Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B8] Bialo czarna 2.0TDI 170KM qAVA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
no czyli na firme ktora na raize nie ma przychodow.Cos mi sie wydaje ze dzieki temu RS6 masz rozwod :decayed:

NA papierku przychodow nie ma.

Ale umowy juz podpisane w PL i NO wiec spoko. Bedzie dobrze, ale nie bede sie narazie ujawnial. Bo szkoda zapeszac.

Ja naprawde wszystko chce robic legalnie ale ze w PL spora ilosc ludzi kreci to i na mnie patrza jak kretacza. Tego narazie nie moge przebolec ale ok, damy rade.

Rozwod rozwodem, jak to moja babcia mowi: Nie ma na swiecie wiekszej nedzy niz sie ozenic tylko dla pieniedzy. Szkoda ze to wyszlo dopiero po 3 latach. Trzeba sie uczyc na wlasnych bledach bo KTO slucha rodzicow :facepalm: Cipka na oczy i wio... Tego bledu, 2 raz nie popelnie.

Jest tyle fajnych Polek na swiecie, a mlody jeszcze, podobno jestem :grin:

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
chyba że ktoś ma możliwość wrzucenia tego jednorazowo w koszty, czego szczerze bym zazdrościł :banan:

Az tyle to nie mam, jeszcze :P

---------- Post dopisany at 23:17 ---------- Poprzedni post napisany at 23:16 ----------

po 7 dniach biurokracji

Wlasnie to w PL mnie dobija.. :doh:

Ten bug na forum mnie dobija!!

Opublikowano

Może i młody ale czy przystojny :polew::polew::polew::wink:

Opublikowano

Makki, jak byś już był po zakupie nowej furmanki to daj znać (tel), zorganizuję ekipę na spota wieczorem i przejedziemy się na kiełbaski pod hale jak w tamtym roku :wink4:

Opublikowano
młody i zboczony ( na punkcie detailingu ) :whistling:

:hi:

---------- Post dopisany at 01:06 ---------- Poprzedni post napisany at 01:05 ----------

Może i młody ale czy przystojny :polew::polew::polew::wink:

A Ty co? Banderas sie znalazl :wink:

Kazda potwora znajdzie swojego adoratora :P

---------- Post dopisany at 01:12 ---------- Poprzedni post napisany at 01:06 ----------

Makki, jak byś już był po zakupie nowej furmanki to daj znać (tel), zorganizuję ekipę na spota wieczorem i przejedziemy się na kiełbaski pod hale jak w tamtym roku :wink4:

JAK kupie to moge dac znac bo kielbaski rulez. Ale jak jeszcze raz ktos z klubu przyjdzie i bedzie mi jezdzil palcyma po aucie to zabije, na miejscu :facepalm:

Kolor wiadomo, czarny i juz po zdjeciach widze ze bedzie co robic wiec jak bedzie spot to gdzies na ciemnym pakrikingu gdzie lamp nie ma.

Bo przy moim trybie pracy teraz i braku czasu na spanie, to ja sam sobie korekte zkoncze pewnie w 2013 :doh:

A te siedzenia jasne to kto ma jasna skore to wie, latwo nie jest :naughty:

Zestawy Swissvax pod RSa juz czekaja, Crystal Rock i Zymol Royale powinny mi starczyc, tak mi sie wydaje :banan:

Opublikowano

chyba lepiej szukać niebieskiego RSa ew. białego bo z czarnym siwizna w 2 tygodnie gwarantowana, no chyba, że kocykiem z MF przykryjesz i nie będziesz nim nigdzie śmigał, serdecznie współczuję Makki

Opublikowano
chyba lepiej szukać niebieskiego RSa ew. białego bo z czarnym siwizna w 2 tygodnie gwarantowana, no chyba, że kocykiem z MF przykryjesz i nie będziesz nim nigdzie śmigał, serdecznie współczuję Makki

Myslalem znowu o bialym, ale znalesc bialego RSa z wypasem takim jak ten czarny to mission impossible.

Czarny nie jest wcale taki straszny szczegolnie ze plan jest taki:

1. sanding

2. korekta na lustro, pewnie w 100h sie zmieszcze

3. Crystal Rock

4. Odpowiednie mycie

5. Uzywac jak kazdy inny samochod i sie cieszyc

To ma byc auto do jazdy i przyjemnosci, a zabawke to sobie kupie ale pozniej.. Tylko ze tablic norweskich to napewno nie bedzie mialo. Po drogach panstwowych bedzie to jezdzic tylko na lawecie :wink:

A hak do RSa z tego co wiem temat do przejscia.:kox:

Opublikowano

Makki jak szybko potrzebujesz tych zdjec, bo dopiero w sobote dam rade tam podjechac jak beda mieli otwarte

Opublikowano

Wąski chyba wkleiłeś tego linka co ja w temacie Turdziego czy się mylę? patent OK jak by nie było

Opublikowano
Selges med med tungt hjerte pga huskjøp

ale kit :grin: no chyba ze chalupe sprzedasz i bedziesz w RSie mieszkal :decayed:

BTW nie straszych chipem , czy wgrales serie ?

Opublikowano

JAK kupie to moge dac znac bo kielbaski rulez. Ale jak jeszcze raz ktos z klubu przyjdzie i bedzie mi jezdzil palcyma po aucie to zabije, na miejscu :facepalm:

Hmm ciekawe o kim mówisz :grin:

---------- Post dopisany at 23:20 ---------- Poprzedni post napisany at 23:19 ----------

Dobre :decayed:

Opublikowano

Paaanie 3 zestawy kół?!:decayed:

Opublikowano

ale kit :grin: no chyba ze chalupe sprzedasz i bedziesz w RSie mieszkal :decayed:

Ale ze gdzie kit?

Patrz kilka watkow wyzej.

Zeby kupic teraz drugi dom, potrzebuje 15% wkladu wlasnego.

A jak chce np dom i grunt za 3mil NOK to troche cashu potrzeba :P

Norasy tak pisza wiec dlaczego ja nie moge?:wink:

---------- Post dopisany at 13:39 ---------- Poprzedni post napisany at 13:36 ----------

Hmm ciekawe o kim mówisz :grin:

Nie pamietam kto ale pamietam ze macal palcyma po aucie, z zewnatrz.. :facepalm:

Lakier czy folia, tym bardziej brudny, sie tak nie robi.

Tzn mozna, ale nie moje auto :banan:

---------- Post dopisany at 13:40 ---------- Poprzedni post napisany at 13:39 ----------

Paaanie 3 zestawy kół?!:decayed:

Tak jest. Mnie nie potrzebne a nie chce mi sie bawic w sprzedawanie osobno czy jakies wysylki..

Bedzie nowe auto, beda nowe kola.

Opublikowano

a dokładniej to o czym mowa ?:decayed:

Opublikowano

...ze rozstaje sie w bolu serca ze swoim Audi, gdyz kupuje dom [RS6] :naughty:

Opublikowano

Makki a jak rozwiazujesz sprawe parkowania w miejscach publicznych? Pod centrami handlowymi, na parkingach gdzie auta stoja lusterko w lusterko itp itd? Ciekawi mnie to bo ja co myje auto to widze nowe rysy... Parkuje zawsze jak najdalej sie da gdzie jest najmniej aut ale nie zawsze sie da :kwasny:

Opublikowano
Makki a jak rozwiazujesz sprawe parkowania w miejscach publicznych? Pod centrami handlowymi, na parkingach gdzie auta stoja lusterko w lusterko itp itd? Ciekawi mnie to bo ja co myje auto to widze nowe rysy... Parkuje zawsze jak najdalej sie da gdzie jest najmniej aut ale nie zawsze sie da :kwasny:

robi zukupy z dostawa do domu :decayed:

Makki co robisz z chipem , nic nie mowisz czy indformujesz potencjalnego nabywce ?

Wiesz ze mozesz miec juz misia wbitego w centrali Audi i nawet o tym nie wiesz ?

---------- Post dopisany at 16:09 ---------- Poprzedni post napisany at 16:07 ----------

Ale ze gdzie kit?

:shock3: dom i RS6 w planach tez miales RS2 .............taki to pozyje

---------- Post dopisany at 16:09 ---------- Poprzedni post napisany at 16:09 ----------

Ale ze gdzie kit?

:shock3: dom i RS6 w planach tez miales RS2 .............taki to pozyje

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...