michu93 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2010 każde oddzielnie to wydaje mi się, że nie fajnie będzie. Ale przód i tył oddzielnie to tak :> pokaż jak ci bagażnik świeci?
grzesu3 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 każde oddzielnie to wydaje mi się, że nie fajnie będzie. Ale przód i tył oddzielnie to tak :> pokaż jak ci bagażnik świeci? Też jestem tego zdania Pyknę fotę jak się ściemni i wkleję
julo23 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 ja poluje na takie światełka białe i czerwone. (8x białe i 4 czerwone) Tylko ostatnio nie mam internetu, co ja gadam, nawet prądu i wody u nas zima panuje na maxa i robi spustoszenie. jakby ktoś miał na uwadze taką aukcje to prosze o info. No i czy szukać światełek z okablowaniem ? czy elektryk da sobie rade bez tego ? Może warto zaopatrzyć sie w jakieś wtyczki ?
grzesu3 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Kawa mać zdjęcia nie najlepszej jakości. Efekt w realu o niebo lepszy. A kupiłem z tej aukcji razem z przejściówkami http://allegro.pl/item882343683_modul_12_flux_oswietlenie_led_moc_wyprzedaz.html 6cm x 2cm pasuje GIT
michu93 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2010 hehe ale wg mnie to jak jest oświetlenie led w środku to wnętrze jest takie chłodne...
grzesu3 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Nie obchodzi mnie to czy wnętrze ciepłe czy zimne. Chodziło mi o dobre doświetlenie bagażnika. A jak jest chłodno wewnątrz to włączam ogrzewanie
michu93 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2010 hehe ja w sedanie mam 2 lampki w bagażniku do góry i z boku więc światła mi nie brakuje
grzesu3 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 hehe ja w sedanie mam 2 lampki w bagażniku do góry i z boku więc światła mi nie brakuje I przyznasz, że dobre rozwiązanie w przypadku avanta i jednej lampki w podsufitce ? :gwizdanie:
michu93 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2010 hehe ja w sedanie mam 2 lampki w bagażniku do góry i z boku więc światła mi nie brakuje I przyznasz, że dobre rozwiązanie w przypadku avanta i jednej lampki w podsufitce ? :gwizdanie: tzn nie wiem jak jest w avancie. ale led napewno lepiej swieci tam chyba nie ma lampek z boku?
Reniu Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 U mnie w avancie są lampki z boku na słupku tylnym i środkowa nad bagaznikiem.
michu93 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2010 no to chyba oświetlenie nawet fabryczne powinno dawac rade
Reniu Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Ogólnie nie ma problemu, choć jesli ktoś jeśli komuś nie przeszkada zimne światło, to niech zmienia na LEDy. Trzeba pamiętać, że nie wszystkie świecą tak samo intensywnie. Znajomy ma zmienione całe oświetlenie wewnętrzne na ledy i nie dość że strasznie zimno w środku to w kwestii intensywności świecenia miałbym kilka uwag
michu93 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2010 to tak jak na tablicach rejestracyjnych, zwykłe oświetla ładnie całą tablicę a led zazwyczaj oświetla punktowo i później są dwie kulki na tablicy...
grzesu3 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 A u mnie na słupkach niema w avancie Gdzie dokładnie są owe lampki??
endriuu Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 A u mnie na słupkach niema w avancie Gdzie dokładnie są owe lampki?? widocznie nie masz opcji "oświetlenie"
nowekbdg Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Tez nie mam ale zalozylem sobie czarna listwe ledowa i wyglada ok nie reniu??
MoorPH Opublikowano 3 Marca 2010 Opublikowano 3 Marca 2010 hehe ja w sedanie mam 2 lampki w bagażniku do góry i z boku więc światła mi nie brakuje Zgadza się.. W sedanie są 2 lampki.. Ale szczerze mówiąc? Nie bylem zbytnio zadowolony z jasności świecenia. Więc zakupiłem diodę LED. I świeci dużo lepiej - jaśniej i o to mi chodziło. Myślałem nad oświetleniem wnętrza (nóg) tasmami LED które wczoraj przypadkowo zakupiłem w Selgrosie po 9zł, zabiorę się do pracy i jak skończę dam znać jak wyszło.. Narazie muszę pomyśleć i pokombinować jak to zrobić. Bo faktycznie fajnie by bylo zrobić oświetlenie nóg z tyłu ale sterowane tylnymi drzwiami.
redaudi Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 Witam, Mam pytanie odnośnie podpięcia neonów pod nogami W KTÓRE PRZEWODY SIĘ WPIĄC ABY GASŁY RAZEM Z LAMPKĄ a nie od razu po zamknięciu drzwi, którędy idą przewody od lampki z góry żeby sięw nie wpiąc. Z góry dziękuje za odpowiedź.
vauxhall95 Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 Sa kostki kolo nog kierowcy jak zdejmiesz plastik kolo ciegna otwierania przedniej klapy.Ja tak podpialem niestety nie pamietam ktore to kable
Rekomendowane odpowiedzi