marcin248 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 jest elegancko , poszkukaj w warsztacie był temat o montażu tych białych lampek w drzwi , najlepiej je podpiąć i przy otwartych drzwiach sprawdzać gdzie bedzie najlepiej a środeczek piękny, na skórce wygląda to miodzio Qurde szukałem kilkukrotnie i niestety nie znalazłem wątku o podświetleniu pod drzwiami w całym warsztacie
tymonA4 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 pany gdzie szukać oświetlenia na nogi
jozek726 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 pany gdzie szukać oświetlenia na nogi na allegro a gdzie
tymonA4 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 pany a bywa tak że instalacja jest już pociągnięta czy zawsze trzeba ciągnąc
jozek726 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 pany a bywa tak że instalacja jest już pociągnięta czy zawsze trzeba ciągnąc przecież wymieniasz tylko żarówki nic więcej :gwizdanie:
Kowi87 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2011 pany gdzie szukać oświetlenia na nogi http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_montaz_podswietlenia_nog_po_otwarciu_drzwi-t64122.0.html
Sqizzy Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 No i ja zmieniłem podświetlenie całego auta na LED a dodatkowo zrobiłem również podświetlenie przestrzeni pod drzwiami po ich otwarciu, wyszło
marcin248 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 No i ja zmieniłem podświetlenie całego auta na LED a dodatkowo zrobiłem również podświetlenie przestrzeni pod drzwiami po ich otwarciu, wyszło Kolego może jakieś fotki jak wygląda u ciebie podświetlenie pod drzwiami ? też się do tego przymierzam i chciał bym zobaczyć jak to wygląda i w którym dokładnie miejscu pod drzwiami masz to oświetlenie
Góral.tz Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 miałem nie dawać bo nie ostre :polew: :polew: ale co tam :tongue4:
marcin248 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 o kurde ile ledów tam dałeś na drzwi?? jak byś zrobił wiecej fotek i jedno z wyłączonym oświetleniem od spodu jak wygląda to przyklejone i dokładnie w którym jest miejscu pozdro :gwizdanie:
Sqizzy Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 U mnie to jest zdecydowanie mniejsze natężenie światła. Taka poświata tylko. dałem po dwie diody na każde z drzwi, z tym że w każdej z diod zeszlifowałem soczewkę i wypolerowałem, dzięki temu strumień światła nie jest punktowy tylko rozproszony. Ogólnie bałem się że będzie za jasno świecić, ale po założeniu i sprawdzeniu efektu, dla mnie jest [br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 17:12_________________________________________________Mogłem porobić zdjęcia z montażu i dać do 'warsztatu'
marcin248 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 chciał bym uzyskać efekt jak najbardziej zbliżony do tego niżej http://s3.postimage.org/6oapzzfk3/IMG_4605.jpg wrzucona w pierwszym poście kolegi Kowi87 , dyskretne nie rażące zimno białe światło
Góral.tz Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 kiedys się skuszę i porobię lepsze foto:) w week bede na wsi to po focę troszkę
Fikass Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Mam pytanko które kable mam przemienić,żeby działały mi boczne żarówki w podświetleniu podsufitki? http://img522.imageshack.us/i/dsc00796o.jpg/ Dobra, zrobiłem te lampki. Zamieniłem pin prawy z środkowym i ledy świecą elegancko. Ale lampka nie zapala się po otwarciu drzwi. Miał ktoś tak? Wiecie może jak rozwiązać ten problem??
RafuZG Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 gdzie najtaniej kupić ledy, jaki sklep internetowy polecacie?
P-U-M-A Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Ja mam ostatnio troche problemow z moim oswietleniem wnetrza wariuje raz swieci raz nie przy otwarciu drzwi swieci sek i gasnie znow.
Góral.tz Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 gdzie najtaniej kupić ledy, jaki sklep internetowy polecacie? ogólnie alledrogo led labs lub lutowanie na własną rękę
RafuZG Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 a ktoś myślał o zmnianie na led w popielniczce?
slepy Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 a ktoś myślał o zmnianie na led w popielniczce? myślisz ze bedzie jakaś różnica? przecież i tak świeci na czerwono
jozek726 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 a ktoś myślał o zmnianie na led w popielniczce?
Rekomendowane odpowiedzi