Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty starachowicko-ostrowieckie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a może w Starachowicach na lubiance??,ładny zalewik można grillować no i oczywiście pogoda lux :naughty:

Opublikowano

Jedzie ktoś z Ostrowca w niedzielę do Kielc na spota :?:

Opublikowano

a może w Starachowicach na lubiance??,ładny zalewik można grillować no i oczywiście pogoda lux :naughty:

Najlepiej podjechać tam od drugiej strony - od strony lasu :naughty: Tylko trzeba uważać na różnych niebieskich lub zielonych miśków, bo tam zdaje się jest zakaz wjazdu i mogą się czepić :wink4:

Jedzie ktoś z Ostrowca w niedzielę do Kielc na spota :?:

A z TST jedzie ktoś :?:

Opublikowano

Chyba Suli tylko My jedziemy :kox:

Opublikowano

A w Kielcach spotkamy się tylko z Flejem :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

A w Kielcach spotkamy się tylko z Flejem :polew: :polew: :polew:

:naughty:[br]Dopisany: 11 Kwiecień 2009, 16:01_________________________________________________Dobra, jadę :cool1:[br]Dopisany: 11 Kwiecień 2009, 16:01_________________________________________________Aha, weźcie ze Sobą trochę gotówki bo przywiozę gadźety klubowe :gwizdanie:

Opublikowano

Jarko co tam masz za gadgety??

Opublikowano

Aaa ramki, koszulki i kilka bonusów :decayed:

Opublikowano

wesolych swiat dla wszystkich :oczko:

smacznego jajka i mokrego dyngusa

Opublikowano

wesołych świąt ismacznegojajka koledzy i koleżanki oczywiście!!![br]Dopisany: 12 Kwiecień 2009, 14:32_________________________________________________dudi jakbyś znalazł jakieś ciekawe zawieszenie (nowe) w dorej cenie daj znać- jeszcze raz :oklaski: :oklaski: :oklaski: za fele-prezentują się zaje...

Opublikowano
  • Autor

wesołych świąt ismacznegojajka koledzy i koleżanki oczywiście!!![br]Dopisany: 12 Kwiecień 2009, 14:32_________________________________________________dudi jakbyś znalazł jakieś ciekawe zawieszenie (nowe) w dorej cenie daj znać- jeszcze raz :oklaski: :oklaski: :oklaski: za fele-prezentują się zaje...

[/quote

Dzieki :cool1:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ŻYJE TU KTOŚ?? :)

idzie długi weekend pogoda ładna wiec może jakiś spocik w sobote byśmy zorganizowali??? np na brodach z grillem i wodą w tle :) :) :)

Opublikowano
  • Autor

ŻYJE TU KTOŚ?? :)

idzie długi weekend pogoda ładna wiec może jakiś spocik w sobote byśmy zorganizowali??? np na brodach z grillem i wodą w tle :) :) :)

No wlasnie jestem za . Kiedy komu pasi ???

Opublikowano

iedziela nie jest zła :good:

dudi obniżyłeś już autko?? u mnie im dłużej nie chce się sprzedać tym większąmam ochotę go obniżyć i jakąfelgę mu założyć :wallbash:

Opublikowano
  • Autor

iedziela nie jest zła :good:

dudi obniżyłeś już autko?? u mnie im dłużej nie chce się sprzedać tym większąmam ochotę go obniżyć i jakąfelgę mu założyć :wallbash:

Niedziela moze byc :good:

Autka jeszcze nie obnizylem ,mordowalem sie z turbina bo chcialem zalozyc od BRD ktora okazala sie okropnym szrotem autko musi narazie tak stac :confused4: brak kasy bo w maju mam komunie coreczki i pare ysiecy na nia wydam :gwizdanie:

Mysle ze cos w niedziele wypali z tym grilem :naughty:

Opublikowano

Moze wpadne ;)

Opublikowano

sprzedałem było ciężko ale w końcu sprzedałem moje autko :banan3: :banan3: -zaczynam akcję zakup kontrolowany- jak byście słyszeli albo widzieli A4 2000r 1,9 s-line najlepiej albo jakąś bogatą wersję dajcie znać!!! :a4fan::a4fan::a4fan: tylko i wyłącznie i coupe za tyś euro na sezon chcę zakupić

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

:hi:

Zapraszam wszystkich chętnych do zakupu flagi klubowej :)>>>KLIK<<<