Gremlin0209 Opublikowano 16 Listopada 2018 Autor Opublikowano 16 Listopada 2018 Blenda kompletna ? bo sa rozne, jedne maja tylko ramke ktora sie mocuje do grilla i musisz sie bawic z mocowaniem tablicy. A u mnie wkladasz tablice w blende i mocujesz od spody na sruby. Na tych samych co ramke przykrecasz do grilla ?
the_naturat_com Opublikowano 16 Listopada 2018 Opublikowano 16 Listopada 2018 Te blachy są przykręcone z zewnątrz?
Gremlin0209 Opublikowano 16 Listopada 2018 Autor Opublikowano 16 Listopada 2018 Od spodu ramki przykrecasz (4 sztuki), one sa niewidoczne. Dopiero jak sie schylisz pod rejestracje to zobaczysz ?
the_naturat_com Opublikowano 16 Listopada 2018 Opublikowano 16 Listopada 2018 Ok, ale tablica jest na zewnątrz? Bo tak wygląda.
Gremlin0209 Opublikowano 16 Listopada 2018 Autor Opublikowano 16 Listopada 2018 W blendzie obrzeza tablicy siedza, czyli jest w srodku ?
the_naturat_com Opublikowano 17 Listopada 2018 Opublikowano 17 Listopada 2018 Ok. Słaba jakość zdjęć.. ?
Gremlin0209 Opublikowano 21 Listopada 2018 Autor Opublikowano 21 Listopada 2018 W poniedziałek do auta wpadło kompletne oświetlenie led wnętrza oraz tablicy rejestracyjnej. Wstawiam zdjęcia jak to wygląda. Na drugim obrazku tylko tak wygląda, że ledy są zbyt mocne, zapewne wina telefonu ?
Adam87 Opublikowano 21 Listopada 2018 Opublikowano 21 Listopada 2018 Środeczek super wyszedł Łukasz Ty masz w kpl. pakiet światło tj. w drzwiach też??? 1
MarcinL Opublikowano 21 Listopada 2018 Opublikowano 21 Listopada 2018 7 minut temu, Gremlin0209 napisał: W poniedziałek do auta wpadło kompletne oświetlenie led wnętrza oraz tablicy rejestracyjnej. Wstawiam zdjęcia jak to wygląda. Na drugim obrazku tylko tak wygląda, że ledy są zbyt mocne, zapewne wina telefonu ? Co to za ledy? W drzwi fajne takie dac.
Gremlin0209 Opublikowano 21 Listopada 2018 Autor Opublikowano 21 Listopada 2018 (edytowane) Ledy do wnętrza zakupiłem na stronie xcar24.pl Komplet czyli: słoneczniki x2, schowek, podsufitka przód i tył, nogi x4, drzwi x4 i bagażnik ? A rejestracja to ledy z pierwszej strony. Kolega @FroS-t wstawiał linka ? @Adam87 tak ? Edytowane 21 Listopada 2018 przez Gremlin0209
Gremlin0209 Opublikowano 5 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2019 Witam po dłuższej przerwie W aucie większych modów póki co nie było. Czarnulka od kupna pokonała już ponad 5 tys. km. Niedługo będzie się szykowała na zmiane oliwy, ale zapewne przed jej wymianą większe modyfikacje. O tym dopiero za jakiś czas. Dzisiaj skorzystałem z okazji, że w południe przestało padać, nasmarowałem uszczelki silikonem. Codziennie rano miałem problemy z przymarzaniem ich, nawet jak były lekko ujemne temperatury. Przekonam się w tym tygodniu czy coś to dało ? Obecnie chyba tyle. Już niedługo większe mody ? Pozdrawiam ?
Gremlin0209 Opublikowano 10 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2019 Powoli szykujemy się na podniesienie mocy w autku. Jestem już umówiony na kolejny tydzień. Nie mam dużych wymagań co do mocy, myślę, że granica 200km starczy. Graty już wcześniej zakupiłem, tj. kompletny IC i wtryski od BEXa. Na początek starczy, może za parę lat pogrzebie się więcej. W między czasie wczoraj przyszła paczka z oliwą. Dzięki @dzik za szybką wysyłkę Zmiana oleju w aucie nastąpi zapewne zaraz po wystrojeniu auta ? A co do dalszych planów powiem tylko tyle, że jestem na finishu w zbieraniu gratow to swapu hamulców na 320/288 ? Więcej wkrótce... ?
Adam87 Opublikowano 10 Stycznia 2019 Opublikowano 10 Stycznia 2019 Na kiedy dokładnie się umówiłeś???
Gremlin0209 Opublikowano 10 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2019 Środa z samego rana ? 1
jolley Opublikowano 10 Stycznia 2019 Opublikowano 10 Stycznia 2019 Furka dobra ! Prezentuje się konkretnie Jak można wiedzieć, za ile kupiłeś icka? Cały kpl był sprzedawany, czy musiałeś kompletować? A i jeszcze dokładka, sam ją zakładałeś? Nie mogę się przekonać do tej z cupry, bo pewnie zaraz żona gdzieś ją zostawi i pół zderzaka pozdro
Gremlin0209 Opublikowano 10 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2019 Moja dokładka jest trochę inna niż te na allegro czy w salonie. Ona jest gumowa i wygina się w każdą stronę ? Tak że nie ma możliwości, żebym zostawił gdzieś zderzak razem z dokładeczką ?
cysiek18 Opublikowano 11 Stycznia 2019 Opublikowano 11 Stycznia 2019 19 godzin temu, Gremlin0209 napisał: Moja dokładka jest trochę inna niż te na allegro czy w salonie. Ona jest gumowa i wygina się w każdą stronę ? Tak że nie ma możliwości, żebym zostawił gdzieś zderzak razem z dokładeczką ? Kojarzysz co to za dokładka, mówił ci coś poprzedni właściciel @blackpedro ?
kamil-vag Opublikowano 11 Stycznia 2019 Opublikowano 11 Stycznia 2019 To jest pewnie ta gumowa doklejana: https://allegro.pl/listing?string=gumowa dokładka zderzaka&order=m&bmatch=baseline-cl-n-aut-1-5-0110 Na ali są nieco tańsze Sam nad tym myślę zamiast cupry, bo jadąc do teściów pod blok przy parkowaniu wchodzi mi zderzak na styk... ogólnie mając dokładkę, to chyba najlepiej by było do chodnika dojeżdżać tyłem, o wiele wyżej siedzi...
Gremlin0209 Opublikowano 11 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2019 (edytowane) Poprzedni właściciel też nie wiedział co to za dokładka. Już była jak kupował auto. Ale po fotach raczej to jest to co kamil wyżej wstawił. Moja jest zamontowana na wkręty xd Polecam bardzo ? Edytowane 11 Stycznia 2019 przez Gremlin0209
Frond Side Opublikowano 12 Stycznia 2019 Opublikowano 12 Stycznia 2019 Nawiązując do oświetlenia(sory za mój zapłon) za granicami tak się bawią
Rekomendowane odpowiedzi