Zaleczeq Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 oooo,a co tam Krzychu sie stalo?Twoim 1,8t jechaliscie? ja dzis po poludniu mega banana miałem, Pawcio zmienił mi sterownik, w końcu auto nie w trybie awaryjnym, turbinka zaczęła dmuchać a ja wciskać gaz w podłogę to co kreska suko ?? :decayed: nie wiecie czy jest jakas grupówka do rogala ?? :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekml Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Michał zakładaj wtryski z bex-a i rezaj program Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Adek to sucho w baku:) o kolejce d Rogala nic nie wiem, ale może jakieś grupowe hamowanko w vtechu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 pany co robimy za tydzien ze spotem bo jest ten piknik w Gryzlinach ??? Będzie głośno i z klimatem. Atrakcje Pikniku Lotniczego w Gryźlinach - Nasz Olsztyniak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 oj w baku to mam tornado, katrina to pikus:) widzialem Ciebie dzis Karlos z rana na bartaskiej, dobrze ze zrobiles znaczek w pomarancz to teraz z daleka bede poznawal:) Załek suko , kreska pewnie, ale najpierw logi trzeba porobic zeby była pewność że wszystko jest ok:) Ja na spota się nie piszę bo cały weekend z paintforce'm mnie czeka. AAAA i dostałem dziś nową furę, Martucha mi zasposorowała KTM, shimano, koła 28", foty wkrótce:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Adek a masz ten komp z softem ?? :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekml Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 będzie pasował ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 nie no pytam sie adka bo ma nowego kompa i mial byc juz z wgranym softem i trzeba kreske ogarnac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaccov6 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 :kox::kox: jest Jacek sa foty :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eSPe Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 ... może jakieś grupowe hamowanko w vtechu? Mnie pasi. Myślę że z Kormorana ktoś chętny jeszcze by był. Jakby co trzeba by zapodać info na Kormoranie może by zebrała się grupka 10-12 autek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 ... może jakieś grupowe hamowanko w vtechu? Mnie pasi. Myślę że z Kormorana ktoś chętny jeszcze by był. Jakby co trzeba by zapodać info na Kormoranie może by zebrała się grupka 10-12 autek. ja tez chetny, Adrian pewnie tez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 no ja na hamownie tak, 2xsamochody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 bravke chcesz hamowac ?? 1. Adrianus x2 2. Zaleczeq 1 3. Kwiatko 1 4. Espe 1 no i juz mamy 5 fur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrzypek Opublikowano 21 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 kiedy robimy spota? dobrze byłoby coś podwiesić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 kuzwa nie wiem bo te gryzliny sa i pewni czesc osob tam pojedzie:kox: ja niestety siedze w pracy :kwasny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 no mi ten weekend tez nie pasi, ale za tydzien spoko:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 no ja za tydzien tez bede miał wolne:decayed: bo niestety w ten weekend pracuje:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Adek co to za ktm? jeżeli chodzi o spota w ten weekend ja odpadam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaccov6 Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 no to lecimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi