Misieqq7 Opublikowano 15 Lipca 2019 Opublikowano 15 Lipca 2019 11 minut temu, lewiatan1989 napisał: Hmmm a Twój już jeździ? Kurczę powiem Ci, że nawet moja kobieta jest nimi podjarana więc może być krucho z tym oddaniem ??? Dzięki Mówiłem że robią robotę Lepiej siedzą niż moje no może podobnie:D i w sedanie siedzą mega!;) 4 fotka chyba najlepsza;) 1
lewiatan1989 Opublikowano 15 Lipca 2019 Autor Opublikowano 15 Lipca 2019 15 minut temu, MaTeo85 napisał: mój powiedzmy jedną nogą wyjechał z garażu, dzisiaj go muszę przygotować i jutro rano warsztat i wymiana zawiechy. Nie mam czasu i chęci samemu grzebać... szukam auta dla żony a do tego wszystkiego w sobotę znowu ruszam do roboty wiec nie mam za dużo wolnego czasu. Widzisz gdyby nie fakt, że mam dość napięty harmonogram to z przyjemnością bym Ci pomógł dodatkowo dostałem zakaz grzebania czegokolwiek przy samochodzie bo podobno dłonie wyglądają jak u mechanika ??? próbuje mnie narzeczona na manicure wysłać ??? 5 minut temu, Misieqq7 napisał: Mówiłem że robią robotę Lepiej siedzą niż moje no może podobnie:D i w sedanie siedzą mega!;) 4 fotka chyba najlepsza;) Dzięki! Kurczę chyba mi wszyscy sugerujecie, że moja lalka ma ładniejszy lewy profil ? A tak serio serio to też mi się 4 podoba - tą wyśle zobaczymy co z tego wyjdzie 1
Adam87 Opublikowano 15 Lipca 2019 Opublikowano 15 Lipca 2019 3 godziny temu, lewiatan1989 napisał: Kurczę chyba mi wszyscy sugerujecie, że moja lalka ma ładniejszy lewy profil ? A tak serio serio to też mi się 4 podoba - tą wyśle zobaczymy co z tego wyjdzie Wysyłaj 4? @jedrekx bedzie dobra do kalendarza???
lewiatan1989 Opublikowano 15 Lipca 2019 Autor Opublikowano 15 Lipca 2019 2 minuty temu, Adam87 napisał: Wysyłaj 4? @jedrekx bedzie dobra do kalendarza??? Poszło zobaczymy czy Szanowna Komisja przyjemnie
lewiatan1989 Opublikowano 17 Lipca 2019 Autor Opublikowano 17 Lipca 2019 Dziś z nudów odblokowałem u siebie wentylowanie postojowe dobra opcja przyda się na pewno w ciepłe dni przy czarnym lakierze ??
MarcinL Opublikowano 17 Lipca 2019 Opublikowano 17 Lipca 2019 6 minut temu, lewiatan1989 napisał: Dziś z nudów odblokowałem u siebie wentylowanie postojowe dobra opcja przyda się na pewno w ciepłe dni przy czarnym lakierze ?? W jaki sposób to działa? 1
lewiatan1989 Opublikowano 17 Lipca 2019 Autor Opublikowano 17 Lipca 2019 1 minutę temu, MarcinL napisał: W jaki sposób to działa? Są dwa tryby: 1. Wentylowanie samochodu przez 15 min po wyłączeniu silnika. 2. Ustalenie wentylowania na określony dzień i godzinę W obu przypadkach działa to poprzez włączenie dmuchawy w samochodzie.
kaju Opublikowano 18 Lipca 2019 Opublikowano 18 Lipca 2019 Jedyny minus to błąd brak komunikacji z sterownikiem webasto w liczniku i climatronicu, przydatne nawet przy Dolphin Gray 1
lewiatan1989 Opublikowano 18 Lipca 2019 Autor Opublikowano 18 Lipca 2019 1 godzinę temu, kaju napisał: Jedyny minus to błąd brak komunikacji z sterownikiem webasto w liczniku i climatronicu, przydatne nawet przy Dolphin Gray To prawda ale nie można mieć niczego za darmo ? to jest poświęcenie, które jestem w stanie ponieść.
