wrclaguna Opublikowano 20 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 VIRTUAL COCKPIT - licznik posiada OCHRONE KOMPONENTU - licznik musi byc z A4 B9 https://www.facebook.com/vagautoservice/videos/268879197617790 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 21 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 udało sie wrzucic do auta zamiast zwyklego licznika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF76 Opublikowano 28 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Prośba o opinie osób posiadających Virtual Cocpit w b9 lub innym modelu.. Jest to gadżet czy może coś lepszego niż zwykłe zegary? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 28 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 na zywo to inaczej wyglada jak dla mnie fajny nowy bayer Niestety nie da sie załozyc w kazdym A4 B9 aby miał pełna funkcjonalnośc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF76 Opublikowano 28 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 (edytowane) komponent jak rozumiem nikt nie obszedł.. Edytowane 29 Stycznia 2018 przez RALF76 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shaqal Opublikowano 7 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 (edytowane) Warto, robi dobre wrażenie. Edytowane 7 Lutego 2018 przez shaqal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF76 Opublikowano 8 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 (edytowane) w nocy nie razi? w dzień słoneczny dobrze widać? z boku też dobrze widać? Edytowane 8 Lutego 2018 przez RALF76 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF76 Opublikowano 9 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 5 godzin temu, Kosmita napisał: Masz wtedy normalne zegary, po środku duży ekran ze wszystkimi udogodnieniami VC faktycznie świetna opcja połączenie tradycyjnych zegarów z VC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kodzak33 Opublikowano 11 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Podobne zegary do np A6 C7 POLIFT . Temp oleju pewnie można zakodować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Telefonicz Opublikowano 11 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 9 minut temu, Kodzak33 napisał: Podobne zegary do np c7. Temp oleju pewnie można zakodować. Mają swój urok ale powiem szczerze, że konfigurując nowe auto nawet chwili bym się nie zastanawiał nad zaznaczeniem VC Z temperaturą również stawiam, że jest tak jak napisałeś i jest to kwestia kodowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmita Opublikowano 12 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 W dniu 11 lutego 2018 o 09:27, Telefonicz napisał: konfigurując nowe auto nawet chwili bym się nie zastanawiał nad zaznaczeniem VC Dlatego tak jak napisałem - subiektywne zadnie każdego z osobna. Ja bym dopłacił za klasyczne zegary. Akurat w Audi wyglądają kozacko i nie masz komputerka przed oczami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Telefonicz Opublikowano 12 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 7 minut temu, Kosmita napisał: Dlatego tak jak napisałem - subiektywne zadnie każdego z osobna. Ja bym dopłacił za klasyczne zegary. Akurat w Audi wyglądają kozacko i nie masz komputerka przed oczami. W żadnym wypadku nie neguję, Twoje również są bardzo fajne Z drugiej strony spójrz na to z perspektywy wieloletniego użytkownika zwykłego, kolorowego licznika z A4 B8, ten VC to w końcu coś świeżego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmita Opublikowano 12 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Godzinę temu, Telefonicz napisał: W żadnym wypadku nie neguję, Twoje również są bardzo fajne Z drugiej strony spójrz na to z perspektywy wieloletniego użytkownika zwykłego, kolorowego licznika z A4 B8, ten VC to w końcu coś świeżego Nie no fajna sprawa. ALe ogólnie jeździłem trochę z VC i no wkurzało mnie bardziej niż podobało. Masz pionową szybkę albo nawet jeszcze większy kąt w dół, te wskaźniki nie są jakieś piękna.. Np. w BMW w nowej 5-ce, jak nie weźmiesz VC to dostajesz takie nie wiadomo co. Nie opłaca się tego nie wziąć. A w Audi te zegary są naprawdę ładne. Stąd moja decyzja. Niedługo wpadnie S5 lub RS5 w sportbacku i też zapewne nie będzie VC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 13 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 Trzeba pamietać aby był w pełni funkcjonalny musi byc odpowiedni MIB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmita Opublikowano 13 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 W dniu 13.02.2018 o 10:46, wrclaguna napisał: Trzeba pamietać aby był w pełni funkcjonalny musi byc odpowiedni MIB Jakie jednostki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 13 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 chodzi o numery ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skulcz Opublikowano 14 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 Witam. Używam VC od miesiąca i jestem zadowolony. Mi najbardziej sie podoba wykorzystanie całego wyświetlacza do mapy. Jasność jest wystarczająca a nocą nie oślepia. Osobiście bałem sie jak bedzie z wyświetlaniem wskazówki obrotomierza, czy naprzyklad nie bedzie opóźnień , ale jest ok. Polecam jest to fajna sprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmita Opublikowano 14 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 Ja tylko nadmienie, że VC w S/RS mnie przekonał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietka Opublikowano 18 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 @Kosmita - i bardzo dobrze - tez mam VC i uważam ze wyglądają świetnie - tak samo też świetnie działają ! Tradycyjne zegary w Audi są b. dobre - ale VC jednak jest jakby nie patrzeć ... "inne". W dzień super widoczne w nocy idealne. Bez dwóch zdań to był dobry wybór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deniro Opublikowano 18 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 VC bez dwóch zdań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi