lukdohc Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 Witam tak jak w temacie, co lepiej swieci h7 na soczewce, dokladniej na lampach firmy DEPO z s4 dzielonych, czy moze te stare, lustrane co sa orginalnie, wszyscy zakladaja ksenony i mowia ze jest poprawa, a ja chce bez ksenonow, ale chce poprawic jakosc swiatla. pozdrawiam
mcm Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 stare lustrzane z mojego doświadczenia świecą lepiej niż soczewki
maniek598 Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 wrzuć sobie do starych lamp żarówki 100W/90W czy coś takiego, a do tego żeby były niebieskie wtedy będzie
Yelo Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 Lustra Valeo bez przeciwmgielnych świecą zajefajnie. Trudno będzie cokolwiek poprawić bez xenonu...
Dibo Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 Lustra Valeo bez przeciwmgielnych świecą zajefajnie. Trudno będzie cokolwiek poprawić bez xenonu... Ja z takich przeszedłem na soczewkę Valeo i uważam że jednak soczewkowe świecą lepiej.
moskal Opublikowano 11 Lutego 2009 Opublikowano 11 Lutego 2009 dokladnie nie zadne depo lub tyc osłabia mnie takie gadanie , a co masz przeciwko DEPO ????
PRZEMEK 2800 Opublikowano 11 Lutego 2009 Opublikowano 11 Lutego 2009 ja wczorj zalozylem w swojej lampy depo soczewkowe i swieca zaje fajnie
Dibo Opublikowano 11 Lutego 2009 Opublikowano 11 Lutego 2009 dokladnie nie zadne depo lub tyc osłabia mnie takie gadanie , a co masz przeciwko DEPO ???? Depo naprawdę robi dobre jakosciowo lampy To najlepszy zamiennik ori Valeo
moskal Opublikowano 11 Lutego 2009 Opublikowano 11 Lutego 2009 dokladnie nie zadne depo lub tyc osłabia mnie takie gadanie , a co masz przeciwko DEPO ???? Depo naprawdę robi dobre jakosciowo lampy To najlepszy zamiennik ori Valeo dlatego napisałem to , co napisałem. Sa 3 firmy w które mozna walic jak w dym i na bank sie nie natniesz , oczywiście chodzi mi o lampy soczewkowe bo z takimi miałem dotychczas do czynienia : 1. Depo 2. Valeo 3. FK Automotive kolejnośc dowolna
jarko Opublikowano 11 Lutego 2009 Opublikowano 11 Lutego 2009 Miałem H7 w soczewkach valeo - teraz mas 6k hid. Dla mnie nie ma dużej różnicy, ładnie wcześniej świeciło
musti Opublikowano 11 Lutego 2009 Opublikowano 11 Lutego 2009 Wiadomo,że w soczewce lepiej będzie świeciło niż w starej lustrzance
Dibo Opublikowano 11 Lutego 2009 Opublikowano 11 Lutego 2009 dokladnie nie zadne depo lub tyc osłabia mnie takie gadanie , a co masz przeciwko DEPO ???? Depo naprawdę robi dobre jakosciowo lampy To najlepszy zamiennik ori Valeo dlatego napisałem to , co napisałem. Sa 3 firmy w które mozna walic jak w dym i na bank sie nie natniesz , oczywiście chodzi mi o lampy soczewkowe bo z takimi miałem dotychczas do czynienia : 1. Depo 2. Valeo 3. FK Automotive kolejnośc dowolna Popieram To są pewne i sprawdzone firmy.
lukdohc Opublikowano 11 Lutego 2009 Autor Opublikowano 11 Lutego 2009 dzieki Koledzy za odpowiedz czyli w wiekszosc wypowiedzi wychodzi na to ze na soczewce powinno byc lepiej:) a przy okazji ladniej:) a Ci co twierdza inaczej, maja jakies doswiadczenia? sami wymienili i sie zawiedli? czy poprostu tak mowia..?
Dibo Opublikowano 11 Lutego 2009 Opublikowano 11 Lutego 2009 Ładniej i lepiej Nawet się nie zastanawiaj i wymieniaj
pawelwor Opublikowano 11 Lutego 2009 Opublikowano 11 Lutego 2009 Pytanko, czy soczewki dzielone S4 zrobiło valeo czy hella?
Rekomendowane odpowiedzi