rafalekx Opublikowano 12 Marca 2007 Opublikowano 12 Marca 2007 Bardzo ładne autko No i silniczek bardzo dobry :biggrin: Bo ja taki mam Pozdrawiam!
elkrecik Opublikowano 12 Marca 2007 Opublikowano 12 Marca 2007 Skads znam otoczenie i hacjende przy ktorej byly robione fotki... Czy czasem nie sprzedawales passata b6 granatowego z przyciemnionymi szybami Bo dzwonilem o niego... A co do - bardzo ladne :biggrin:
rafal_lublin Opublikowano 12 Marca 2007 Opublikowano 12 Marca 2007 bardzo ladna furka i fele masz takie jak ja , co masz napisane na dekielkach i jaki masz rozmiar opon
Glajcor Opublikowano 12 Marca 2007 Autor Opublikowano 12 Marca 2007 bardzo ladna furka i fele masz takie jak ja , co masz napisane na dekielkach i jaki masz rozmiar oponNa dekielkach mam napisane O.Z. bo ta sa oryginaly firmy oz a opony 225/45/17 [ Dodano: 13-03-2007, 00:11 ] Skads znam otoczenie i hacjende przy ktorej byly robione fotki... Czy czasem nie sprzedawales passata b6 granatowego z przyciemnionymi szybami Bo dzwonilem o niego... A co do - bardzo ladne :biggrin:otocznie to komis w ropczycach razem z wypozyczalnia przyczep i lawet a passata nie sprzedawalem ale mozliwe ze tam stal.pozdro :biggrin:
rafal_lublin Opublikowano 12 Marca 2007 Opublikowano 12 Marca 2007 to mial bym do Ciebie prosbe, jak bedziesz mial czas to zrob zdjecie z bliska tego dekielka bo jam na dekeilkach napis rondel i nie podoba mi sie to, chcialbym cos sobie wyrzezbic, pozdro
Glajcor Opublikowano 12 Marca 2007 Autor Opublikowano 12 Marca 2007 to mial bym do Ciebie prosbe, jak bedziesz mial czas to zrob zdjecie z bliska tego dekielka bo jam na dekeilkach napis rondel i nie podoba mi sie to, chcialbym cos sobie wyrzezbic, pozdrozrobie ci jutro zdjecie i wysle mailem
Gość dino Opublikowano 13 Marca 2007 Opublikowano 13 Marca 2007 to mial bym do Ciebie prosbe, jak bedziesz mial czas to zrob zdjecie z bliska tego dekielka bo jam na dekeilkach napis rondel i nie podoba mi sie to, chcialbym cos sobie wyrzezbic, pozdro Stary co Ty ! te fele to O.Z racing, to jedne z najbardziej znanych felg na świecie! A ty ich nie znasz? Co do Autka ta Lux! Podoba Się a szczególnie Buciki! Ile dałes za kóleczka? :eek:
elkrecik Opublikowano 13 Marca 2007 Opublikowano 13 Marca 2007 Kolejna fajna fura z podkarpacia :twisted: Co to za opony Fajny bieznik maja :biggrin: to mial bym do Ciebie prosbe, jak bedziesz mial czas to zrob zdjecie z bliska tego dekielka bo jam na dekeilkach napis rondel i nie podoba mi sie to, chcialbym cos sobie wyrzezbic, pozdro Rondel :eek:
pre_pl Opublikowano 13 Marca 2007 Opublikowano 13 Marca 2007 Rondel :question: :eek: rondell wydaje mi się ? http://allegro.pl/item171411526_felga_aluminiowa_rondell_1_szt_.html
elkrecik Opublikowano 13 Marca 2007 Opublikowano 13 Marca 2007 Dzieki pre_pl, akurat w temacie drobnego AGD nie jestem :biggrin:
pet3r Opublikowano 13 Marca 2007 Opublikowano 13 Marca 2007 fura jak sie patrzy! extra felga, niski zawias, swiatelka po lifcie, czarny kolor. no no, auto dokladnie w moim guscie!
martin a4 Opublikowano 13 Marca 2007 Opublikowano 13 Marca 2007 fajna machina czarna to jest to pozdro
Glajcor Opublikowano 13 Marca 2007 Autor Opublikowano 13 Marca 2007 Kolejna fajna fura z podkarpacia :twisted: Co to za opony Fajny bieznik maja :biggrin:to mial bym do Ciebie prosbe, jak bedziesz mial czas to zrob zdjecie z bliska tego dekielka bo jam na dekeilkach napis rondel i nie podoba mi sie to, chcialbym cos sobie wyrzezbic, pozdro Rondel :eek: Na auto sa zalozone felgi firmy O.Z. Racing,opony na nich to 225/45/17 firmy Ventus,takie juz byly na tych felgach.Na pierwszy rzut oka jak zobaczylem taka firme opon to troche zwatpilem w ich zachowanie sie na drodze,przyczepnosc i głośnosc ale zaraz po przejechaniu pierwszych kilkudziesieciu kilometrow stwierdzilem ze sie pomylilem.Opony tej firmy sa przede wszystkim bardzo ciche a jak widac maja choinkowy bieznik ktory nie nalezy do najcichszych,przyczepnosc tez jest bardzo dobra.
Norbi TDI Opublikowano 19 Marca 2007 Opublikowano 19 Marca 2007 A ja jak kupowałem swojego kondonika :biggrin: to czarnej w TDI nie znalazłem. Kolorek super i felunek też gitarka
recor Opublikowano 19 Marca 2007 Opublikowano 19 Marca 2007 Ładna niunia moja niestety nie ma OZetów, ale z czasem tez chce zainwestować w OZ RACING, na razie zwykle alo 5 ramienne i oponki pirelki 15" Pozdrawiam i gratuluje
zorp Opublikowano 21 Marca 2007 Opublikowano 21 Marca 2007 Pierwsze wrażenie: dostojna, elegancka i ...drpieżna! Ja zdjąłbym emblematy z tylnej klapy, no może poza oooo. Felgi szczególnie ciekawe. No i gratuluję sedana. Cyknij może jeszcze środek i zaprezentuj. Pozdrawiam
Glajcor Opublikowano 21 Marca 2007 Autor Opublikowano 21 Marca 2007 Oto srodek auta,a wyposazenie to:Klima,tempomat,szyberdach,komputer,podgrzewane siedzenia,elektryka,pozdrowienia
Rekomendowane odpowiedzi