blade13 Opublikowano 3 Października 2018 Opublikowano 3 Października 2018 Elegancko siadly koncowki. Srednica to 2x80mm
muunv Opublikowano 8 Października 2018 Autor Opublikowano 8 Października 2018 W planach jest wyciecie tlumikow koncowych i przyspawanie koncowek wydechu. Za dwa tygodnie auto idzie na korekte lakieru Aktualnie wczoraj polozylem powloke na szyby CeramicPro Rain + wosk Chemical Guys. Kupilem go z ciekawosci, zobaczymy czy zda egzamin.
K4rol81 Opublikowano 8 Października 2018 Opublikowano 8 Października 2018 Jak przygotowałeś szyby pod tę powłokę , sam się zastanawiam żeby położyć coś na szyby ale nie wiem jak się zabrać do tego .
muunv Opublikowano 8 Października 2018 Autor Opublikowano 8 Października 2018 Karolu, ipa i ogien Wszystkie rogi, przy uszczelkach dokladnie oczyscilem i polozylem to na : przod, lusterka, szyber, wszystkoe boczne, tylna szybe. Chwila roboty
K4rol81 Opublikowano 8 Października 2018 Opublikowano 8 Października 2018 No właśnie z tą ipą mam problem bo jak maziam to zostają takie jakby plamki po twardej wodzie i doopa , nie wiem czy nie trzeba by glinką przelecieć .
muunv Opublikowano 8 Października 2018 Autor Opublikowano 8 Października 2018 (edytowane) Moze kwestia szamponu? Ew glinka, ipa z woda (?), jakies qd. Pozniej sama ipa. Moze pomoze Edytowane 8 Października 2018 przez muunv
muunv Opublikowano 21 Października 2018 Autor Opublikowano 21 Października 2018 Szewc w dziurawych butach chodzi, tak wiec w koncu wzialem sie za swoje auto. A4 jest po korekcie lakieru. Ogolnie wyszlo bardzo dobrze i jestem zadowolony. Polerka wykonana tylko w 2-och krokach z racji tego, ze byla sobota, a czas na kobiete tez musi byc 1. Rotacja + Menzerna 1100, miejscami 300. 2. DA + Menzerna 2500. 3. Wosk Soft99 Black. 4. Felgi zabezpieczone CeramicPro 9H (zostalo mi akurat na felgi ) 1
kamil-vag Opublikowano 21 Października 2018 Opublikowano 21 Października 2018 To teraz nówka sztuka z salonu hehe
muunv Opublikowano 21 Października 2018 Autor Opublikowano 21 Października 2018 Idealnym autem jeszcze nie jest Chcialoby sie, wiadomo. Niestety listwy drzwiowe wymagaja wymiany. Troche pordzewiale i odstaja. Jedna w CH miala jakas przygode juz. Chodza mi po glowie z S4
kamil-vag Opublikowano 21 Października 2018 Opublikowano 21 Października 2018 No listwy S4 dają za***isty look także jak tylko są fundusze to nie ma się co zastanawiać
qruku Opublikowano 21 Października 2018 Opublikowano 21 Października 2018 Good job i efekt elegancki Mnie też to czeka i widzę że warto
daglas Opublikowano 22 Października 2018 Opublikowano 22 Października 2018 za***iście sie blyszczy, moze chcesz jeszcze jednego avanta pojechac ? 1
muunv Opublikowano 22 Października 2018 Autor Opublikowano 22 Października 2018 W dniu 21.10.2018 o 12:13, qruku napisał: Good job i efekt elegancki Mnie też to czeka i widzę że warto Warto, warto Efekt naprawde zadowalajacy 3 godziny temu, daglas napisał: za***iście sie blyszczy, moze chcesz jeszcze jednego avanta pojechac ? Smialo, ten byl mega wyzwaniem. Nic mnie juz nie zaskoczy
FroS-t Opublikowano 22 Października 2018 Opublikowano 22 Października 2018 4 godziny temu, muunv napisał: Nic mnie juz nie zaskoczy No przyznam odważne stwierdzenie 1
muunv Opublikowano 22 Października 2018 Autor Opublikowano 22 Października 2018 Moze i odwazne, ale zajmje sie polerka aut na codzien i mialem juz naprawde masakryczne przypadki. Dlatego, nic mnie juz nie zdziwi 2
muunv Opublikowano 2 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2018 Przy aucie aktualnie za wiele sie nie dzieje. Wszystko bez zarzutu, ostatnio wziety na podbosnik i przejrzany pod katem usterek / zuzycia, ale wszystko jest tak, jak powinno byc. Poza tym, standardowo detajlingi
BartoszSoldier Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Błyszczy się elegancko, konkretna robota! Shadow line do niej.
Adam87 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Świetna robota Karol Lampki do DRL jakieś białe by pasowały
muunv Opublikowano 3 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2018 Wiadomo, planow cala masa i DRL tez ALE! Trafil sie klient na auta i narazie nie inwestuje
Rekomendowane odpowiedzi