przem8 Opublikowano 15 Czerwca 2018 Opublikowano 15 Czerwca 2018 Tylko, że po logach żadnego pętlenia tam nie widać...
Dragon7820 Opublikowano 15 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2018 No ale auto się zbiera i mówił że więcej nie robi bo będą problemy z wtryskami więc chyba jest ok . Wymienię je jak wrócę tylko myślę czy te od bex czy inne ?
Falcone Opublikowano 15 Czerwca 2018 Opublikowano 15 Czerwca 2018 jak wymienisz wtryski to znowu na korektę programu trzeba będzie jechać
cysiek18 Opublikowano 15 Czerwca 2018 Opublikowano 15 Czerwca 2018 1 godzinę temu, Dragon7820 napisał: No ale auto się zbiera i mówił że więcej nie robi bo będą problemy z wtryskami więc chyba jest ok . Wymienię je jak wrócę tylko myślę czy te od bex czy inne ? Krzysiek i to jest właśnie to o czym mówiliśmy na samym początku. Za przeproszeniem od tyła strony zabrałeś się za ten program. Trzeba było zrobić porządne logi, sprawdzić szczelność, wrzucić drugi IC, zamontować większe wtryski i hop na program, a tak masz babo placek. Ale to i tak lepiej ode mnie, ja IC włożyłem, hamulce większe założyłem a programu jak nie było tak nie ma, zawsze coś, zawsze kasa pójdzie na coś innego
Dragon7820 Opublikowano 15 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2018 Godzinę temu, Marcin Lipiński napisał: A ile teraz za korektę placiles? Płaciłem tylko sto za Chamownie bo robili korekt bo źle mapa była zrobiona:-)
Dragon7820 Opublikowano 15 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2018 34 minuty temu, cysiek18 napisał: Krzysiek i to jest właśnie to o czym mówiliśmy na samym początku. Za przeproszeniem od tyła strony zabrałeś się za ten program. Trzeba było zrobić porządne logi, sprawdzić szczelność, wrzucić drugi IC, zamontować większe wtryski i hop na program, a tak masz babo placek. Ale to i tak lepiej ode mnie, ja IC włożyłem, hamulce większe założyłem a programu jak nie było tak nie ma, zawsze coś, zawsze kasa pójdzie na coś innego Wiem wiem ? mądry polak po szkodzie kolego:-D ale dobre jest to że samo dołożenid ic i dobra szczelność dała 20km:-P
DivaynEays Opublikowano 15 Czerwca 2018 Opublikowano 15 Czerwca 2018 9 godzin temu, przem8 napisał: Tylko, że po logach żadnego pętlenia tam nie widać... nie widac, bo max moc ma przy 5 tys RPM, potem softem po prostu wycieli gore
Dragon7820 Opublikowano 15 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2018 Wymienię wtryski i się ogarnie ?
MarcinL Opublikowano 9 Lipca 2018 Opublikowano 9 Lipca 2018 W dniu 15.06.2018 o 17:10, Dragon7820 napisał: Wymienię wtryski i się ogarnie ? I co robiłeś cos z autem? Jak jeździ?
Dragon7820 Opublikowano 9 Lipca 2018 Autor Opublikowano 9 Lipca 2018 Nic nie robiłem bo nie ma mnie w kraju ale dziewczyna od czasu do czasu jeździ i cały czas jakieś problemy.
Dragon7820 Opublikowano 9 Lipca 2018 Autor Opublikowano 9 Lipca 2018 Już powoli mnie to wku.... Przed wizytą było ok a teraz cały czas coś . Wrócę to zrobię logi bo mówi że Mula ma .
DivaynEays Opublikowano 9 Lipca 2018 Opublikowano 9 Lipca 2018 3 godziny temu, Dragon7820 napisał: Już powoli mnie to wku.... Przed wizytą było ok a teraz cały czas coś . Wrócę to zrobię logi bo mówi że Mula ma . no coz, ktos slabo diagnozowal auto i wychodzi teraz wszystko pokolei =/ ewentualnie mapa slaba..
Dragon7820 Opublikowano 9 Lipca 2018 Autor Opublikowano 9 Lipca 2018 5 godzin temu, DivaynEays napisał: no coz, ktos slabo diagnozowal auto i wychodzi teraz wszystko pokolei =/ ewentualnie mapa slaba.. A idzie jakoś sprawdzić mapę?
Łukasz13 Opublikowano 9 Lipca 2018 Opublikowano 9 Lipca 2018 Zrób nowy komplet logów, po porzednich logach widać było ewidentnie że jest ubogo i jesli zostało tak dalej to motor długo nie pociagnie.
Dragon7820 Opublikowano 10 Lipca 2018 Autor Opublikowano 10 Lipca 2018 9 godzin temu, Łukasz13 napisał: Zrób nowy komplet logów, po porzednich logach widać było ewidentnie że jest ubogo i jesli zostało tak dalej to motor długo nie pociagnie. Auto praktycznie stoij więc jak wrócę za 2tygodnie to zrobię to od razu.
Dragon7820 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Siema wykresu nie zrobię auto cały czas lało paliwo odpowietrzaniem i moje pytanie czy ta mapa mogła mieć wpływ na to?
Misieqq7 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 10 minut temu, Dragon7820 napisał: Siema wykresu nie zrobię auto cały czas lało paliwo odpowietrzaniem i moje pytanie czy ta mapa mogła mieć wpływ na to? chodzi Ci o filtr węglowy w nadkolu? tam leci paliwo czy jakieś inne jest odpowietrzenie?
Dragon7820 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2018 52 minuty temu, Misieqq7 napisał: chodzi Ci o filtr węglowy w nadkolu? tam leci paliwo czy jakieś inne jest odpowietrzenie? Nie kolego , o główny ponieważ paliwo lało mi się odpowietrznikiem który jest podpięty pod węglowy a wymieniam bo wiele osób na forum wymieniło i po jakimś czasie ten sam problem tylko pytam czy może mieć mapa wpływ na to ze tak sie dzieje ?
DivaynEays Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Opublikowano 4 Sierpnia 2018 W dniu 3.08.2018 o 14:19, Dragon7820 napisał: Nie kolego , o główny ponieważ paliwo lało mi się odpowietrznikiem który jest podpięty pod węglowy a wymieniam bo wiele osób na forum wymieniło i po jakimś czasie ten sam problem tylko pytam czy może mieć mapa wpływ na to ze tak sie dzieje ? Regulator cisnienia paliwa padl w filtrze, takze do wymiany fiktr mann albo ori
Rekomendowane odpowiedzi