dayd_4 Opublikowano 31 Marca 2020 Autor Opublikowano 31 Marca 2020 2 godziny temu, pralinen napisał: Piękna!!! Nie myślałeś o czarnych kierunkowskazach? Dzięki. Myślałem. Cały czas o czymś myślę, co chwilę coś wpada. Pewnie przyjdzie czas i na kierunki
dayd_4 Opublikowano 31 Marca 2020 Autor Opublikowano 31 Marca 2020 3 godziny temu, musti napisał: Dawid świci się jak psu ***o Wszystko dzięki nadmiarowi wolnego czasu ... ... wreszcie można na spokojnie pobawić się w garażu
musti Opublikowano 31 Marca 2020 Opublikowano 31 Marca 2020 Teraz, dayd_4 napisał: Wszystko dzięki nadmiarowi wolnego czasu ... ... wreszcie można na spokojnie pobawić się w garażu Dawid oby nie za długo te wolne było bo lakier zedrzesz do zera
dayd_4 Opublikowano 31 Marca 2020 Autor Opublikowano 31 Marca 2020 (edytowane) 6 minut temu, musti napisał: Dawid oby nie za długo te wolne było bo lakier zedrzesz do zera Dzisiaj już robiłem żony A3, jak skończę, zacznę sąsiadom polerki robić Edytowane 31 Marca 2020 przez dayd_4
marky2552 Opublikowano 31 Marca 2020 Opublikowano 31 Marca 2020 Ja to bym bardziej pomarańczowe widział kierunki ?
HOLMATRO Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Robisz zdjęcia w garażu które mi wysyłasz i tam widać efekt prac, potem wyjeżdzasz i robisz zdjęcia na dworze, nie widać efektu.
BartoszSoldier Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Opublikowano 1 Kwietnia 2020 O człowieku!! Jaram się tym autem jak pedofil w smyku 1
dayd_4 Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2020 6 godzin temu, HOLMATRO napisał: Robisz zdjęcia w garażu które mi wysyłasz i tam widać efekt prac, potem wyjeżdzasz i robisz zdjęcia na dworze, nie widać efektu. Efekt jest na żywo. Na zdjęciach robionych bez rasowania, ciężko wyciągnąć efekt
3r4 Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Opublikowano 1 Kwietnia 2020 32 minuty temu, dayd_4 napisał: Efekt jest na żywo. Na zdjęciach robionych bez rasowania, ciężko wyciągnąć efekt no czarne auto to podobny efekt ma po umyciu efekt to robią fotki jak się zrobi 50-tkę stare i po polerce
musti Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Opublikowano 1 Kwietnia 2020 21 godzin temu, dayd_4 napisał: Dzisiaj już robiłem żony A3, jak skończę, zacznę sąsiadom polerki robić To czekaj podstawię Ci swoje
dayd_4 Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2020 21 minut temu, marky2552 napisał: troche koza ta a3 Tak, ale to żony pierdziawka. Tutaj nie będzie modów.
FroS-t Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Dobrze to teraz wyglada na tych rolkach 1
dayd_4 Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2020 5 godzin temu, FroS-t napisał: Dobrze to teraz wyglada na tych rolkach Dziękuję
musti Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Opublikowano 15 Kwietnia 2020 @dayd_4 jak tam dzieje się coś przy aucie ?
dayd_4 Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2020 15 minut temu, musti napisał: @dayd_4 jak tam dzieje się coś przy aucie ? Rozglądam się za kierą, czytam wątki, patrzę na numeracje poduszek, które pasują do kiery TT. Jakieś moduły jeszcze cuda wianki. Rozpoznaje temat.
dayd_4 Opublikowano 2 Maja 2020 Autor Opublikowano 2 Maja 2020 Takie tam kręcenie się po dziurach.. 2
george Opublikowano 2 Maja 2020 Opublikowano 2 Maja 2020 W dniu 15.04.2020 o 22:32, dayd_4 napisał: Rozglądam się za kierą, czytam wątki, patrzę na numeracje poduszek, które pasują do kiery TT. Jakieś moduły jeszcze cuda wianki. Rozpoznaje temat. Takie same komplikacje jak przy kierze w B7 tj. inna liczba naboi poduszki?
dayd_4 Opublikowano 2 Maja 2020 Autor Opublikowano 2 Maja 2020 5 godzin temu, george napisał: Takie same komplikacje jak przy kierze w B7 tj. inna liczba naboi poduszki? Chyba tak. Odpuszczam temat. Lubię swoją kierę. Jak mam wydać 2 koła za kierę, to już mam połowę K04. Także na ten moment, kolejnym moim celem jest przygotować się do wizyty u @gregor10, czyli nowe K04 plus potrzebne dodatki. Myślę o jesieni. Do tego czasu będę kompletowal potrzebne klamoty. Także jakby kogoś interesowało, sprzedam swoje turbo, razem z DP, z 2 intercoolerami, z nowymi wtryskami BAM. Całość chętnie zaprezentuję na żywo, na aucie. Wszystko pięknie lata, pompuje, chłodzi, nie dymi, nie bierze oleju. Liqui Moly, zmieniane co 8tys. Całkowity przebieg 225tys. Wszystko udokumentowane.
Rekomendowane odpowiedzi