl/fotos/22102005/

http://www.bikerelblag.hg.pl/sgtym61.htmsuper miejsce, dla mnie pasowałoby spotkać się 26.05, niedziela odpada- jak dla mnie, niemniej dzięki za zaproszenie

taktuś Ty chyba nie czytałeś o czym piszą na spotach warszawskich a poza tym pytanie nie było kierowane do Ciebie no chyba że masz 2. konto jako Robson :evil:

spoty warszawki mnie tutaj nie interesują

qrka, cytaty mi nie wyszly :embarrassed:

nie mam dwóch kont, mój nick :taktuś

sorki alvaroalvaro78, ale zgaduj-zgadula nie tutaj, chcemy się spotkać na spocie, wpadnij do nas, daj znać :a4fan:[br]Dopisany: 17 Maj 2007, 23:07 _________________________________________________ludzie żyjeta??? :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

micek-kupiłeś tedeika?

robson- aj noł, sam wyjarałeś cygara :rolleyes:

furio- jesteś na tourne, czy co?

lukash02- szto z taboj?

Elberoth- :cool: chcielibyśmy obejrzeć twoją bestię

alvaroalvaro78- żuławy i warmia- to nie tybet i alaska, jak ustalimy termin z grillem- wpadnij :a4fan:

adadur- sorry, że nie odpowiedziałem na twój apel na grilla, ale u mnie maj odpada :angry:

Opublikowano

Niestety jeszcze autka nie zmienilem...tak myslalem ze ciezko bede mial sprzedac...Panowie w nastepna niedziele jest juz trzeci...czyli impreza na dajtach szykujcie sobie czas bo tam musimy wpasc jak najwieksza ekipa zeby wzbudzic jak najwieksze zainteresowanie...Piszecie jak Wy to widzicie i podajmiemy wspolne decyzje...pozdrawiam :a4fan:

Opublikowano

Alvaro chyba widziałem 1 raz :P Jestem ... żyje... cygara czekają... w czerwcu dopiero mam kilka minut wolnego czasu :bicz: pozdrawiam Chłopaki!!! :a4fan: :a4fan: :a4fan:

Opublikowano

No właśnie, czerwiec będzie ciekawszy, też go wyczekuję jak kania dżdżu

jeszcze 4 dni i się określę co do spotkania na Dajtkach, co do czerwca w ogóle :wink:

Robson tylko nie "zarżnij" na sesjach przyszłości polskiego wymiaru sprawiedliwości :grin::a4fan:

Opublikowano

przyszłości nie zarżnę :cool: ale czasowe opóźnienie umysłowe na pewno ;)

Opublikowano

FOCHemot Konkurso – szybkie wiadomości.

Szanowni Panowie, no i piękne Panie – koniec propozycji, czas na głosowanie,

Tutaj macie wątek : http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=11319.0, weźcie to na głowę – wybieramy FOCHA, ale nie osobę,

Jeden głos oddaje każdy, byle nie na siebie, jak się coś pochrzani to Hugo … ochrzani :wink::polew:

Nikt się nie ociąga-ma być dużo głosów, w końcu na tym Forum cztery tysie (? :shocked:) osób

Do piątku, południa potrwa głosowanie, no, a zaraz potem Zwycięzcy ogłaszanie,

Opublikowano

Przegladajac forum zauwazylem ze doszlo kilka osob z Naszych okolic....Powysylalem zaproszenia do tematu mam nadzieje ze sie przylacza.Widze ze w temacie dalej biednie...Chyba pogoda robi swoje ze nie ma kiedy zajrzec na forum...mam nadzieje ze to sie zmieni...Ludzie POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!! :a4fan::audi:

Opublikowano

Witam!, proponuję dzisiaj szybki spot celem wypalenia dobrego cygara. MIEJSCE - Myjnia koło Reala, CZAS - 17.30 pozdrawiam Robson ja będę na pewno :a4fan: :a4fan: :a4fan:[br]Dopisany: 28 Maj 2007, 16:25 _________________________________________________odwołane z powodu burzy :grin:

Opublikowano

bede na zlocie dajtki 1-2 czerwca.jak ktos jeszcze bedzie niech sie wpisze. ;)

Opublikowano

Ja bede tylko trzegiego na samych samochodach...pierwszego i drugiego nie bede mial czasu...mam nadzieje ze jeszcze kiedys bedzie okazja zeby sie styknac...Pzdr

Opublikowano

Mio Familia też chyba tylko 3-ciego będzie

Opublikowano

Ja też będę III dnia igrzysk :cheesy:

ale dopiero ok. 16.00, nie wiem czy coś się będzie jeszcze działo o tej porze

no i czy Was jeszcze spotkam :a4fan:

link do imprezy http://www.biker.riders.pl/[br]Dopisany: 01 Czerwiec 2007, 15:11 _________________________________________________Cześć chłopy, byliście na Dajtkach?