joker-lukasz Opublikowano 30 Października 2011 Opublikowano 30 Października 2011 dzięki chłopaki, to jak nocami jest po 2-3 stopnie a czasmai przymrozki to jutro zakładam zimówki, wolę nie ryzykować jak pojawi się jakiś szron czy coś :gwizdanie: dzięki i pozdro chłopaki
kwiatko Opublikowano 30 Października 2011 Opublikowano 30 Października 2011 siemka ja wpadnę na parę minut
mateuszoln Opublikowano 30 Października 2011 Opublikowano 30 Października 2011 mnie też w takim razie nie bedzie
adrianus Opublikowano 30 Października 2011 Opublikowano 30 Października 2011 ale ekkipa sie wykrusza. ja bede, a co [br]Dopisany: 30 Październik 2011, 14:31_________________________________________________i ja juz po spocie, szybki temat, bo zimno i ciemno. podsmowywac nie bede bo nie ma za bardzo co :gwizdanie: przyjechalo pare osob chyba z iławy wlasnie, byl marianb, hiszpan z kamila, zana, a z a4 bylem ja i jakis nowy kolega z a4 b7 avant 2,0tdi
Zaleczeq Opublikowano 30 Października 2011 Opublikowano 30 Października 2011 no widzisz jak super ja bym był zeby nie wyjazd
bartek723 Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 Witam wszystkich i mam pytanko do was muszę wymienić zawiasy drzwi kierowcy sprawa wam znana na pewno możecie mi kogoś polecić w Olsztynie kto by to szybko sprawnie zrobił?? Może już ktoś z was to robił a wole jechać do kogoś kto będzie już wiedział co i jak z tym zrobić. Bardzo proszę o jakieś info z Pawłem gadałem to mówił że woli tego nie ruszać
eSPe Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 Aloha Pany! Takie pytanko. Papa mój ma B5 (jak w moim profilu wpisane) i ma już dość swojego mechanika i szuka jakiegoś rzetelnego i nie pieruńsko drogiego speca od A4. Dobrze by było aby w Olsztynie a nie pod miastem. Macie kogoś kogo można polecić?
adrianus Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 Aloha Pany! Takie pytanko. Papa mój ma B5 (jak w moim profilu wpisane) i ma już dość swojego mechanika i szuka jakiegoś rzetelnego i nie pieruńsko drogiego speca od A4. Dobrze by było aby w Olsztynie a nie pod miastem. Macie kogoś kogo można polecić? hmm kogo by tu Ci polecic Pawel69! tylko nie zawracaj mu glowy na weekend, bo cieplutkie bixy sie grzeja i czekaja
Zaleczeq Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 Espe nasz Pawełek napewnio ogarnie furaka na 100 % i nie zgoli duzo $$$ tu masz kontakt http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=68006.0
Skrzypek Opublikowano 2 Listopada 2011 Autor Opublikowano 2 Listopada 2011 hey pytki może wy się wypowiecie w temacie http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=227893.0
adrianus Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 heh , temat widzialem, ale nic nie jestem w stanie powiedziec, rz jeden jedyny przygladalem sie pacyfice z bliska, spora krowa pewnie wygodna, ciekawe jak z awaryjnoscia no i spalaniem
Ryba22 Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 no przez tyle dni się nie odzywać zasługujecie na naganę :bicz: :bicz3:
adrianus Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 az szkoda narzekać, ale to co sie dzieje ostatnio w tym watku to wszystkim naleza sie baty, na spocie bylem sam, nawet załek zamula na forum, czyzby zalobe po novo nosi?
Zaleczeq Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 jaki spot chyba cos Ci sie daty pojebały różowy malinowy nosku :polew: najblizszy spot to 13.11 btw nie byłomnie bo w ch uj roboty aa no i niestety wiecie jak to jest no zakochałem sie
Rekomendowane odpowiedzi