adrianus Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 załek spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arko72 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 ktoś jedzie na spota? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 sorki mnie nie będzie z Adrianem rozmawiałem to powiedział, że też nie da rady, a Załka widziałem wczoraj i też go na spocie nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
losix Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 ma ktos moze te blaszki do wyciagania radia ? albo patent ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Hmm proste. tniesz 2 paski ok 1 cm z karty kredytowej i już .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby1983r Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 ma ktos moze te blaszki do wyciagania radia ? albo patent ? albo w inter chipie 8zł chyba kiedyś płaciłem za te blaszki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taktuś Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 ma ktos moze te blaszki do wyciagania radia ? albo patent ? ja mam, podaj mi swój nr. na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuk90 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 To i ja mam pytanko kto wie jakiego typu żarówki podświetlają wskaźniki w liczniku b5 96r. ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taktuś Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 To i ja mam pytanko kto wie jakiego typu żarówki podświetlają wskaźniki w liczniku b5 96r. ?? na bank 1.2W 12V, problem jest natomiast z dopasowaniem oprawki które wchodzą w gniazda - bo są różne, oryginały zawsze były w oprawce koloru pomarańczowego, choć nie wykluczam że i innych kolorów podejdą, tu masz widoczne na fotkach w aukcji http://allegro.pl/audi-a4-95-98-licznik-benzyna-8d0-919-034-b-i2219875374.html do klimatronica pamiętam, że oryginały były w zielonej oprawce 2W Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Taktusiowoz widziany pod Stokrotka wczoraj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fefik90 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 chłopaki podpowiedzcie mi gdzie w Olsztynie można aluski pomalowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 chyba najlepiej w lakierni samochodowej, ale mogę się mylić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 a ja aluski sam smigalem sprayem, wizyta w praktikerze, browarek i weekend i fele w kazdej mojej furze sam regenerowalem i bylo git. no poza chromami, bo chrom w sprayu to porazka:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu23 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Ja robiłem na ul. Ks. Witolda 2, ale raczej odradzam, drogo kasuje, na felgi czekałem 2 miesiące, jak próbowałem przyspieszyć to mi powiedział że mogę je zabrać gdzie indziej. Sama "renowacja" też pozostawia wiele do życzenia, podkład nie przetarty i widać wżery po piaskowaniu, felgi od środka nie dokładnie pomalowane, gołe aluminium po tym jak leżały w piecu, i zostawiony goły podkład, który po tygodniu jazdy zrobi się czarny. Kolega też u niego robił, po roku miał pełno odprysków, a jak zawiózł do niego do prostowania w tym roku, to sam pytał kto mu tak spartaczył robotę, a później mi tłumaczył że pewnie po polach jeździł. Nie polecam tego gościa, chyba że tylko do prostowania, naprawiania, piaskowania. Malować to on nie potrafi!!! Kolega malował u znajomego lakiernika i o wiele lepszy efekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fefik90 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 no ja tez myslalem nad samodzielna robota, ale troche boje sie ze zwylky spray z praktikera to bedzie porazka i finalnie i tak bede musial jechac do jakiegos profesjonalnego zakladu a moja robota na darmo pojdzie w necie znalazlem ze dt cartuning malowanie z piaskowaniem zrobi za 75zl/sztuka. Myslalem ze moze bardziej orientujecie sie w temacie bo ja nie znam dobrych zakladow w olsztynie niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Z okazji Świat, życze wszystkim: BIG COHONES, mega obrzarstwa, morza alkoholu i na drugi dzień o,oo promila, podgrzewanego miejsca w kościele (wieczorem i rano), żeby całe datki parafian trafiły do Waszego portfela, aby Waszą kobietę nigdy nie bolała głowa, abyście mogli kupić auto z salonu za gotówkę i powiedzieć dilerowi "na jutro dziwko"; a poza tym to zdrowia i szczęścia, pozdro!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 ha! dzieki Karlos, chcialbym pojsc do palmy i wziac rs'a za gotowe "na jutro" wszysstkim rowniez zycze wesolych swiat, mokrego dyngusa, swiezych jajek, poswieconych co do felg, goscia z ksiecia witolda tez nie polecam, prostowal i spawal mi chromy bo byly dwa mikro pekniecia, skasowal za to 550pln, a za rok znowu musialem jedna z tych felg poprawiac, dalem to gosciom z dzialdowa, na ulicy nidzickiej zrobili porzadnie, za duzo mniejszy hajs. poza tym zajmuja sie calkowita renowacja, malowanie proszkowe, tradycyjne, polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Dużo Słońca i radości, w pierwsze święto dużo gości, w drugie święto dużo wody, to dla zdrowia i urody, wiele jajek kolorowych. Świąt Wesołych, no i zdrowych! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taktuś Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Życzę Spokojnych Świąt Wielkanocnych :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arko72 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 wesołych świąt dla was panowie i mokrego karpia i mokrego dyngusa w sypialni zycze nie przejadajcie się a wypijcie troszkę więcej niż zwykle w końcu to świeta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi