Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B8] Bialo czarna 2.0TDI 170KM qAVA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie no wiem z logo, dlatego napisalem ze propozycje jakie do mnie doszly ostatnio.

Ja chce cos prostego ale ladnego. W Norwegii kazda prawie firma ma auto w logo i car spa. U mnie ma byc Makki+Car+Spa, odpowiednio litery ulozone i zadne wygibasy. Zobaczymy co z tego bedzie.

Ehhh, kurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrw, wlasnie sie dowiedzialem ze pies z ktorym bylem mocno zwiazany w PL zdechl. Bo sie weterynarzowi nie chcialo przyjechac. No kur, zabije goscia jak przyjade do Polski. :cry:

Noc z glowy, ja pierdziele.

---------- Post dopisany at 00:24 ---------- Poprzedni post napisany at 00:16 ----------

A do roboty do detailingu potrzebujesz ludzi? Trening uwzględniony?? Doświadczenie potrzebne? :decayed:

Tak, szukam ludzi. Na KA jest watek. Dostalem chyba ze 30 CV :facepalm:

Wedlug mnie 5 osob sie nadaje...

Tak jak vario pisze do tego trzeba miec serce, byc pedantem do przesady. Operowania maszyny kazdy sie moze nauczyc jak i wyboru dobrych kosmetykow. Potrzebuje osoby takze co kuma angielski i "nie boi" sie klientow. Do tego musi umiec robic jakies fajne zdjecia i jakby jeszcze kompa w miare dobrze obslugiwala to juz bede happy. Moze beda to 2 osoby..

Ze mna naprawde fajnie sie pracuje ale musze miec osoby ktorym moge zaufac w 100% w kwestii aut i sa pracowite. Jak wiadomo z detailingiem jest sporo roboty, to nie myjnia reczna..

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Makki jestem idealnym kandydatem na vice presidenta :) p.erfekt angielski, kocham klientow, fotki robie zacne, pedantem jestem od urodzenia, komp to moja druga zona. Itp. Itd. Ale otwieraj to spa w Poznaniu a nie w norkowni ;) bysmy sie idealnie dogadali

a tak po mojemu to powinno byc Makki's detailing studio, car spa takie jakies zbyt powszechne

---------- co do psa to kondolencje, mialem podobna sytuacje z moja suka bullterrierka

Opublikowano

Tutaj inne juz swiatlo wiec troche to tez inaczej wyglada. Narazie 2 dni w staniku i jest ok. Myty 2 dni temu, przejechane ok 280km..

9a7a70a6d8f14853.jpg

b8d1570331231bf1.jpg

1d37dc67498e350c.jpg

48611e9954ea9b1b.jpg

24c6017d5df21124.jpg

e2acf973c1f9e793.jpg

12c210819573746a.jpg

bd81273e25e3aa29.jpg

3dd9796c01c4b193.jpg

Opublikowano

A powiedz mi Szefie jak to jest z BRA, jesli tu w NO tak czesto pada i wali deszczem w auto, woda podchodzi pod ta skore, nic nie bedzie sie dzialo pozniej pod tym stanikiem? Lakier nie zmieni swojego odcienia?

Opublikowano

nr. 7 jest nawet spko

Opublikowano
Makki jestem idealnym kandydatem na vice presidenta :) p.erfekt angielski, kocham klientow, fotki robie zacne, pedantem jestem od urodzenia, komp to moja druga zona. Itp. Itd. Ale otwieraj to spa w Poznaniu a nie w norkowni ;) bysmy sie idealnie dogadali

a tak po mojemu to powinno byc Makki's detailing studio, car spa takie jakies zbyt powszechne

---------- co do psa to kondolencje, mialem podobna sytuacje z moja suka bullterrierka

Jestem podobnego zdania, raczej w inny deseń bym się udał, car spa na start nie zwraca uwagi.

Z logo żadne, ale nr7 najbardziej z tych pokazanych, odniesienie do RR, ciekawa koncepcja.

Opublikowano

Wczoraj maly testdrive rossy :decayed:

Silnik w miare dziala i wydech poprawiony. Trzeba bylo sie lekko przewietrzyc :-]

502KM..

TDI :facepalm:

Opublikowano

a co u Ciebie taka brzydka pogoda, u nas na WestCoast dzis 28*C, nie wierze ze jestem w NO:decayed:

Opublikowano
a co u Ciebie taka brzydka pogoda, u nas na WestCoast dzis 28*C, nie wierze ze jestem w NO:decayed:

Brzydka? Piekne slonce, opalamy sie na rafinerii :P

Na nagraniu byla woda z tunelu.

2 tygodnie jeszcze i mam urlop 9-10 tygodni. Feriepenger + normalna pensja :banan:

Za to kocham Norwegie :decayed:

Opublikowano

a feriepenger to nie na poczatku lipca kolego? bo ja to nigdy nie pamietam... no tez czekam do urlopiku i w lipcu spadam na 4tyg do PL:decayed: ale 9-10 to juz za dluuugo, co Ty bedziesz robil?! lakier Ci sie wytrze od tego mycia:decayed:

Opublikowano

Feriepenger mam zawsze w czerwcu.

Wolnego czasu nigdy nie za wiele bo mam troche planow, m.in zobaczyc to cos a km do wlasciciela jest ponad 1000 :(

31268ddb3ed53ec7.jpg

094aeb3455f60026.jpg

2a62751b895f1aac.jpg

571c255b455aea2b.jpg

aaf7ccb94e68e9b3.jpg

72fc177bec576787.jpg

59764be8f2c7ae9d.jpg

b38718481b421125.jpg

c436cf05f2281971.jpg

48e011e1b3b6210a.jpg

:banan:

Opublikowano

A co z tym RS6 spod Krakowa:eusathink:

Opublikowano

Bede w PL jakos w tygodniu 23-24 to sie zobaczy co z RS6.

Cos tam bylo malowane wiec tak czy siak musze auto zobaczyc na wlasne oczy. No i oczywiscie testdrive :P

Opublikowano

makki ma chyba za duzo pomyslow w glowie , lub za duzo wolnego czasu :wink:

---------- Post dopisany at 13:46 ---------- Poprzedni post napisany at 13:06 ----------

2 tygodnie jeszcze i mam urlop 9-10 tygodni. Feriepenger + normalna pensja

Za to kocham Norwegie

a feriepenger to nie na poczatku lipca kolego? bo ja to nigdy nie pamietam... no tez czekam do urlopiku i w lipcu spadam na 4tyg do PL ale 9-10 to juz za dluuugo, co Ty bedziesz robil?! lakier Ci sie wytrze od tego mycia

oj tam cwaniakujecie jak bys cie zarabiali miliony a sadzac po skatteliste to jeszcze spoooro brakuje :facepalm:

---------- Post dopisany at 13:46 ---------- Poprzedni post napisany at 13:46 ----------

2 tygodnie jeszcze i mam urlop 9-10 tygodni. Feriepenger + normalna pensja

Za to kocham Norwegie

a feriepenger to nie na poczatku lipca kolego? bo ja to nigdy nie pamietam... no tez czekam do urlopiku i w lipcu spadam na 4tyg do PL ale 9-10 to juz za dluuugo, co Ty bedziesz robil?! lakier Ci sie wytrze od tego mycia

oj tam cwaniakujecie jak bys cie zarabiali miliony a sadzac po skatteliste to jeszcze spoooro brakuje :facepalm:

Opublikowano
Trzeba pamiętać, że w firmie liczy się dochód a nie przychód:wink:

Z tego co kiedyś się dowiadywałem kredyt na samochód jest lepszy niż leasing

sam to wymysliles czy gdzies wyczytales?

Firma leasingowa ustalenia zdolnosci leasingowa firmy na podsta jednego z dwoch kryteriow:

1. Przychodowego - tu brany jest pod uwage przychod vs wartosc planowanej umowy leasingowej

2. Dochodowego - dochod vs ew koszty planowanych rat

Jesli ktores z nich da zielone swiatlo mozna dzialac.

Chetnie poczytam o wyzszosci kredytu na leasingiem, wiec przybliz prosze ten temat ;-)

Wiesz co za chate mozna miec z PL za 1mil PLN?

Na Ursynowie mozesz kupic 80% 3pokojowego mieszkania za ta sume :)

Makki, z tym RSem to fajny pomysl, bo ceny mocno spadly i sa juz bardzo ok.

Wczoraj sie z takim mijalem i tak sobie pomyslalem, ze jesli nam sie rodzina nie powiekszy to w zasadzie nie potrzebujemy juz tak duzego i kanapowatego auta :decayed:

A co do logo, to proponuje Ci zmienic grafika ;-)

Opublikowano

za 1mln to mozna kupic ladna dzialke w ladnym miejscu pod warszawa... za drugi 1mln mozna postawic jakis domek :decayed:

Opublikowano

Napisalem "Wiesz co za chate mozna miec z PL za 1mil PLN?"

Co oznacza przywiesc w czesciach nowe z PL i postawic w Norwegii...

A co mozna kupic i za ile w PL to wogole nie wiem po co dyskutowac :P

Opublikowano
za 1mln to mozna kupic ladna dzialke w ladnym miejscu pod warszawa... za drugi 1mln mozna postawic jakis domek :decayed:

zgadza sie, ale jest to POD warszawa i musisz do tej W-wy dojezdzac i marnowac czas w korkach pewnie jakies 1-1,5godz w jedna strone.

A tak mam 15-20min do biura/zlobka/domu, z domu do zlobka 5min, a jak mloda pojdzie do szkoly to nikt nie bedzie musial byc etatowym kierowca, bo do szkoly mamy 10min na piechote. Poza tym lekarz, sklep i inne "aktywnosci" niezbedne do zycia tez sa pod reka. Zawsze masz gdzie na kawke, ciastko czy pifko wyskoczyc i nie musi to byc jakis zapyzialy GS :)

W zeszlym roku zmianielismy mieszkania i sporo o tym myslelismy, bo przy tych cenach jest sie nad czym zastanawiac.

Finalnie przprowadzilismy sie o jakis 1km - z Kasztanowej Aleji przy Jezewskiego na Debine przy Rosola i po 1,5roku nadal uwazam ze byla to bdb decyzja.

---------- Post dopisany at 15:13 ---------- Poprzedni post napisany at 14:59 ----------

bo popierd..ic bez sensu ludzka rzecz, cos Ty taki nerwowy :decayed:

---------- Post dopisany at 15:13 ---------- Poprzedni post napisany at 15:13 ----------

bo popierd..ic bez sensu ludzka rzecz, cos Ty taki nerwowy :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...