WydRos Opublikowano 30 Września 2018 Autor Opublikowano 30 Września 2018 1 godzinę temu, skotyman napisał: 3.0tdi wjechało? No niestety nie:( naoglądałem się tylu tropów i ulepow ze padło niestety znów na 2.0 ale zdrowy jest wiec będzie u mnie już bo nie ma nic godnego do kupienia w normalnych pieniądzach
Norbas Opublikowano 1 Października 2018 Opublikowano 1 Października 2018 To co tam w tym nowym aucie masz innego ??
WydRos Opublikowano 1 Października 2018 Autor Opublikowano 1 Października 2018 (edytowane) 33 minuty temu, Norbas napisał: To co tam w tym nowym aucie masz innego ?? Poza tym ze musze wszystko zrobić od nowa to nic ?♂️ porobie i zostaje, na następny rok przód na polifta i będzie ok Edytowane 1 Października 2018 przez WydRos
Udała30 Opublikowano 31 Października 2018 Opublikowano 31 Października 2018 Na wypasie ? Jaki dokładnie rozmiar opon Barum? I co to za dodatkowy filtr kabiny? Są dwa w aucie?
WydRos Opublikowano 31 Października 2018 Autor Opublikowano 31 Października 2018 (edytowane) 25 minut temu, Udała30 napisał: Na wypasie ? Jaki dokładnie rozmiar opon Barum? I co to za dodatkowy filtr kabiny? Są dwa w aucie? 245/35/19 w poprzedniej miałem 255/35 jak być powinno ale tu tez jest ok tak, ten filtr jest na podszybiu, zbiera takie grubsze śmieci jak liście itd bo wsyztsko leci do dmuchawy, taki bardziej ogólny, w niektórych autach jest fabrycznie, w Polsce burze piaskowe nie występują to nie ma ? 8KD819441 Edytowane 31 Października 2018 przez WydRos
Udała30 Opublikowano 31 Października 2018 Opublikowano 31 Października 2018 15 minut temu, WydRos napisał: 245/35/19 w poprzedniej miałem 255/35 jak być powinno ale tu tez jest ok tak, ten filtr jest na podszybiu, zbiera takie grubsze śmieci jak liście itd bo wsyztsko leci do dmuchawy, taki bardziej ogólny, w niektórych autach jest fabrycznie, w Polsce burze piaskowe nie występują to nie ma ? 8KD819441 Też na 255 jeździłem i powiem na autostradzie szerokość nie ma znaczenia ale na wiosce przy nierównej drodze auto żyje swoim życiem będę kombinowal coś z 235 Z ciekawości zobaczę czy jest taki filtr u mnie
MaciekPL Opublikowano 31 Października 2018 Opublikowano 31 Października 2018 Elegancko ? jeszcze ten fotel kierowcy odświeżyć by się trochę przydało. Trochę matu by dostał nie było by tak tego zmęczenia widać
WydRos Opublikowano 31 Października 2018 Autor Opublikowano 31 Października 2018 3 godziny temu, MaciekPL napisał: Elegancko ? jeszcze ten fotel kierowcy odświeżyć by się trochę przydało. Trochę matu by dostał nie było by tak tego zmęczenia widać No a widzisz, dałem go do odświeżenia zapłaciłem i jak było tak jest, wiec mam dystans do tego „ naprawiania „
WydRos Opublikowano 31 Października 2018 Autor Opublikowano 31 Października 2018 3 godziny temu, Hubertus01 napisał: dekory też oklejone ? Dekory ori rybia łuska mysle nad czarnym w drzwi ale tylko z chromem
Hubertus01 Opublikowano 1 Listopada 2018 Opublikowano 1 Listopada 2018 Chodziło mi o te wokół licznika czarne☺
WydRos Opublikowano 1 Listopada 2018 Autor Opublikowano 1 Listopada 2018 52 minuty temu, Hubertus01 napisał: Chodziło mi o te wokół licznika czarne☺ Aaaa,rozebrany, pomalowany na piano u lakiernika i sklejony:)
Hubertus01 Opublikowano 1 Listopada 2018 Opublikowano 1 Listopada 2018 Godzinę temu, WydRos napisał: Aaaa,rozebrany, pomalowany na piano u lakiernika i sklejony:) a wcześniej jak oklejałeś to dobrze to wyglądało ? i ile ewentualnie płaciłeś ?
WydRos Opublikowano 1 Listopada 2018 Autor Opublikowano 1 Listopada 2018 54 minuty temu, Hubertus01 napisał: a wcześniej jak oklejałeś to dobrze to wyglądało ? i ile ewentualnie płaciłeś ? Płaciłem 150 za obie plus dekor na Allegro tez około 100 oklejony miałem i nie podobało mi się bo sam wiedziałem ze to oklejone, całkiem inaczej to wyglada jak jest pomalowane kris ma oklejone zapytaj go albo zajrzyj do tematu jego
l2k2 Opublikowano 1 Listopada 2018 Opublikowano 1 Listopada 2018 Godzinę temu, Hubertus01 napisał: a wcześniej jak oklejałeś to dobrze to wyglądało ? i ile ewentualnie płaciłeś ? Folia nie będzie równie dobrze wyglądać jak ori albo lakier, niestety w tym wypadku jest trochę widoczny efekt skórki pomarańczy.
Hubertus01 Opublikowano 1 Listopada 2018 Opublikowano 1 Listopada 2018 dzięki Panowie za odpowiedź :] już wiem czego się ewentualnie spodziewać
WydRos Opublikowano 18 Czerwca 2019 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2019 Cześć dalsza Lusterka Poliftowe Side Assist + obudowy satyna + kierunki dynamiczne Przełączniki Poliftowe Ori Nowe Siłowniki bagażnika Krosno Nowa Gałka biegów S-line Zderzak tył S-line Neony tył + przyciemnienie Przyciemnienie szyb przód Listwy progowe ori S-line Przełączniki foteli chrom Grill na czarno plastidip Felgi Audi A8 19 et33 9J + 245/35 Czyszczenie stacyjki plus podpięcie StartStop Audi Hold Assist MMI 3G+ nowe mapy + wzmak Bang Kratki nawiewu poliftowe Klimatronik polift Kodowanie oświetlenia Ambient + innych Kratki zderzaka plaster miodu • wycieraczka out ledy wnętrze full wpada eibach prokit kierownica nowka ścięta z Q3
instruktor83 Opublikowano 18 Czerwca 2019 Opublikowano 18 Czerwca 2019 (edytowane) Zakładałeś Side Assist? Sam to robiłeś? Jakie koszta takiego moda? Auto świetnie wygląda? Edytowane 18 Czerwca 2019 przez instruktor83
Rekomendowane odpowiedzi