Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 B7 by Damianq #1.8T #Quattro #Sedan #LY7H #Szyber #BiXenon #PDC #DRL LED #Pakiet światło #19"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Takie małe a już ukierunkowane na dobrą markę ? gratulacje ;) 

Opublikowano

Gratuluję syna ! :thumbup1:

Opublikowano
  • Autor

Dzięki, dzięki :)

Przy okazji soboty zakupy w Best-Parts. Szczerze polecam, obsługa pierwsza klasa i dostałem kubeczek :banan: Dzięki @tomekhxc :)

IMG-1982.JPG

Olej jak zawsze LM Synthiol Hight Tech 5W40, a filtry tym razem Knecht. Wjazd na kanał u taty i ogarnołem temat raz dwa :)

Z innych ciekawych spraw to czekam na LED Interior ;) Wpadnie pewnie na dniach, ale to się pochwale :D

Opublikowano

Mógłbyś podrzucić jakie ledy postojówek i DRL wrzuciłeś które nie generują błędu? Link do aukcji czy cuś.

Edytowane przez kharo

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Witam po dość długiej przerwie. Nic nie pisze bo najzwyczajniej nie mam czasu... Trochę mi się w życiu pokiełbasiło, mam bardzo ciężko chorego tatę i głownie temu teraz poświęcam czas. Tego wolnego wcale nie mam... Audi aktualnie stoi w garażu i przez ostatnie 3 miechy zrobiło może z tysiąc kilometrów. Muszę śmigać 130 km do pracy więc jeżdżę drugim autem które mam w gazie. Jeśli chodzi o mody to nie zdążyłem nawet jeszcze założyć kiery i tempomatu... :( Kilka gratów się uzbierało przez ten czas, ale wszystko leży w garażu nie założone. Od ostatniego wpisu poczyniłem takie zakupy:

Eibach ProKit

s-l1600.jpg

Ori listwy S4 - 3 w stanie idealnym, lewa przednia (od kierowcy) trochę nadgryziona, myślicie, że lakiernik sobie poradzi czy lepiej szukać nie ruszonej? W sumie i tak mi się opłaci bo kupiłem w fajnych pieniążkach.

IMG-2136.JPG

IMG-2137.JPG

Wideorejestrator:

IMG-2133.JPG

Wspomniany już wcześniej LED Interior:

IMG-2135.JPG

Tak jak widzicie, wszystko nawet nie rozpakowane - czeka na lepsze czasy :) Może przy majówce znajdę chwile, żeby wrzucić kiere i LEDY. Ktoś podpowie jak zrobić gniazdo zapalniczki w schowku żeby ładnie wideorejestrator podpiąć?

Opublikowano

:oklasky:

Opublikowano
  • Autor

Kolekcjonowania gratów ciąg dalszy ? Ostatnio byłem u @tomekhxc i przy okazji wyniosłem talerzyki od B5 ? Polecam zakupy u Tomka ! Nigdy z pustymi rękami od niego nie wychodzę.

Zostały jeszcze do kupienia amortyzatory z 1BE (S-Line), gdyby ktoś miał używki to potrzebuje na przód: 8E0 413 031 DG tył: 8E0 513 036 T.

IMG-2166.jpg

Opublikowano

A po ile @tomekhxc ma takie talerzyki??? Może być pw.

Opublikowano
37 minut temu, Damianq napisał:

Kolekcjonowania gratów ciąg dalszy ? Ostatnio byłem u @tomekhxc i przy okazji wyniosłem talerzyki od B5 ? Polecam zakupy u Tomka ! Nigdy z pustymi rękami od niego nie wychodzę.

Zostały jeszcze do kupienia amortyzatory z 1BE (S-Line), gdyby ktoś miał używki to potrzebuje na przód: 8E0 413 031 DG tył: 8E0 513 036 T.

IMG-2166.jpg

Posiadam amorki 1be kompletne ?

Pw poszedł ?

Opublikowano
14 godzin temu, Adam87 napisał:

A po ile @tomekhxc ma takie talerzyki??? Może być pw.

Adam drożej niż w sklepie, bo pytałem... Tu masz po 25 sztuka: https://aparts.pl/partscatalogue/sg-700-kyb-sprezyna-talerzowa,11-SG~6700-0085-01300--KYB~1SG~6700.aspx

Jeszcze na kod kickster lub AUTOFAN jest rabat...

Opublikowano
2 godziny temu, kamil-vag napisał:

Adam drożej niż w sklepie, bo pytałem... Tu masz po 25 sztuka: https://aparts.pl/partscatalogue/sg-700-kyb-sprezyna-talerzowa,11-SG~6700-0085-01300--KYB~1SG~6700.aspx

Jeszcze na kod kickster lub AUTOFAN jest rabat...

Czy te talerzyki dobiera się do konkretnego typu zawieszenia, klasy twardości itp? Czy to jeden pies? ?

Potrzebuje wrzucić na przód do Avant na 1BA

Opublikowano
Godzinę temu, rafiki5 napisał:

Czy te talerzyki dobiera się do konkretnego typu zawieszenia, klasy twardości itp? Czy to jeden pies? ?

Jeden pies, musisz mieć tylko ori amorki i wtedy zbijasz stary talerzyk i wkładasz nowy... 

Opublikowano

Jaką mamy korzyść zakładając takie talerzyki? :)

Opublikowano

Avant ma to do siebie, że po czasie przód stoi wyżej niż tył, zastosowanie talerzyków pozwala na obniżenie przodu i wyrównanie optyczne...

Opublikowano
12 minut temu, kamil-vag napisał:

Avant ma to do siebie, że po czasie przód stoi wyżej niż tył, zastosowanie talerzyków pozwala na obniżenie przodu i wyrównanie optyczne...

Ja w sedanie mam podobnie:facepalm:

Opublikowano
45 minut temu, Adam87 napisał:

Ja w sedanie mam podobnie:facepalm:

dokładnie w sedanie jest tak samo.. ja dałem nakładki na tylne sprężyny żeby wyrównać bo nie chciałem iść tak nisko w dół

Opublikowano

Można opuścić przód, można podnieść tył... kto co lubi...

dobra koniec OT u kolegi w temacie :P

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Dawno mnie tu nie było. Graty jak leżały tak leżą. Mam tyle spraw, że nie wiem w co ręce wsadzić. Kurier tylko nowe dowozi jak coś wyhaczę a żonka krzyczy ?

Więc we wtorek paka była taka:

IMG-2226.JPG

Zderzak kompletny co mnie cieszy najbardziej :banan:

Moja ukochana ubolewała, że musi małego wozić z tyłu także wpadnie i to:

IMG-2246.JPG

Gdyby ktoś widział isofix na przedni fotel to dajcie cynk :)

Generalnie pakiet S4 już w połowie :) Potrzebuje jeszcze tylnego zderzaka pod PDC i dokładki S4 oraz klapy w kolorze bo nie chce malować.  Gdyby ktoś coś to wiecie ;)

Stay tuned!

Opublikowano

Zderzak ładny. W takim stanie i kompletny to jak święty gral?

Opublikowano

No to ci się zderzak udał, ale pewnie swoje kosztował jak ma pdc i grill s4. Ja kompletowalem sam zderzak przedni i jakoś szkoda mi kasy było osobno kupić grill.

A tyl s4, to planujesz same końcówki czy coś więcej z wydechem robić? Sam zastanawiam się co robić, bo chyba wiocha tak dac 4 fifki do zwykłego układu :D