Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Black BEX quattro 225KM/345Nm by Gregor10/FULLLL/Milltek/Vfiz/Brakes-345/300/ATS GTR908/KierownicaRS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, dayd_4 napisał:

Chyba tak. Odpuszczam temat. Lubię swoją kierę. Jak mam wydać 2 koła za kierę, to już mam połowę K04.

Perforowana faktura jest fajna. 

Też miałem w planach walczyć dalej z parowaniem lamp i regulacją lampy, ale to chyba kopanie się z koniem... Jeszcze lakiernik i na razie koniec wydatków. Nie samym autem żyje się. ;)

Opublikowano
10 godzin temu, dayd_4 napisał:

Takie tam kręcenie się po dziurach..

DSC_7334~3.JPG

Taki znajomy ten tunel ??

Opublikowano
5 godzin temu, marky2552 napisał:

Taki znajomy ten tunel ??

Napisał przecież, że jezdzil po dziurze, czyli wiadomo ze Grzmiąca ?

Opublikowano
  • Autor
8 godzin temu, HOLMATRO napisał:

Napisał przecież, że jezdzil po dziurze, czyli wiadomo ze Grzmiąca ?

:nabijasie:

Opublikowano

Ee kurde ???

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Pany, żeby nie było ciszy zbyt długiej w temacie, dzisiaj znowu zrobiłem serwis olejowy z wszystkimi filtrami.

Ze spostrzeżeń powiem wam, że filtr powietrza po 8tys.km był strasznie brudny. W puszce pełno drobnego piachu. A po bezdrożach nie jeżdżę. Także polecam wymieniać go w połowie interwalu olejowego :thumbup1:

_20200514_193234.JPG

Edytowane przez dayd_4
Edit

Opublikowano

Wszystko zależy od tego w jakim stanie przejęło się auto po poprzednim wpascicielu :) ja nawet świeżo po.kupnie nie miałem syfu w oleju. Był brudny ale nic się nie świeciło, także wymiana filtra oleju w.polowie interwału średnio praktyczna dla wszystkich, bo tyczy się tylko tych, którzy mają syf w silniku. Swoją drogą jak dużo tego miałeś to powinieneś zastanowić się nad jakąś płukanką porządną..

Opublikowano
26 minut temu, Langista napisał:

Wszystko zależy od tego w jakim stanie przejęło się auto po poprzednim wpascicielu :) ja nawet świeżo po.kupnie nie miałem syfu w oleju. Był brudny ale nic się nie świeciło, także wymiana filtra oleju w.polowie interwału średnio praktyczna dla wszystkich, bo tyczy się tylko tych, którzy mają syf w silniku. Swoją drogą jak dużo tego miałeś to powinieneś zastanowić się nad jakąś płukanką porządną..

Kolega chyba miał na myśli filtr powietrza, nie oleju, żeby go wymienić ?

Swoją drogą mój po 12 tys. nie był w złym stanie, troszkę piasku w puszce plastikowej, ale nic po za tym ?

Opublikowano

No tak, albo źle przeczytałem, albo Dawid mi psikusa zrobił :grin: co do syfu w filtrze powietrza, bardzo dużo zmienia taka siateczka w dolocie, której bardzo często tam już nie ma, ona bardzo dużo piasku wyłapuje u mnie. Ja olej co 7-8 miesięcy i tak wymieniam i przy każdej wymianie oleju komplet wszystkich filtrów leci, jak na razie 3 razy wymieniałem i za każdym razem filtr powietrza jak nowy, także siateczka działa jak należy :)

Opublikowano

Super robota sąsiad. Kręcę się dużo w rejonach ze zdjęć ale jeszcze nie spotkałem. Chyba raz na balonowej ale nie jestem pewien :P 

Opublikowano
  • Autor
W dniu 15.05.2020 o 04:38, Langista napisał:

No tak, albo źle przeczytałem, albo Dawid mi psikusa zrobił :grin: co do syfu w filtrze powietrza, bardzo dużo zmienia taka siateczka w dolocie, której bardzo często tam już nie ma, ona bardzo dużo piasku wyłapuje u mnie. Ja olej co 7-8 miesięcy i tak wymieniam i przy każdej wymianie oleju komplet wszystkich filtrów leci, jak na razie 3 razy wymieniałem i za każdym razem filtr powietrza jak nowy, także siateczka działa jak należy :)

Oczywiście o filtrze powietrza pisałem:wink: Ja olej z filtrami zmieniam co 8 tysięcy, auto mam od ponad 3 lat, ale ostatnio jakoś brudniej tam się zrobiło, dlatego o tym napisałem.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Witajcie! 

Cisza w temacie, to się pochwalę, że przerzucilismy się ze szwagrem @HOLMATROna nowsze wózki :grin:

@HOLMATRO miał kupować coś grubszego, ale po sprzedaży swojego quattro, zakupił też 4x4, ale zamiast :audi: ma? na masce :wink:

DSC_7728.JPG

Opublikowano

Słuszny kierunek ?

Dość tych starych parchów 

Opublikowano

@dayd_4 BEX poszedł pod młotek?

Opublikowano

Nie sądzę. Kolega śmieszkuje ?

Edytowane przez krzysiek_f

Opublikowano
  • Autor
7 godzin temu, krzysiek_f napisał:

Nie sądzę. Kolega śmieszkuje ?

I tak i nie.

Jak widać na poniższym zdjęciu, jeździmy po nocach po Europie i negocjujemy...

DSC_7745.JPG

Opublikowano

Co nieco słyszałem ?

Dajcie znać jaki finalny efekt poszukiwań.

Btw. Ciekawy sprzęt na foto.

Stara miłość nie rdzewieje! ?

Pozdrawiam

Opublikowano

Ważne, żeby BEX trafił w dobre ręce. ;)

Opublikowano
6 godzin temu, dayd_4 napisał:

I tak i nie.

Jak widać na poniższym zdjęciu, jeździmy po nocach po Europie i negocjujemy...

DSC_7745.JPG

HOLMATROwóz sprzedany. Jakby nawet dobrze sprzedać tego BEXa to na tego DTMa mało ? ale zamysł piękny

Edytowane przez krzysiek_f

Opublikowano

S4 w pakiecie DTM. Ciekawe, ciekawe... :rolleyes: