Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Black BEX quattro 225KM/345Nm by Gregor10/FULLLL/Milltek/Vfiz/Brakes-345/300/ATS GTR908/KierownicaRS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
6 minut temu, pelonek1 napisał:

Już lepiej :). Jeszcze jakieś zdjęcia środka wrzuć.

Screenshot_20201214-213912_OLXpl.jpg

20201216_121628.jpg

Edytowane przez dayd_4

Opublikowano
  • Autor

IMG_8048.JPEG

Opublikowano

73D5220E-FE3A-450E-81C0-2159C3ABE6B8_1_201_a.jpeg

Opublikowano

@dayd_4 @HOLMATRO zapewniliście mi bezsenną noc. :grin:

Opublikowano
7 godzin temu, george napisał:

@dayd_4 @HOLMATRO zapewniliście mi bezsenną noc. :grin:

Takich teraz przede mną i tym gamoniem szwagrem pełno.. Przez niego musiałem przeprojektować garaż i dołożyć stanowisko z kanałem, barkiem i kanapą.. :drunk:

Opublikowano

Fura :kox:.

Opublikowano

Piękna. Mega ciekawe malowanie. Szkoda tylko że to nie quattro ale to już totalnie biały kruk i ceny totalnie z kosmosu.

P.S. quattro to moje marzenie. Mam nadzieję że kiedyś spełnie

Opublikowano
Godzinę temu, kamelus_ napisał:

Piękna. Mega ciekawe malowanie. Szkoda tylko że to nie quattro ale to już totalnie biały kruk i ceny totalnie z kosmosu.

P.S. quattro to moje marzenie. Mam nadzieję że kiedyś spełnie

UR Quattro stoi u mnie za płotem, jest do kupienia zapraszam :thumbup1: cała, ładna, jeżdżąca, czerwona 

05595EC5-9FD5-47F6-9152-46CE262D6536.jpeg

B0E359BF-1300-48E1-83A7-18F0206F75D3.jpeg

Ale nie taka była idea zakupu, szwagier chciał Coupé ale do jeżdżenia, nie trzymania pod prześcieradłem, bo nie oszukujmy się - UR jeździć jest bez sensu. 

Dlatego pojechaliśmy dalej niż za płot i jest złota w dziewiczym stanie, aż niedowierzałem jak podnosiłem tapicerki, wykładzinę. 
I na każdym przystanku na kawie / tankowaniu - przynajmniej 1-2-3 typków podchodziło z pytaniem co to za ile i czy do kupienia - błysk w oczach szwagra bezcenny. Jakbym syna wiózł z zakupów z nowym zestawem Lego - całą drogę zerkał czy napewno nadal jest obok :sarcastic:

Opublikowano
14 godzin temu, dayd_4 napisał:

2144ccm, 130KM, 1984, Szwajcaria, 1 właściciel, 140000km udokumentowanego przebiegu, kompletny w każdym detalu! Klima, webasto centralny zamek, oryginał nie grzebany, nie rozbierany, nie tuningowany, nie skorodowany, ostatni wypust na wąskich starych zderzakach, płaskich reflektorach i starej desce, ale już na wtrysku, oczywiście 5 garów.

Chcecie więcej zdjęć???

sprawdz dokładnie przewody paliwowe, te które ida górą i bezposrednio do wtrysków

pękają, benzyna leje sie na kolektor wydechowy i o pożar nietrudno 

Edytowane przez Dev

Opublikowano
23 minuty temu, Dev napisał:

sprawdz dokładnie przewody paliwowe, te które ida górą i bezposrednio do wtrysków

pękają, benzyna leje sie na kolektor wydechowy i o pożar nietrudno 

D2EE1542-D5BF-4DF5-A07E-C85C5E6497D7.jpeg

Opublikowano

no i co z tym ?

Opublikowano
2 godziny temu, HOLMATRO napisał:

UR Quattro stoi u mnie za płotem, jest do kupienia zapraszam :thumbup1: cała, ładna, jeżdżąca, czerwona 

Ale nie taka była idea zakupu, szwagier chciał Coupé ale do jeżdżenia, nie trzymania pod prześcieradłem, bo nie oszukujmy się - UR jeździć jest bez sensu. 

Dlatego pojechaliśmy dalej niż za płot i jest złota w dziewiczym stanie, aż niedowierzałem jak podnosiłem tapicerki, wykładzinę. 
I na każdym przystanku na kawie / tankowaniu - przynajmniej 1-2-3 typków podchodziło z pytaniem co to za ile i czy do kupienia - błysk w oczach szwagra bezcenny. Jakbym syna wiózł z zakupów z nowym zestawem Lego - całą drogę zerkał czy napewno nadal jest obok :sarcastic:

Ale cudo ta czerwona :shock3:

Ile za to chce? Może być PW

Opublikowano
Godzinę temu, Dev napisał:

no i co z tym ?

Nic, przypomniałem sobie po twoim poście że miałem w telefonie zdjęcie motoru niewrzucone. Po prostu :whistling:

Opublikowano
2 godziny temu, HOLMATRO napisał:

Opublikowano
19 minut temu, kamelus_ napisał:

Przepraszam, nie zauważyłem twojego posta. 

Zweryfikowane chwile temu : UR na dniach się sprzedało :kwasny:

Opublikowano
26 minut temu, HOLMATRO napisał:

Przepraszam, nie zauważyłem twojego posta. 

Zweryfikowane chwile temu : UR na dniach się sprzedało :kwasny:

Ech... ale już emocje zaczęły buzować :kwasny:

Wiesz może za ile poszedł?

Edytowane przez kamelus_

Opublikowano
22 minuty temu, kamelus_ napisał:

Ech... ale już emocje zaczęły buzować :kwasny:

Wiesz może za ile poszedł?

Pojechała do Austrii, 80 coś finalnie. 

Opublikowano
1 minutę temu, HOLMATRO napisał:

Pojechała do Austrii, 80 coś finalnie. 

O to dobry pieniądz. Myślałem że dobrze ponad 100 będzie wołał jeśli ładna i w oryginale. Może lepiej że sprzedana bo bym już miał rozkminę i po nocach nie spał ?

Opublikowano
4 minuty temu, kamelus_ napisał:

O to dobry pieniądz. Myślałem że dobrze ponad 100 będzie wołał jeśli ładna i w oryginale. Może lepiej że sprzedana bo bym już miał rozkminę i po nocach nie spał ?

Taka została :thumbup1:

6E3AADB5-E7E4-474C-9A5F-C8F1A075FDF3.jpeg

Opublikowano

Tu już widzę gruby remont a to zazwyczaj niestety nie opłacalne a i czasu mnóstwo trzeba poświęcić. Jak dla mnie to stan musi być co najmniej dobry do niewielkich poprawek i dopieszczenia.