Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jak się przygotować do wizyty w BRK TUNING.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tylko, że po logach żadnego pętlenia tam nie widać...

Opublikowano
  • Autor

No ale auto się zbiera i mówił że więcej nie robi bo będą problemy z wtryskami więc chyba jest ok . Wymienię je jak wrócę tylko myślę czy te od bex czy inne ?

Opublikowano

jak wymienisz wtryski to znowu na korektę programu trzeba będzie jechać :D 

Opublikowano

A ile teraz za korektę placiles?

Opublikowano
1 godzinę temu, Dragon7820 napisał:

No ale auto się zbiera i mówił że więcej nie robi bo będą problemy z wtryskami więc chyba jest ok . Wymienię je jak wrócę tylko myślę czy te od bex czy inne ?

Krzysiek i to jest właśnie to o czym mówiliśmy na samym początku. Za przeproszeniem od tyła strony zabrałeś się za ten program. Trzeba było zrobić porządne logi, sprawdzić szczelność, wrzucić drugi IC, zamontować większe wtryski i hop na program, a tak masz babo placek. :)

Ale to i tak lepiej ode mnie, ja IC włożyłem, hamulce większe założyłem a programu jak nie było tak nie ma, zawsze coś, zawsze kasa pójdzie na coś innego :D

Opublikowano
  • Autor
Godzinę temu, Marcin Lipiński napisał:

A ile teraz za korektę placiles?

Płaciłem tylko sto za Chamownie bo robili korekt bo źle mapa była zrobiona:-) 

Opublikowano
  • Autor
34 minuty temu, cysiek18 napisał:

Krzysiek i to jest właśnie to o czym mówiliśmy na samym początku. Za przeproszeniem od tyła strony zabrałeś się za ten program. Trzeba było zrobić porządne logi, sprawdzić szczelność, wrzucić drugi IC, zamontować większe wtryski i hop na program, a tak masz babo placek. :)

Ale to i tak lepiej ode mnie, ja IC włożyłem, hamulce większe założyłem a programu jak nie było tak nie ma, zawsze coś, zawsze kasa pójdzie na coś innego :D

Wiem wiem ? mądry polak po szkodzie kolego:-D ale dobre jest to że samo dołożenid ic i dobra szczelność dała 20km:-P 

Opublikowano
9 godzin temu, przem8 napisał:

Tylko, że po logach żadnego pętlenia tam nie widać...

nie widac, bo max moc ma przy 5 tys RPM, potem softem po prostu wycieli gore :)

Opublikowano
  • Autor

Wymienię wtryski i się ogarnie ?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 15.06.2018 o 17:10, Dragon7820 napisał:

Wymienię wtryski i się ogarnie ?

I co robiłeś cos z autem? Jak jeździ?

Opublikowano
  • Autor

Nic nie robiłem bo nie ma mnie w kraju ale dziewczyna od czasu do czasu jeździ i cały czas jakieś problemy. 

Opublikowano
  • Autor

Już powoli mnie to wku.... Przed wizytą było ok a teraz cały czas coś . Wrócę to zrobię logi bo mówi że Mula ma .

Opublikowano
3 godziny temu, Dragon7820 napisał:

Już powoli mnie to wku.... Przed wizytą było ok a teraz cały czas coś . Wrócę to zrobię logi bo mówi że Mula ma .

no coz, ktos slabo diagnozowal auto i wychodzi teraz wszystko pokolei =/ ewentualnie mapa slaba..

Opublikowano
  • Autor
5 godzin temu, DivaynEays napisał:

no coz, ktos slabo diagnozowal auto i wychodzi teraz wszystko pokolei =/ ewentualnie mapa slaba..

A  idzie jakoś sprawdzić mapę? 

Opublikowano

Zrób nowy komplet logów, po porzednich logach widać było ewidentnie że jest ubogo i jesli zostało tak dalej to motor długo nie pociagnie.

Opublikowano
  • Autor
9 godzin temu, Łukasz13 napisał:

Zrób nowy komplet logów, po porzednich logach widać było ewidentnie że jest ubogo i jesli zostało tak dalej to motor długo nie pociagnie.

Auto praktycznie stoij więc jak wrócę za 2tygodnie to zrobię to od razu.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Siema wykresu nie zrobię auto cały czas lało paliwo odpowietrzaniem i moje pytanie czy ta mapa mogła mieć wpływ na to?

Opublikowano
10 minut temu, Dragon7820 napisał:

Siema wykresu nie zrobię auto cały czas lało paliwo odpowietrzaniem i moje pytanie czy ta mapa mogła mieć wpływ na to?

chodzi Ci o filtr węglowy w nadkolu? tam leci paliwo czy jakieś inne jest odpowietrzenie?

Opublikowano
  • Autor
52 minuty temu, Misieqq7 napisał:

chodzi Ci o filtr węglowy w nadkolu? tam leci paliwo czy jakieś inne jest odpowietrzenie?

Nie kolego , o główny ponieważ paliwo lało mi się odpowietrznikiem który jest podpięty pod węglowy a wymieniam bo wiele osób na forum wymieniło i po jakimś czasie ten sam problem tylko pytam czy może mieć mapa wpływ na to ze tak sie dzieje ?

Opublikowano
W dniu 3.08.2018 o 14:19, Dragon7820 napisał:

Nie kolego , o główny ponieważ paliwo lało mi się odpowietrznikiem który jest podpięty pod węglowy a wymieniam bo wiele osób na forum wymieniło i po jakimś czasie ten sam problem tylko pytam czy może mieć mapa wpływ na to ze tak sie dzieje ?

Regulator cisnienia paliwa padl w filtrze, takze do wymiany fiktr ;) mann albo ori