Skrzypek Opublikowano 5 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 pozdrowionka z podkarpacia:) niestety nie mogłem wpaść na spota wiadomo dlaczego :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 ściemniasz :klamie: jestes w Ostródzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taktuś Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 ściemniasz :klamie: jestes w Ostródzie :decayed: no bo niby od kiedy Ostróda jest na Podkarpaciu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 siemka czesc i czolem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 yo yo yo ekipa!! do 12.07.10 nie bede mial dostepu do neta, takze nie zapomnijcie uwzglednic mnie w glosowaniu "ZA"!! koszulkami! ALBO GRUBO ALBO WCALE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4lo Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M2061878 Kupcie ode mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wck Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Pozdro Damian, widzialem Cie dzisiaj wieczorem jak bujales sie po Nidzicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4lo Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Ee to raczej nie ja Jest jeszcze jeden typ co ma też białą tylko środek ma pomarańczowy A Ty co u mnie w mieście robiłeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Maciek a z Toba to co było na spocie nie było na piwnym tak samo co to ma znaczyć ja sie pytam :tongue4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrzypek Opublikowano 7 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4lo Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrzypek Opublikowano 7 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 kapeluszniki :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 :hi: :hi: :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wck Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 4lo, Ty na 100%, z buta sie bujales A ja bylem przejazdem jak wracalem z Przasnysza przez Janowo :gwizdanie: Maciek a z Toba to co było na spocie nie było na piwnym tak samo co to ma znaczyć ja sie pytam :tongue4: Kurde no ja to mam cos ostatnio pecha, jak jestem to jest 5 osob na krzyz, a jak mnie nie ma to zjezdzaja sie tlumy :gwizdanie: Smierdzi ode mnie czy co? Tym razem nie dalem rady wpasc bo prawie caly dzien pralem tapicerke u siostry w aucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 No to teraz jak bedzie spot piwny albo normalny to musisz byc :P:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 spot piwny je je je Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 spot piwny je je je Swoj swojego zawsze pozna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4lo Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Aaa z buta to możliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi