wesz82 Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Opublikowano 28 Kwietnia 2019 (edytowane) Szkoda że nie zrobiłeś dokladek w kolor... Edytowane 6 Maja 2019 przez wesz82
marekgolczynski Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2019 1 godzinę temu, wesz82 napisał: Szkoda że zrobiłeś dokladek w kolor... Dlaczego ? Właśnie cala w kolor jest spoko
marekgolczynski Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Trochę ciepła wleciały listwy progowe I nowy filtr kabiny 1
marekgolczynski Opublikowano 1 Maja 2019 Autor Opublikowano 1 Maja 2019 Dziś wstawiłem ten przeklęty intercoolera od bexa, zajęło mi to 11h nie polecam nikomu naprawdę kupcie fimc I zróbcie sobie z piwkiem w 3 godziny. 1
dayd_4 Opublikowano 1 Maja 2019 Opublikowano 1 Maja 2019 @marekgolczynski szczere wyrazy współczucia. Robiłem tą robotę, wyciągnąłem obydwa icki, żeby włożyć FMIC, który i tak nie pasował Dniowka stracona. Masakra Pzdr.
marekgolczynski Opublikowano 1 Maja 2019 Autor Opublikowano 1 Maja 2019 Godzinę temu, dayd_4 napisał: @marekgolczynski szczere wyrazy współczucia. Robiłem tą robotę, wyciągnąłem obydwa icki, żeby włożyć FMIC, który i tak nie pasował Dniowka stracona. Masakra Pzdr. Ja już się poddawałem Ale w końcu złożyłem wszystko pojechałem się przejechać 150 km/h wywaliło przewód od icka I znów rozkręcenie dramat Ale jakoś się udało.
dayd_4 Opublikowano 1 Maja 2019 Opublikowano 1 Maja 2019 2 minuty temu, marekgolczynski napisał: Ja już się poddawałem Ale w końcu złożyłem wszystko pojechałem się przejechać 150 km/h wywaliło przewód od icka I znów rozkręcenie dramat Ale jakoś się udało. Haha, ja się poddałem, złożyłem wszystko w serii. Ale to dlatego, że kupiony zestaw z FMIC wogóle nie pasował, a nie miałem ochoty rzeźbić. Przymierzam się do tematu ponownie w tym sezonie, nawet dzisiaj gadałem o tym z @HOLMATRO, ale tym razem kupię zestaw P&P, albo oddam do wyspawania z kwasu. Ale i tak, demontaż/montaż zderzaka, reflektorów, to dniówka
andrew01 Opublikowano 2 Maja 2019 Opublikowano 2 Maja 2019 13 godzin temu, marekgolczynski napisał: Dziś wstawiłem ten przeklęty intercoolera od bexa, zajęło mi to 11h nie polecam nikomu naprawdę kupcie fimc I zróbcie sobie z piwkiem w 3 godziny. Cześć, czy mógłbyś napisać z czym dokładniej miałeś największe problemy? Co zajęło najwięcej czasu? Jest szansa założyć prawego ic'ka bez zrzucania zderzaka? Na dniach czeka mnie to samo ☺ Pozdrawiam Andrzej
marekgolczynski Opublikowano 2 Maja 2019 Autor Opublikowano 2 Maja 2019 8 godzin temu, andrew01 napisał: Cześć, czy mógłbyś napisać z czym dokładniej miałeś największe problemy? Co zajęło najwięcej czasu? Jest szansa założyć prawego ic'ka bez zrzucania zderzaka? Na dniach czeka mnie to samo ☺ Pozdrawiam Andrzej Tam są same problemy, demontaż zderzaka to najprostsza rzecz związana z tym I bez tego nie ma szans tego zrobić.
dayd_4 Opublikowano 5 Maja 2019 Opublikowano 5 Maja 2019 W dniu 2.05.2019 o 10:32, andrew01 napisał: Cześć, czy mógłbyś napisać z czym dokładniej miałeś największe problemy? Co zajęło najwięcej czasu? Jest szansa założyć prawego ic'ka bez zrzucania zderzaka? Na dniach czeka mnie to samo ☺ Pozdrawiam Andrzej @andrew01 nie dopytuj, słuchaj @marekgolczynski, nie wyważaj otwartych już drzwi.
andrew01 Opublikowano 5 Maja 2019 Opublikowano 5 Maja 2019 (edytowane) Godzinę temu, dayd_4 napisał: @andrew01 nie dopytuj, słuchaj @marekgolczynski, nie wyważaj otwartych już drzwi. Za późno, wczoraj już zamontowałem prawego IC'ka Faktycznie niemiłosiernie tam ciasno, najwygodniej by było ze zrzuceniem pasa przedniego, u mnie skończyło się na jego delikatnym odchyleniu. jak już IC był na miejscu to reszta już poszła z górki. Zderzak oczywiście też zrzucony choć przy nim utknąłem na prawie godzinę, wszystkie śruby jak przykazane odkręcone a ten dalej się blokował. Pozdrawiam Andrzej Edytowane 5 Maja 2019 przez andrew01 1
marekgolczynski Opublikowano 26 Maja 2019 Autor Opublikowano 26 Maja 2019 Do trzech razy sztuka wyleciał dystans 17 mm. Jakich polecacie tunerów w warmińsko mazurskim?
Patryks25 Opublikowano 26 Maja 2019 Opublikowano 26 Maja 2019 super wygląda! Masz może fotki całego autka z dystansami?
tobias Opublikowano 27 Maja 2019 Opublikowano 27 Maja 2019 teraz elegancko, jaki ten dystans szeroki? nie bylo już problemow
marekgolczynski Opublikowano 27 Maja 2019 Autor Opublikowano 27 Maja 2019 Dystans 17 mm I problemów nie było
tobias Opublikowano 28 Maja 2019 Opublikowano 28 Maja 2019 no ładnie ładnie prezentuje się, ogólnie co do dystansów to można mieć ciensze z centrowaniem pod warunkiem że przechodzimy np z 57.1 na felgę 66.1
marekgolczynski Opublikowano 31 Maja 2019 Autor Opublikowano 31 Maja 2019 Zabudowa wleciała pozbylem się skrzyni zawsze to więcej miejsca w bagażniku.
dkdk95 Opublikowano 1 Czerwca 2019 Opublikowano 1 Czerwca 2019 @marekgolczynskiw boczek najlepsze rozwiązanie zauważalna różnica przy mniejszym litrażu skrzyni ? skrzynie w boczku jakoś mocowałeś dodatkowo ?
marekgolczynski Opublikowano 1 Czerwca 2019 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2019 1 godzinę temu, dkdk95 napisał: @marekgolczynskiw boczek najlepsze rozwiązanie zauważalna różnica przy mniejszym litrażu skrzyni ? skrzynie w boczku jakoś mocowałeś dodatkowo ? Wszystko zależy od głośnika, wiadomo że mocny glosnik nie wyrobi w takiej skrzyni Ale dobrej firmy już będzie ładnie grał. Różnica jest ogromna jbl był zauważalnie glosniejszy Ale ten jest jakościowo lepszy, przyjemnie nisko gra . A mocowalem normalnie na wkręty od środka do boczka.
marekgolczynski Opublikowano 8 Czerwca 2019 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2019 Od kilku tygodni miałem problem z zawieszeniem stuki po prawej stronie. Okazało się że to przekladnia, oczywiście jak na złość nikt z polecanych firm nie miało takiej zregenerowanej na półce wiec wleciala nowa plus wahacz prawy dolny i teraz zaczela sie prowadzic jak trzeba
Rekomendowane odpowiedzi