Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Black BEX quattro 225KM/345Nm by Gregor10/FULLLL/Milltek/Vfiz/Brakes-345/300/ATS GTR908/KierownicaRS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
W dniu 9.07.2020 o 21:04, george napisał:

@dayd_4 BEX poszedł pod młotek?

Nie, nie poszedł pod młotek. Ma u mnie dożywocie. Chyba, że ktoś z was podsunie coś alternatywnego:cool1: do jeżdżenia...

A ostatnie zdjęcie, to negocjacje DTMa przez @HOLMATRO , byliśmy właśnie moim BEXem gdzieś za granicą..

Opublikowano

Negocjacje dobiegają końca..

3D2ABF80-8DE8-43C6-B6A0-9913295C7150.jpeg

Opublikowano
57 minut temu, dayd_4 napisał:

Nie, nie poszedł pod młotek. Ma u mnie dożywocie.

Tak jak i mój. :D

@HOLMATRO no cóż... powodzenia i radości z nowego nabytku. 

Edytowane przez george

Opublikowano

Czyli jednak S4 DTM :mellow:

W stosunku do Holmatrowozu to chyba taki mały regres? Mocowy przede wszystkim.

Opublikowano

@afroo. regres? Czy ja wiem. Coś innego. Mocy podobnie jak w holmatrowozie chociaż fakt, S4 nie przyspiesza to tak jak on. Ale jestem wychowany na V8, zawsze miałem sentyment, szkoda błękitnej, 3 lat pracy nad autem.. Ale jak to się mówi u mnie w pracy - „zmienność decyzji świadczy o ciągłości dowodzenia..” Poza tym czas się trochę uspokoić z jeżdżeniem, zdarzało mi się przeginać, ciagle kusilo, bo było czym a każdy prowokował jak stawał obok. Teraz wolniej, ale ze smakiem i bulgotem widlastego pieca. 

Jestem ciekaw nowego auta, trafił się biały kruk, zostało ich około 100 sztuk na świecie, myśle ze temat warty podjęcia i opisania tutaj na forum. 
Jak się wszystko zepnie i sklei to w niedziele odbior auta door2door. :thumbup1:

Opublikowano
9 godzin temu, dayd_4 napisał:

Nie, nie poszedł pod młotek. Ma u mnie dożywocie

Też tak o mojej b6 mówiłem :decayed:

Opublikowano
13 godzin temu, HOLMATRO napisał:

Negocjacje dobiegają końca..

3D2ABF80-8DE8-43C6-B6A0-9913295C7150.jpeg

Co to za plastikowa osłona pod wnęką koła zapasowego?

Opublikowano
8 godzin temu, trepek napisał:

Co to za plastikowa osłona pod wnęką koła zapasowego?

W wersjach z USA jest tam zamontowany filtr węgla aktywnego pochłaniający opary benzyny. Jest zamontowany od spodu, we wnęce koła jest wtedy wybrzuszenie. Filtr wygląd tak: 

image.jpeg

Edytowane przez cysiek18

Opublikowano
  • Autor
13 godzin temu, kamelus_ napisał:

Też tak o mojej b6 mówiłem :decayed:

Trzeba było sobie zostawić dla "fanu" na weekendy, a do firmy na co dzień dojeżdżać nową Apiątką:wink:

Bez urazy, ale nie czuje "nowej" motoryzacji. Może jestem za stary, może za dużo życia spędziłem w warsztacie. Rozumiem leasingi, koszty, te sprawy, handluję tym na co dzień. Ale gdzieś w garażu MUSI  stać "normalny" samochód, który daje ci frajdę.

Opublikowano

Mam te same odczucia.

Niby te nowe mają pełno bajerów, wodotrysków ale to już nie ta jakość/ trwałość, wszechobecna tandeta, coraz słabsze wykonanie itp.

Poza tym te nowe mają przekombinowany design, jakieś bezpłciowe są i coraz bardziej do siebie podobne ...

Chyba ostatnie ładne audi to A5 B9...

Mój wymarzony audik  rocznik 1984 r. ale chodzi obecnie jakieś 550 tys USD także szybko w garażu nie zagości...

?

Opublikowano
47 minut temu, black4 napisał:

Mój wymarzony audik  rocznik 1984 r. ale chodzi obecnie jakieś 550 tys USD także szybko w garażu nie zagości...

Audi ur Quattro?

Opublikowano
  • Autor
56 minut temu, george napisał:

Audi ur Quattro?

@black4, masz tu link do Ur quattro, kolega sprzedaje, trzymał w garażu parę lat... na pewno można się dogadać z ceną.:eusathink:

image;s=644x461
WWW.OLX.PL

Sprzedam jedno z mojej prywatnej kolekcji, legendę rajdową Audi UR Quattro z silnikiem 2.1 10V Turbo i napędem na cztery koła! Auto jest w dobrej kondycji blacharskiej, oczywiście wymaga poprawek w kilku...

Edytowane przez dayd_4

Opublikowano
33 minuty temu, dayd_4 napisał:

@black4, masz tu link do Ur quattro, kolega sprzedaje, trzymał w garażu parę lat... na pewno można się dogadać z ceną.:eusathink:

image;s=644x461
WWW.OLX.PL

Sprzedam jedno z mojej prywatnej kolekcji, legendę rajdową Audi UR Quattro z silnikiem 2.1 10V Turbo i napędem na cztery koła! Auto jest w dobrej kondycji blacharskiej, oczywiście wymaga poprawek w kilku...

Szkoda, że kierownica po innej stronie. 

Opublikowano
  • Autor
1 godzinę temu, george napisał:

Szkoda, że kierownica po innej stronie. 

To kupujesz gnój na złomie za parę złotych i przerzucasz graty. Ileż to roboty w tak starym aucie.

Opublikowano
1 godzinę temu, dayd_4 napisał:

To kupujesz gnój na złomie za parę złotych i przerzucasz graty. Ileż to roboty w tak starym aucie.

Na pewno więcej pracy niż w B6 i nowszych. Z drugiej niby spoko, ale to już nie będzie oryginał w kontekście wzrostu wartości. 

Opublikowano

Dzięki Dayd_4,

Widziałem tego angola.

Ładny.

Repliki UR też mi się podobają.

Może kiedyś się projekt wyszykuje ?

Btw. Zobaczcie to cacko:

newsnthumb6.jpg
WWW.STANCENATION.COM

Recently we have highlighted a few incredible builds from overseas...

Edytowane przez black4

Opublikowano

A to już "ultimate dream car":

Hansen-Motorsport-Audi-Quattro-PMcG-7.jp
WWW.SPEEDHUNTERS.COM

They say that legends aren’t born, they’re made. There are certain...

Pozdrawiam ?

Edytowane przez black4

Opublikowano
  • Autor

Panowie, cały czas coś się dzieje w temacie. Nie zawsze są to mody, czasami też trzeba trochę pojeździć!

Więc wrzucam foty z kolejnego, tym razem udanego wyjazdu za granicę, po S4 DTM dla @HOLMATRO

_20200722_095725.JPG

IMG-20200720-WA0037~2.jpg

_20200720_224543~2.JPG

DSC_7784.JPG

_20200722_100911.JPG

Opublikowano

Dzięki szwagier za poświęcony czas! Łącznie ze 3 dni za kołkiem, ale BEX spisał się bez zarzutu. Przewiózł nas bezpiecznie i bezawaryjnie dwa razy w te i na zad :a4fan:

Podziękuj mu w moim imieniu jakimś detailerem :thumbup1:

Opublikowano
W dniu 22.07.2020 o 10:52, HOLMATRO napisał:

Podziękuj mu w moim imieniu jakimś detailerem 

Lub V-Power Racing 100. :P Jak znosiliście w trasie krótką skrzynię BEXa? Do 120 km/h jest ok, ale powyżej robi się głośniej.