_Makki_ Opublikowano 20 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Dwa dni rzezby!! 2 zdjecia na szybko I powiem jedno, foliowanie aut wyglada za***iście ale tylko na zdjeciach! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 bajka.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Widzę Makki, że się uporałeś z dokładką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 ideał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 coraz bardziej skłaniam się ku B8 avant... jeszcze tylko jak dla mnie czarny dach.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominbr Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Fajne auto, chyba dziś widziałem Cię po 12 na św. marcinie. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 fajna dooopka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Dwa dni rzezby!! 2 zdjecia na szybko I powiem jedno, foliowanie aut wyglada za***iście ale tylko na zdjeciach! Makki , poprawiłem przewody paliwowe - jakby co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 _Makki_ ten dyfuzor wyrzezbiles super ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 22 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Say no more Musze jakas sesje zrobic.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 :slina: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Say no more Musze jakas sesje zrobic.. Ty tak wszystko robisz co Ci tutaj powiedzą? To ja powiem coś tylko tez musisz to zrobić... ... zamień się ze mną na fury bez mojej dopłaty P.S. Mody kox w pytkę i ogólnie przec**j Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Chyba warto było ze mną pogadać i uporać się z tym dyfuzorem i wyborem folii - dzwoń zawsze jak będę mógł to pomogę auto teraz mega - softa jeszcze zrób ale nie koniecznie w tej firmie od wydechu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 zrobiłeś auto identycznie tak jak ja chcę.. tylko ja pewnie bym inną felgę założył i chciałbym 3.0 tdi.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soolek Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Say no more Musze jakas sesje zrobic.. Przyjechał taki z daleka i nawet poprawnie zaparkować nie potrafi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuck Norris Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Przez yebanego lanosa , fura . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 zrobiłeś auto identycznie tak jak ja chcę.. tylko ja pewnie bym inną felgę założył i chciałbym 3.0 tdi.. fakt _Makki_ zrobil ten smochod slicznie , z klasa , zero wiesniactwa i tjuningu , co prawda mi sie te felgi w czarnym dalej nie podobaja ale to jego auto reszta na prawde klasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reniek Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 fiu fiu :gwizdanie: miodeczek ale bede czepialski. Nie dało rady pomalować jeszcze dachu w linii czarnych relingów?? Pytam, bo może to był efekt zamierzony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 tam jest szklany dach a reszta pewnie doklejana folia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piero Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 Fura mega nie ma co ... Tylko IMO felgi za ciemne i za bardzo się zlewają (nie widać ich), ale ja nigdy nie gustowałem w czarnych więc nawet nie słuchaj co gadam - ważne że są w Twoim stylu Gratuluje modów bo jednak trochę pracy przy aucie jest włożone i to widać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi