Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Black BEX quattro 225KM/345Nm by Gregor10/FULLLL/Milltek/Vfiz/Brakes-345/300/ATS GTR908/KierownicaRS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
4 godziny temu, kamelus_ napisał:

Tu już widzę gruby remont a to zazwyczaj niestety nie opłacalne a i czasu mnóstwo trzeba poświęcić. Jak dla mnie to stan musi być co najmniej dobry do niewielkich poprawek i dopieszczenia.

Nie oceniaj auta po jednym obrazku:cool1:

Opublikowano
  • Autor
5 godzin temu, kamelus_ napisał:

O to dobry pieniądz. Myślałem że dobrze ponad 100 będzie wołał jeśli ładna i w oryginale. Może lepiej że sprzedana bo bym już miał rozkminę i po nocach nie spał ?

Nie była w oryginale, ale i cena była adekwatna do stanu. Podobnie ta bordowa. Dużo jej brakuje do igły, ale jest zdrowa Jakby była igła kosztowała by razy 2.

Opublikowano
  • Autor
7 godzin temu, HOLMATRO napisał:

Nic, przypomniałem sobie po twoim poście że miałem w telefonie zdjęcie motoru niewrzucone. Po prostu :whistling:

:nabijasie: nie każdy to czue..

Opublikowano

Graty fury, mozna powiedzieć że takich już nie uświadczymy na drodze ? wrzuć pełne fotostory ??

Opublikowano
  • Autor
1 godzinę temu, szafa napisał:

Graty fury, mozna powiedzieć że takich już nie uświadczymy na drodze ? wrzuć pełne fotostory ??

Dzięki. Będę wrzucał jak coś zacznę ogarniać. Słabo z czasem. Puki co oprowadzam wycieczki w firmie:dancing:

Opublikowano
15 godzin temu, dayd_4 napisał:

Nie była w oryginale, ale i cena była adekwatna do stanu. Podobnie ta bordowa. Dużo jej brakuje do igły, ale jest zdrowa Jakby była igła kosztowała by razy 2.

Wiem ile kosztuje igła :kwasny:

Opublikowano
  • Autor

Panowie, audiolka już po pierwszym przeglądzie pozakupowym, wymianie wszystkich płynów, akumulatora, czyszczeniu hamulców i pomiarze ciśnienia na cylindrach (po 12).

Z ciekawostek filtr oleju był z 2008 roku, podobnie jak opony, ktore choć nowe, są sparciałe, ale na szczeście tylko na dole:nabijasie:

Korozji na podwoziu brak, tuleje zawieszenia oraz wszystkie elementy gumowe są jeszcze fabryczne i wyglądają jak nowe. Po demontażu nadkoli przednich ukazuje się wszechobecny wosk. Nawet światła świecą równo.

Zarejestrowany, ubezpieczony. W poniedzialek, jeśli nie będzie mokro, zakładam blachy i pierwsza przejażdżka:buhaha:

Pozdrówka:hi:

20201222_153654.jpg

20201222_165949.jpg

20201223_174004.jpg

Opublikowano

Szybko działasz ?

Rejestruj i dawaj znać jak to się prowadzi i jak ogólne wrażenia z jazdy.

Dużo fun'u życzę ??

Opublikowano
21 godzin temu, dayd_4 napisał:

Panowie, audiolka już po pierwszym przeglądzie pozakupowym, wymianie wszystkich płynów, akumulatora, czyszczeniu hamulców i pomiarze ciśnienia na cylindrach (po 12).

Z ciekawostek filtr oleju był z 2008 roku, podobnie jak opony, ktore choć nowe, są sparciałe, ale na szczeście tylko na dole:nabijasie:

Korozji na podwoziu brak, tuleje zawieszenia oraz wszystkie elementy gumowe są jeszcze fabryczne i wyglądają jak nowe. Po demontażu nadkoli przednich ukazuje się wszechobecny wosk. Nawet światła świecą równo.

"Kurła, kiedyś to było" :decayed:

Gratuluję zakupu - widać, że cieszy niesamowicie B)

Edytowane przez rosati

Opublikowano

Kurła z jak bym nie wiedział że to audi to na parkingu gdzieś z boku bym go z polonezem pomylił ?

Opublikowano
W dniu 24.12.2020 o 22:42, dayd_4 napisał:

Zarejestrowany, ubezpieczony. W poniedzialek, jeśli nie będzie mokro, zakładam blachy i pierwsza przejażdżka:buhaha:

Pozdrówka:hi:

20201222_153654.jpg

20201222_165949.jpg

20201223_174004.jpg

Nie no nie ma co gadać piękna jest. Ja bym tylko koło zmienił. Ładny skręcany BBS 17" by tu siadł jak złoto...

Opublikowano
  • Autor

Pojeżdżone:pali:

20201231_154947~3.jpg

Opublikowano

Fajnie ?

Jak jakiś De Lorean niemalże ?

Jak odczucia z jazdy?

Btw. Tak jak Kamelus pisze klasyka 17" BBS wjechałby jak zimny nóż w rozgrzane masełko ?

Pozdrowienia

Opublikowano
7 godzin temu, black4 napisał:

Btw. Tak jak Kamelus pisze klasyka 17" BBS wjechałby jak zimny nóż w rozgrzane masełko ?

potwierdzam ! Nalegam !

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Super klasyk, gratuluję ładnej sztuki ?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Panowie, jako że nic wielkiego się nie dzieje z BEXem, a pasję teraz dzielić muszę na dwa :audi:,  wrzucam foto nowych fantów zakupionych do Coupe:banan:

Niebawem montaż.

Pozdrawiam:hi:

DSC_0303.JPG

Opublikowano
56 minut temu, dayd_4 napisał:

Panowie, jako że nic wielkiego się nie dzieje z BEXem, a pasję teraz dzielić muszę na dwa :audi:,  wrzucam foto nowych fantów zakupionych do Coupe:banan:

Niebawem montaż.

Pozdrawiam:hi:

DSC_0303.JPG

A o tym ze musiałem ci gotówkę wydzielać przy zakupie bo biegałeś po garażu chłopa spocony jak ksiądz pod przedszkolem to już zapomniałeś wspomnieć.. :decayed: dobra miejscówka, sam niedługo się tam zaopatrze jak dopłynie moje B2 Quattro i chłop zejdzie trochę na ziemie z ceną :lol:

Opublikowano
  • Autor
18 minut temu, HOLMATRO napisał:

A o tym ze musiałem ci gotówkę wydzielać przy zakupie bo biegałeś po garażu chłopa spocony jak ksiądz pod przedszkolem to już zapomniałeś wspomnieć.. :decayed: dobra miejscówka, sam niedługo się tam zaopatrze jak dopłynie moje B2 Quattro i chłop zejdzie trochę na ziemie z ceną :lol:

A co się dziwisz, jak dwadzieścia lat temu, to za dzisiejszą cenę lamp, kupiłem dokładnie takie coś:

:wallbash:

ff77c314-d449-486d-911e-2c0b513261bb_audi-coupe-gt-5s-typ-81-h-zulassung-hu-neu.jpg

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Panowie,

cisza nastała w wątku, bo furka lata bezproblemowo, a zapał na wydawanie pieniędzy przeniósł się na coupe:buhaha:

Minęło kolejne 8000km. Udało mi się w tym tygodniu po raz kolejny wymienić olej i zrobić wiosenny przegląd, wymienić wszystkie filtry i założyć nową "Cuprę" pod zderzak, bo odfrunęła ostatnia po 2 latach męczenia po krawężnikach...

Oczywiście dalej zalewamy Liqui Moly High Tech 5W40

DSC_0900.JPG

DSC_0899.JPG

Edytowane przez dayd_4
Edit

Opublikowano
  • Autor

Za to do Coupe wpadły nowe oponki Michelin i klasyczne felgi Ronal R8:dance2:

DSC_0966.JPG

DSC_0946.JPG

DSC_0973.JPG