MaTeo85 Opublikowano 18 Lipca 2019 Opublikowano 18 Lipca 2019 Jak nie będziesz sprawdzał błędów, to będzie tak jak by ich nie było ? 1
kamil-vag Opublikowano 18 Lipca 2019 Opublikowano 18 Lipca 2019 Ja bym chyba nie przeżył, że jest jakiś błąd w sterowniku... nie spał bym po nocy haha ^^ Już mnie tak dręczył błąd z tylnych lewych drzwi... no i w końcu koszmar znikł Kiedyś tak mi dokuczały błędy z silniczków klimy... ale też je wypędziłem Kontaktem PR i czyszczeniem... Jakoś tak lżej na głowie jak wchodzę i wszędzie mam: No fault code found ? 2
lewiatan1989 Opublikowano 18 Lipca 2019 Autor Opublikowano 18 Lipca 2019 6 minut temu, kamil-vag napisał: Ja bym chyba nie przeżył, że jest jakiś błąd w sterowniku... nie spał bym po nocy haha ^^ Już mnie tak dręczył błąd z tylnych lewych drzwi... no i w końcu koszmar znikł Kiedyś tak mi dokuczały błędy z silniczków klimy... ale też je wypędziłem Kontaktem PR i czyszczeniem... Jakoś tak lżej na głowie jak wchodzę i wszędzie mam: No fault code found ? Hahaha Kamilu, jak ja dobrze Ciebie rozumiem ?? Też tak mam ... Dziś np już czytałem jak wygląda sprawa podłączenia Webasto ??? Nie miej jednak dla tej funkcjonalności przeżyje te dwa błędy tym bardziej, że dostrzegam jej realne zastosowanie w niedługim czasie
lewiatan1989 Opublikowano 23 Lipca 2019 Autor Opublikowano 23 Lipca 2019 (edytowane) Moja kobieta mnie urzekła... Tak narzeka i marudzi, że tylko audi itp... A tu taka niespodzianka dla mnie: Swoją drogą okulary pierwsza klasa Edytowane 23 Lipca 2019 przez lewiatan1989 1
lewiatan1989 Opublikowano 23 Lipca 2019 Autor Opublikowano 23 Lipca 2019 (edytowane) No i ja sobie dziś też prezent zrobiłem wpadła kamera cofania z dynamicznym liniami pomocniczymi Edytowane 23 Lipca 2019 przez lewiatan1989 2
MarcinL Opublikowano 23 Lipca 2019 Opublikowano 23 Lipca 2019 Fajne. A ja dalej do tego radia nie mogę się przekonać ? 2
kaju Opublikowano 23 Lipca 2019 Opublikowano 23 Lipca 2019 17 minut temu, MarcinL napisał: Fajne. A ja dalej do tego radia nie mogę się przekonać ? Młooooody jesteś... 2
MarcinL Opublikowano 23 Lipca 2019 Opublikowano 23 Lipca 2019 16 minut temu, kaju napisał: Młooooody jesteś... Skoro jestem młody, to powinno mnie do tego ciągnąć, ale ciągnie mnie bardziej do rnse pod względem wyglądu ? 2
lewiatan1989 Opublikowano 23 Lipca 2019 Autor Opublikowano 23 Lipca 2019 3 minuty temu, MarcinL napisał: Skoro jestem młody, to powinno mnie do tego ciągnąć, ale ciągnie mnie bardziej do rnse pod względem wyglądu ? Pod względem wyglądu ta stacja akurat dużo się nie różni ja gdybym miał jeszcze raz podejmować decyzję czy android czy rnse wybrałbym bez zawahania andrutka ale oczywiście wszystko kwestia gustu i upodobań
kamil-vag Opublikowano 23 Lipca 2019 Opublikowano 23 Lipca 2019 4 godziny temu, lewiatan1989 napisał: wpadła kamera cofania z dynamicznym liniami pomocniczymi Fajny bajer ! Napewno się przyda przy parkowaniu 1
Rekomendowane odpowiedzi