zbychzz Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 takich samcyh zaczynam poszukiwać (narazie widziałem na aledrogo ale nowe w tej samej cenie co w aso, a używane to nie wiem czy warto ryzykować) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaccov6 Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 za używki z przesyłką to wyjdzie prawie tyle co nowe...no chyba że trafisz w dobrej monecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 mgiełkowe ?? btw zbych powchal sie co tam za redło kupiłes :decayed: k**wa jaki spot tez o niczym nie wiedziałem :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaccov6 Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 chyba jest na górze podpięte ciamajdy:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 chyba jest na górze podpięte ciamajdy:grin: o kuźwa dawno spotów nie było to dlatego bo ostatnimi czasy tam było XXXXXX dawaj foty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbychzz Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Jacek oglądałeś może już te spryski ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaccov6 Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Jutro dam znac co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 k**wa gdzie sa foty ja sie pytam zbyszek co za padline kupiłeś ?? bo ploty na dzielni chodza ze 2,5 tdi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbychzz Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 ano ake sobie sprawiłem - oczywiście w q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 będziemy mieli sie z kim ścigać es lajn jest ?? co tam masz z wypasu tip czy manual Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaccov6 Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Z wypasu.. .szyby przód elektryka:decayed: SPOT W NIEDZIELE ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 A weźmiesz mnie ??? bo ja na bank będę na bombie :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuk90 Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Witam Panowie , poszukuję jakiegoś rozsądnego i nie drogiego lakiernika w olsztynie ... z maski zaczyna mi się łuszczyć mi lakier ... byłbym wdzięczny za jakieś podpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sitas Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Witajcie. Od niedawna jestem posiadaczem a4 i zaczynam wertować forum w poszukiwaniu jakiś ciekawostek na temat posiadanego autka. Szukam też jakiegoś kontaktu do aktywnej grupy użytkowników forum (klubowiczów) z Warmińsko-Mazurskiego. (Olsztyn i okolice). Zawsze dobrze jest się spotkać i pogadać o samochodach. ;-) Z chęcią pojawił bym się na jakimś spocie o ile planujecie coś w najbliższym czasie organizować (lub też nieformalne spotkanie na mieście). Pozdrawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Witajcie.Od niedawna jestem posiadaczem a4 i zaczynam wertować forum w poszukiwaniu jakiś ciekawostek na temat posiadanego autka. Szukam też jakiegoś kontaktu do aktywnej grupy użytkowników forum (klubowiczów) z Warmińsko-Mazurskiego. (Olsztyn i okolice). Zawsze dobrze jest się spotkać i pogadać o samochodach. ;-) Z chęcią pojawił bym się na jakimś spocie o ile planujecie coś w najbliższym czasie organizować (lub też nieformalne spotkanie na mieście). Pozdrawiam... Siema :a4fan::a4fan: Dobra k**wa tzn uwaga uwaga w ten weeken chcem zaskoczyc swoja wątrobe :kox: i nie pije to co spot w niedziele ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sitas Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Śledzę temat i piszę się na spotkanko. Pozdrawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaccov6 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 ja jestem do dyspozycji:naughty: Zaleczeq nierób tego aż tak drastycznie bo szoku doznasz:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbychzz Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 dziś doszły do mnie spryski mgiełkowe - jak czas pozwoli to w sobote montaż bo już leżą przygotowane na półce (chyba że się nie doczekam do soboty i jutro zamontuje ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 zbyszek podetnij je troche bo jak wolno bedizesz jechał to bedzie ok a jak szybciej to c**jnia za nisko ja mam swoje nie przyciete ale teraz ciepło juz jest to wyjme i przytne ---------- Post dopisany at 21:03 ---------- Poprzedni post napisany at 21:00 ---------- SKRZYPEK aktualizuj date spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbychzz Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 już to zrobiłem bo wyczytałem wcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi