arko72 Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 niom gadałem z kwiatkiem to wstepnie na 12 sierpnia do alibi jak komuś pasi to ok pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 mi pasi, pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayhem Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 aaa.. ja właśnie z wakacji wróciłem.. i od razu do Pawełka.. :gwizdanie: coś mi się pogmatwało w kierowniczym :/ chyba pompa wspomagania ;( madafaka jedna ale Paweł i to pewnie na klate dzielnie weźmie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taktuś Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Proszę mnie zdjąć z pozycji piszącego terminy spotów czasu brak Tak patrzę w kalendarz i dopiero 17 sierpnia będę mógł zaliczyć spot :cwaniak1: Kurde, dziwne to lato, dopiero raz pluskałem się w jeziorku ( wywołując paniczne okrzyki wśród plażowiczów : Morświn w jeziorze ! :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:) Dopiero po 15 sierpnia wpadnę na mordobicie do Alibi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 siemka Panowie, czy ktoś może miał do czynienia z tym mechanikiem ? http://dobrymechanik.net/mechanicy/ostroda/auto-leszek-service.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Niestety nie bardzo moze Skrzypek cos iecej napisze bo jest z Ostródy a co konkretnie chcesz robic ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 znajomy w BMW 7 potrzebuje wyczyścić filtr DPF a właśnie w tamtych okolicach teraz jest.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 odezwij sie do niego http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?action=profile;u=2356 Michas akurat z Ostródy jest może cos pomoże :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 ok, jakoś już załatwione :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 30 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 co tu urwa dzieje miekkie pytongi :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWEL69 Opublikowano 30 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 co tu urwa dzieje miekkie pytongi :gwizdanie: ty wariacie..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 30 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 Dzi$ sobota wiec bedzie epickie melo fakt ze zj**.. po robocie i spałem tylko 3 godz dzis ale damy rade poker face i do przodu :polew: :polew: Moj tata zawsze mi mowi ze " młody organizm wszytsko wytrzyma " :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arko72 Opublikowano 30 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 i tak 3mac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 31 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 zyje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buszek Opublikowano 31 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Dzi$ sobota wiec bedzie epickie melo fakt ze zj**.. po robocie i spałem tylko 3 godz dzis ale damy rade poker face i do przodu :polew: :polew: Moj tata zawsze mi mowi ze " młody organizm wszytsko wytrzyma " :gwizdanie: :gwizdanie: siema zaleq ale przeciez Ty stara d*pa jestes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 31 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 weim ze stara dlatego korzystam poki zdrowie dopisuje bo pozniej to wiesz problemy ze stawami, osteoporoza itp itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arko72 Opublikowano 31 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 raczej z wątroba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 31 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 ina sie w tygodniu regeneruje kurcze własnie rozkminiam bo mam 3 jakies nowe nr w tel :polew: :polew: ale zbytnio nei ogarniam kto to :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arko72 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 to tzw pomrocznosc jasna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 ogólnie kurna wszystko pamiętam ale za duzo sie działo tej soboty :gwizdanie:[br]Dopisany: 01 Sierpień 2011, 12:36_________________________________________________ale nast sobota to będzie totalna masakra jak ja przeżyje tzn ze jestem hardcorem i przeżyje nawet koniec świata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi